Alexxx1
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.02.2017
- Poena
- 185
Patch01 blokira root. A xloader valjda ne daje unazad i hwota. Ali ko zna....Au ne! Ako spreme Patch01 on beše blokira HWOTA?
Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
Patch01 blokira root. A xloader valjda ne daje unazad i hwota. Ali ko zna....Au ne! Ako spreme Patch01 on beše blokira HWOTA?
Aha ako blokira root ništa strašno, jer je taj problem rešen. Uđeš u Magisk i ručno patchujes boot image, pa ga flešuješ iz recoverya i nema bootloop. Ima li vesti o GPU Turbo ili 9?Patch01 blokira root. A xloader valjda ne daje unazad i hwota. Ali ko zna....
Gpu turbo verovatno stize u novembar, a 9 ako bude tek od marta,, aprila 2019.Aha ako blokira root ništa strašno, jer je taj problem rešen. Uđeš u Magisk i ručno patchujes boot image, pa ga flešuješ iz recoverya i nema bootloop. Ima li vesti o GPU Turbo ili 9?
Aha znači opušteno, još nisu napravili zvanični EMUI 9 za najjače modele. Dobro, bar su bolji od Sljamsunga po tom pitanju [emoji849]. A GPU Turbo pretpostavljam da ništa neće posebno da donese. Čist marketing ko ne igra PUBG. Ja ću ako ikada bude Pie, samo da flešujem onaj OEM Info c185, opalim servisni b360, pa nek se apdejtuje na OTA sam i koliko hoće.Gpu turbo verovatno stize u novembar, a 9 ako bude tek od marta,, aprila 2019.
Evo u drugoj temi za Mate podaci kad za njih stizePogledajte prilog 258725
Ja probao i radi yahoo kroz gmail. Koji ti je firmware u telefonu?Имам проблем да додам налог за Уаhoo мејл на Gmail. Када одрадим све и потврдим добијем ову поруку.![]()
Kako to da nemaš Oreo?Broj verzije was-tl10c636b187
Emui 5.1.1
Android 7.0
Ако ово нешто значи.
Au bratac. To si kupio preko Alija? To je global verzija za region Pacifika. Trebas da uradis debrand.Broj verzije was-tl10c636b187
Emui 5.1.1
Android 7.0
Ако ово нешто значи.
Нуди ми телефон да ово апдејтујем.Ако на то мислиш.Kako to da nemaš Oreo?
Izmesti podatke negde na bezbedno mesto (komp, sdcard), napuni ga do 100%, pokreni update. Kad se završi, vrati ga na fabrička.Нуди ми телефон да ово апдејтујем.Ако на то мислиш.
Да ли би ми тај апдејтујемАко решио проблем а да не направи неки нови?[emoji3]![]()
Au bratac. To si kupio preko Alija? To je global verzija za region Pacifika. Trebas da uradis debrand.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Нуди ми телефон да ово апдејтујем.Ако на то мислиш.
Да ли би ми тај апдејтујемАко решио проблем а да не направи неки нови?[emoji3]![]()
Cudno. Kod mene radi.Frimware Finder mi nije radio juče i prekjuče. Sad je stigao update na Play Store, ja ažurirao, i kad sam ga otvorio primetio sam promene. Sada radi, ali kad se ide na download, nudi samo update.zip i ništa drugo nema. Nema više onih podverzija. Verovatno su drugačije spakovali firmware. Ko će ga znati.
Tako za sve, koji god frimware da izaberem.Cudno. Kod mene radi.Pogledajte prilog 258764Pogledajte prilog 258766
Da li sa radim wipe cache partition is recoverija pre rollbacka?Ma uradi samo rollback do Nougata. I ostani tamo na dan dva da vidis razliku. Ako i tamo rapidno pada baterija onda je do nje.
Ne. Samo nakon rollbacka ide factory reset.Da li sa radim wipe cache partition is recoverija pre rollbacka?
Da li za rollback moram imati otkljucan boot loader?Ne. Samo nakon rollbacka ide factory reset.
Ne. Pratis instrukcije sa Hisuite.Da li za rollback moram imati otkljucan boot loader?
Proverio sam one oeminfo za emui 8 sa 4pda. Kad se ucita recimo oeminfo c738 za DS u onaj oeminfo tool ne daje dobre verzije builda. Izgleda da je rucno menjan sa c432 i to za verziju b321. Znaci nisu original oeminfo iscitani iz telefona. Tako da ne preporucujem sem ako bas mora da se koristi. Moj oeminfo kad ucitam u taj program lepo ispise koja je bila prva vsrxija, pa poslednja na emui 5 pa poslednja na emui 8. Sa ovim rucno modifikovanim nema si blage veze.Odakle skidaš one OEM Info? Slepac reinstalirao Windows zaboravio da sačuva bekap za stari OEM Info [emoji849][emoji849][emoji849].
Pravljeni su za vecinu. I za c185 onaj lx1 je isto pravljen.Na 4pda i pise da nisu svi OEMinfo uzeti iz telefona, vec da su neki pravljeni. Zato ja i nisam smeo da probam taj pravljeni za C738 DS.
A c432 je pravljen?Pravljeni su za vecinu. I za c185 onaj lx1 je isto pravljen.
Pa znači pre*mjau**mjau**mjau**mjau* sam telefon [emoji849][emoji849][emoji849]Isto pravljen. Evo kako izgleda njihov i moj original. Pogledajte prilog 258830Pogledajte prilog 258831
Haha, ma nisi. Ali "belezen" je ako neko cacka po izvornim fajlovima.Pa znači pre*mjau**mjau**mjau**mjau* sam telefon [emoji849][emoji849][emoji849]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari