Šta je novo?

Huawei P10 lite

C738, i dalje cekamo Februar update :) ni na mapi ga nema :) inace approved na FF.

meni malopre stigao 375 za c738.

Kod mene na ovom 381 koliko vidim i baterija bolje drzi.A taj GPU Turbo,nemoj da se lazemo.Povecava itekako FPS,ali na bateriji.Ipak nesto ide brze :D

Sad ako nisi igrao igrice navali Nitro 9, PUBG [emoji4][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
haha, me kakve igre na telefonu. Nikad to nisam radio :)
Samo Viber, mail-ovi za posao i Instagram da blejacim malo i to je to :D

Bio sam u MTS-u, odbili da mi poprave P10 Lite (koji sam uzeo kod njih na rate).
Otišao sam u ProMobi, rekli mi da je cena 8840 din za popravku.

Da li se isplati popravljati ?

Bio sam u MTS-u, odbili da mi poprave P10 Lite (koji sam uzeo kod njih na rate).

Ma kakvi, to se ne isplati. A jesu rekli sta je, baterija ili ploca?

Sta je problem sa telefonom, nece da upali uospte ili?

Ma kakvi, to se ne isplati. A jesu rekli sta je, baterija ili ploca?

Nisu mi rekli, ali znam sigurno da je u pitanju baterija i njeni konektori za napajanje. E sad, da li još nešto, moguće je, s obzirom da je mobilni isavijen.

Nisu mi rekli, ali znam sigurno da je u pitanju baterija i njeni konektori za napajanje. E sad, da li još nešto, moguće je, s obzirom da je mobilni isavijen.
Ma da, mnogo je to za popravku. Ti moz nadjes polovne p10 lite ili Mi A1 za 10ak hiljada, a za 9000 imas i p9 lite.

Ma da, mnogo je to za popravku. Ti moz nadjes polovne p10 lite ili Mi A1 za 10ak hiljada, a za 9000 imas i p9 lite.

Znam ali moram ga popraviti, nemam sad novca da uzimam neki drugi mobilni a i nisam ovaj ni isplatio još uvek.

I 376 odobren za C738 ali vidis ipak 735 stize, moguce da se sutra pojavi i kod mene :)

Da li je moguce da mi crkla baterija? Sve cesce nece da puni brzo tj. nekada puni kako treba a nekada klasicno sporo. Inace i SOT jedva 4h ali cesce je manje.

Ali koji su mentoli ovi iz Huaweia.Uzmes drugi punjac,od drugog telefona,koji isto podrzava brzo punjenje i na ovom telefonu nece.Samo njegov original puni brzo.Dok se taj drugi telefon sa punjacem od P10 Lite,puni,naravno brzo.Taj drugi telefon je Samsung Note 5.Kineska bezbednost,najjaca na svetu.:D

Pa tolko, polako isticu ugovori koji su mahom iz 2017te. Pa tako I baterija bye, bye. Meni istice oktobra, valjda izdrzi.

Ali koji su mentoli ovi iz Huaweia.Uzmes drugi punjac,od drugog telefona,koji isto podrzava brzo punjenje i na ovom telefonu nece.Samo njegov original puni brzo.Dok se taj drugi telefon sa punjacem od P10 Lite,puni,naravno brzo.Taj drugi telefon je Samsung Note 5.Kineska bezbednost,najjaca na svetu.:D
Ma i od Huaweia drugi model isto nece brzo punjenje. Ja imam azdaju od punjaca za p10plus I kad stavim lite na njege nece brzo. Ugreje I punjac i telefon ima neku blokadu sta li vec.

Ma i od Huaweia drugi model isto nece brzo punjenje. Ja imam azdaju od punjaca za p10plus I kad stavim lite na njege nece brzo. Ugreje I punjac i telefon ima neku blokadu sta li vec.

Haha,izgleda da imamo najoriginalniji i najbezbedniji telefon na svetu.Tudje nece,svoje neda :D A kako se ponasa P10 Plus,kada se koristi punjac od P10 Lite?

Poslednja izmena:
Haha,izgleda da imamo najoriginalniji i najbezbedniji telefon na svetu.Tudje nece,svoje neda :D A kako se ponasa P10 Plus,kada se koristi punjac od P10 Lite?
Evo sad probao. Radi brzo punjenje kad stavim p10 plus na punjac od p10 lite. Da napomenem da P10 plus ima super punjenje sa svojim originalnim punjacem. Ali evo radi standardno brzo punjenje. Cudo jedno.

Meni istice 29. Aprila garancija tako da tu smo :D. Sto se tice rada, ne zalim se, ali baterija, gotova :).

meni radi quick charge na punjacu od p20lite.

Meni istice 29. Aprila garancija tako da tu smo :D. Sto se tice rada, ne zalim se, ali baterija, gotova :).
Probaj reklamaciju. Mojoj sestri isto baterija pocela da pokazuje znake da je gotova, na Kopaoniku na - 10 - 15 se gasila cim telefon izvadis iz dzepa. Probao reklamaciju u telenoru nisam se nesto preterano nadao uspehu iste ali za moje cudjenje sve odradjeno u roku od 3 4 dana... I to je jos bilo oko bozica i tih praznika tako da su bili bas azurni zacudjujuce. Isto ostalo dva tri meseca garancije jos.

Tako da za njene potrebe vek telefona je bas produzen. Ponovo ne mora da se puni svaki cas a u radu je ok...

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Evo jedan moj drug menja baterije, displeje, stakla, itt. U Bg je. Zamena baterije je 1000 din. Znaci samo ruke, a bateriju mozete sami da porucite ili on da poruci. Kolko sam video na Aliju kosta oko 10 usd. Ko hoce nek me kontaktira u porukama pa cu mu pustiti broj.

Bateriju sam mozes da promenis,malo zagrejes fenom poklopac i odlepis je..bas gledao..

Meni jedan trazio da mi promeni staklo od iza i lajsnu da ispravi 40 eura..

Bateriju sam mozes da promenis,malo zagrejes fenom poklopac i odlepis je..bas gledao..
Da, nego ima ljudi koji nece da se zezaju. Ipak treba strpljenje za te stvari. Ali generalno nije na odmet da svako po nesto nauci. Ja bih to sam menjao svakako.

Vrh Dno