Mada su i nju iskomercijalizovali ovim ažuriranjima. Te traži IMEI te...A sorry, pogresno qvotovao tvoj post [emoji6].
Ma da, i meni radi stock nego od ovih alternativnih.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Mada su i nju iskomercijalizovali ovim ažuriranjima. Te traži IMEI te...A sorry, pogresno qvotovao tvoj post [emoji6].
Ma da, i meni radi stock nego od ovih alternativnih.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.deishelon.lab.huaweithememanagerE to je ta druga što nema sa se skine ona je i bolja.
Kad kucam nema je ovako preko tvog lika je našlo hahah. Hvalahttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.deishelon.lab.huaweithememanager
Kliknuh na google plus u app i izbaci mi novi link. Verovarno ih play store zeza nesto.Kad kucam nema je ovako preko tvog lika je našlo hahah. Hvala
Uh sva sreća pa sam ja pre neki dan uradio ono o čemu sam pričao. Sad imam b370 i b321 na računaru, plus servisni b370.Ukinuli izgleda Ffinder. Nece ni na sajtu pro-teammt.ru
Sto smo skidali, skidali smo [emoji6]
Stara i ova nisu iste (obe mi instalirane), bar po instalaciji, inače unutra su iste. Čudno.Kad kucam nema je ovako preko tvog lika je našlo hahah. Hvala
Čak i sinoć kad sam je skinuo preko onog linka onaj fix kao za font kad skida da bi menjali font nije moglo da nade...Stara i ova nisu iste (obe mi instalirane), bar po instalaciji, inače unutra su iste. Čudno.
![]()
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Uključivanje Magisk Hidea rešilo problem.Telefon uopšte neće da mi uđe u Play Prodavnicu kad pretisnem na nju. Počelo od sinoć. Ništa nisam dirao, iz čista mira. Brisao podatke, keš, revertovao apdejtove, ništa...
Meni radi i bez magisk hide. Ne znam sta je okidac da zeza play prodavnica.Uključivanje Magisk Hidea rešilo problem.
Počelo odkad sam ažurirao Magisk Manager.Meni radi i bez magisk hide. Ne znam sta je okidac da zeza play prodavnica.
Koja verzija?Je li i vama kamera losija nego sto je bila?
Nije tripovanje, bas losije slika. Kad smo dobili 8.0, bila je super,sad nesto...
Ne, mislim koji build c432b....Pa stock kamera, sto dolazi od Huawei-a, nista nisam dirao.
Moguce. To se na emui 5 desavalo bas cesto. Zato se ja vratio na beta b321 i ne mrdam vise. Drugi telefon sad.WAS LX1 8.0.0.367(C432)
Potpisujem!Moguce. To se na emui 5 desavalo bas cesto. Zato se ja vratio na beta b321 i ne mrdam vise. Drugi telefon sad.
Poslato sa VKY-L29C432B375
Ne. Ima postupak Hwota8 koji ti omogucava da skaces sa bilo koje verzije na emui 8, ali ti treba otkljucan bootloader.Sta moram da se vratim 7.0?
Ne. Ima postupak Hwota8 koji ti omogucava da skaces sa bilo koje verzije na emui 8, ali ti treba otkljucan bootloader.
Proradio je. Hakeri bili napali ruski host il sta vec. Za sad radi.Kod mene FF ne radi jos uvek.
Mislim da niko nije probao niti ce. Ne vidim nista posebno u tim azuriranjima. Ostajem na b321 ili eventualno probam Pie 9 treble.Вреди ли да флешујем последни орео апдејт прњку hw ota или ништа значајно није промењено. Сад сам на 321
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Hvala tiMislim da niko nije probao niti ce. Ne vidim nista posebno u tim azuriranjima. Ostajem na b321 ili eventualno probam Pie 9 treble.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari