Šta je novo?

Huawei P10 lite

Nikako da pitam jel koristi neko ovu aplikaciju?Screenshot_20180926-200118.jpeg

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ukinuli izgleda Ffinder. Nece ni na sajtu pro-teammt.ru
Sto smo skidali, skidali smo [emoji6]

Kad kucam nema je ovako preko tvog lika je našlo hahah. Hvala

Stara i ova nisu iste (obe mi instalirane), bar po instalaciji, inače unutra su iste. Čudno.
3bb14e6497f12831fcd46966f7ac4215.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Stara i ova nisu iste (obe mi instalirane), bar po instalaciji, inače unutra su iste. Čudno.
3bb14e6497f12831fcd46966f7ac4215.jpg

Čak i sinoć kad sam je skinuo preko onog linka onaj fix kao za font kad skida da bi menjali font nije moglo da nade...

Telefon uopšte neće da mi uđe u Play Prodavnicu kad pretisnem na nju. Počelo od sinoć. Ništa nisam dirao, iz čista mira. Brisao podatke, keš, revertovao apdejtove, ništa...

Je li i vama kamera losija nego sto je bila?
Nije tripovanje, bas losije slika. Kad smo dobili 8.0, bila je super,sad nesto...

Ne. Ima postupak Hwota8 koji ti omogucava da skaces sa bilo koje verzije na emui 8, ali ti treba otkljucan bootloader.

Proradio i FF, sad bas gledam, ali izgleda da server laga samo tako, approved mi 366 ali nije 365 za C738 :)

Вреди ли да флешујем последни орео апдејт прњку hw ota или ништа значајно није промењено. Сад сам на 321

Вреди ли да флешујем последни орео апдејт прњку hw ota или ништа значајно није промењено. Сад сам на 321

Mislim da niko nije probao niti ce. Ne vidim nista posebno u tim azuriranjima. Ostajem na b321 ili eventualno probam Pie 9 treble.

Nazad
Vrh Dno