Šta je novo?

Huawei P10 lite

Super je Evie. Evo sad probao, jednostavan, a efektan. Nema reklama, sto ga izdvaja od ostalih. Hvala na predlogu.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Potrošnja baterije mu je zanemarljiva, ima baš mnogo opcija, a nekako je hmmm, minimalistički, ne smeta ti u radu kao one dečije gluposti što deca furaju tipa CM Launcher 3D itd.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Da, al launcheri isto jedu bateriju i iskreno meni je Emui nekako lepo dizajniran. Samo mi smetaju te ogromne ikonice i razmak izmedju njih pa to izmenim u skripti. Najbolje mi 6x5. Ali stvar ukusa. [emoji6] Za sad Siriuz 3 nema bugova sem cts fail vidi ga google play kao nesertifikovan uredjaj. Poslao sam da to pokusa da ispravi, mada mi to ne smeta toliko. Google normalno radi.

Poslato sa VKY-L29C432B375

Samo da sacekamo da izbaci Siriuz 3 :)

Ako nekad budem hteo rebrand, zanima me, oni oeminfo twrp backupi iz xda teme, (nisam siguran jesu li samo za EMUI 5 ili može i na 8) njih mogu da recoverujem u twrp i onda dload servisni rom?

Ako nekad budem hteo rebrand, zanima me, oni oeminfo twrp backupi iz xda teme, (nisam siguran jesu li samo za EMUI 5 ili može i na 8) njih mogu da recoverujem u twrp i onda dload servisni rom?

Nije isti oem za emui 5 i emui 8. Da stvar bude gora nisu ni svi oeminfo isti za sve buildove na emui 5. Mislim da su ih dva puta menjali na emui 5. Ti sto se vrte na xda i ovde u ovoj ne znam na kojoj strani bese su oni prvi za emui 5 za servisni b182, b183. Na 4pda imas i za emui 8 i to su ovi svezi jos nisu promenjeni, ali vecinom za DS, tj ako hoces da konvertujes ako vec nemss DS.

cb5d78f542eebed05105aa5100a5d7b8.jpg

Poslednja izmena:
Nije isti oem za emui 5 i emui 8. Da stvar bude gora nisu ni svi oeminfo isti za sve buildove na emui 5. Mislim da su ih dva puta menjali na emui 5. Ti sto se vrte na xda i ovde u ovoj ne znam na kojoj strani bese su oni prvi za emui 5 za servisni b182, b183. Na 4pda imas i za emui 8 i to su ovi svezi jos nisu promenjeni, ali vecinom za DS, tj ako hoces da konvertujes ako vec nemss DS.

cb5d78f542eebed05105aa5100a5d7b8.jpg
Ja sam na WAS-LX1A c185 b363 i sad mi treba WAS-LX1A C432 EMUI 8 b370 OEM Info. Kako da rebrandujem ovo čudo?

Dok se ne registrujem na ovaj ruski sajt ne pušta me da downloadujem. A ne mogu da se registrujem jer je capatcha na ruskom. Ubijam se već pola sata.

ja sam tamo registrovan odavno..a isto zadnja dva dana ne mogu nista da skinem... [emoji33]

Huawei P10 Lite

Ne mogu da ti opisem koliko sam ti zahvalan. Samo još kad bi b370 servisni odmako brzinu od 100kb/s pa da ne moram da cekam još 13 ipo sati....

Instaliraj internet download manager i digne protok na 1Mb/s

Instaliraj internet download manager i digne protok na 1Mb/s

Skida se polako. Kad završi, da napravim folder na sdcard onako kako si ti napisao u XDA temi. Onda uđem u TWRP i flesujem onaj zip (puno hvala još jednom) i onda ugasim telefon pa tri dugmeta?

Skida se polako. Kad završi, da napravim folder na sdcard onako kako si ti napisao u XDA temi. Onda uđem u TWRP i flesujem onaj zip (puno hvala još jednom) i onda ugasim telefon pa tri dugmeta?

Da. Sa srecom.

Hvala puno jos jednom nema reci kojima bih mogo da ti opisem koliko sam ti zahvalan. Da li postoji mogućnost da onaj OEM Info nije dobar?

Ako ne valja, vratis svoj. Prvo napravi backup tvog fajla.

Rdaice rebrend sigurno. Ja sam bar probao skoro sve regione [emoji16]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Kasnite ljudi [emoji23][emoji23][emoji23]. Završio još odavno sad sam na b370 c432. Hteo sam da vam se javim kasnije kad još malo završim podešavanje [emoji23]!

I kako radi na C432? Kod mene baterija ide kao luda.

I kako radi na C432? Kod mene baterija ide kao luda.
Kod mene sve super. Samo što brate previše bloatwarea ima. Došo sa Twitterom Fbom i tim glupostima. Odma podeinstalirao sve to. Na c185 to ništa nije bilo. I inače neke Huawei aplikacije imaju dizajnerske promene u odnosu na c185. I to promene na lošije. Ali nema veze, ovo sam uradio jer me zezala mobilna mreža.

Da.Za C185 je dosta bolje odradjen softver,nego za C432.Evo i ja razmisljam sta da mu radim.Imam utisak,da smo probali sve,ali se na kraju vracamo na fabricki ROM :D

Da.Za C185 je dosta bolje odradjen softver,nego za C432.Evo i ja razmisljam sta da mu radim.Imam utisak,da smo probali sve,ali se na ktaju vracamo na fabricki ROM :D
Nemoj sad da me teras da ga vraćam na originalni OEM Info. Sram da te bude to nije lepo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Jednistavno ovom modelu rešenje za bateriju nema. Ili rešiš bateriju e onda mreža zeza.

Ali,bukvalno je tako.Krpis jedno,strada drugo :D Kod mene nije hteo da stize OTA apdejt,kada je fon bio na C185.Ne bi huawei bio to sto jeste,da uvek nepotrebno ne komplikuju stvari.

Ali,bukvalno je tako.Krpis jedno,strada drugo :D Kod mene nije hteo da stize OTA apdejt,kada je fon bio na C185.Ne bi huawei bio to sto jeste,da uvek nepotrebno ne komplikuju stvari.
Šta će ti OTA. Ja to više ne instaliram. Svaki put mi strada baterija od toga.

Isti slucaj.Zato razmisljam,da otkljucam bootloader instaliram Magisk i podesim sve kako meni odgovara.

Isti slucaj.Zato razmisljam,da otkljucam bootloader instaliram Magisk i podesim sve kako meni odgovara.
Odlična preporuka od mene ti je Naptime. Aktivira Doze svaki put kad ugasiš ekran. Mnogo bolje od one launch funkcije zato što ti stižu notifikacije, ali tek kad upališ ekran. A za ono što non-stop koristiš tipa Viber itd staviš ga na ignorisano i to je to.

Baterija na Siriuz 3. Za dva dana oko 5h sto je super. Nema batery drain.
Bice do kraja nedelje uploadovan.
Screenshot_20180911-203205.jpegScreenshot_20180911-210508.jpeg

Nazad
Vrh Dno