meni malopre stigao 375 za c738.
Sad ako nisi igrao igrice navali Nitro 9, PUBG [emoji4][emoji1787][emoji1787][emoji1787]Takodje, sa sve GPU turbo![]()
haha, me kakve igre na telefonu. Nikad to nisam radioSad ako nisi igrao igrice navali Nitro 9, PUBG [emoji4][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ma kakvi, to se ne isplati. A jesu rekli sta je, baterija ili ploca?Bio sam u MTS-u, odbili da mi poprave P10 Lite (koji sam uzeo kod njih na rate).
Otišao sam u ProMobi, rekli mi da je cena 8840 din za popravku.
Da li se isplati popravljati ?
Sta je problem sa telefonom, nece da upali uospte ili?Bio sam u MTS-u, odbili da mi poprave P10 Lite (koji sam uzeo kod njih na rate).
Otišao sam u ProMobi, rekli mi da je cena 8840 din za popravku.
Da li se isplati popravljati ?
Ma kakvi, to se ne isplati. A jesu rekli sta je, baterija ili ploca?
Ma da, mnogo je to za popravku. Ti moz nadjes polovne p10 lite ili Mi A1 za 10ak hiljada, a za 9000 imas i p9 lite.Nisu mi rekli, ali znam sigurno da je u pitanju baterija i njeni konektori za napajanje. E sad, da li još nešto, moguće je, s obzirom da je mobilni isavijen.
Ma da, mnogo je to za popravku. Ti moz nadjes polovne p10 lite ili Mi A1 za 10ak hiljada, a za 9000 imas i p9 lite.
Promeni kabl. Ako ti kabl pravi spoj moz da ode I baterija I plocaDa li je moguce da mi crkla baterija? Sve cesce nece da puni brzo tj. nekada puni kako treba a nekada klasicno sporo. Inace i SOT jedva 4h ali cesce je manje.
Tako je i meni bilo, menjao sam bateriju.Da li je moguce da mi crkla baterija? Sve cesce nece da puni brzo tj. nekada puni kako treba a nekada klasicno sporo. Inace i SOT jedva 4h ali cesce je manje.
Ma i od Huaweia drugi model isto nece brzo punjenje. Ja imam azdaju od punjaca za p10plus I kad stavim lite na njege nece brzo. Ugreje I punjac i telefon ima neku blokadu sta li vec.Ali koji su mentoli ovi iz Huaweia.Uzmes drugi punjac,od drugog telefona,koji isto podrzava brzo punjenje i na ovom telefonu nece.Samo njegov original puni brzo.Dok se taj drugi telefon sa punjacem od P10 Lite,puni,naravno brzo.Taj drugi telefon je Samsung Note 5.Kineska bezbednost,najjaca na svetu.![]()
Ma i od Huaweia drugi model isto nece brzo punjenje. Ja imam azdaju od punjaca za p10plus I kad stavim lite na njege nece brzo. Ugreje I punjac i telefon ima neku blokadu sta li vec.
Evo sad probao. Radi brzo punjenje kad stavim p10 plus na punjac od p10 lite. Da napomenem da P10 plus ima super punjenje sa svojim originalnim punjacem. Ali evo radi standardno brzo punjenje. Cudo jedno.Haha,izgleda da imamo najoriginalniji i najbezbedniji telefon na svetu.Tudje nece,svoje nedaA kako se ponasa P10 Plus,kada se koristi punjac od P10 Lite?
Zato sto je isti kao i ovaj za P10 Lite.meni radi quick charge na punjacu od p20lite.
Probaj reklamaciju. Mojoj sestri isto baterija pocela da pokazuje znake da je gotova, na Kopaoniku na - 10 - 15 se gasila cim telefon izvadis iz dzepa. Probao reklamaciju u telenoru nisam se nesto preterano nadao uspehu iste ali za moje cudjenje sve odradjeno u roku od 3 4 dana... I to je jos bilo oko bozica i tih praznika tako da su bili bas azurni zacudjujuce. Isto ostalo dva tri meseca garancije jos.Meni istice 29. Aprila garancija tako da tu smo. Sto se tice rada, ne zalim se, ali baterija, gotova
.
Da, nego ima ljudi koji nece da se zezaju. Ipak treba strpljenje za te stvari. Ali generalno nije na odmet da svako po nesto nauci. Ja bih to sam menjao svakako.Bateriju sam mozes da promenis,malo zagrejes fenom poklopac i odlepis je..bas gledao..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari