Alexxx1, imam jedno pitanje, jel znas mozda kako da rutujem prestigio multipad wize 3008 tablet, srusen je sistem i ne mogu ga dici, pa mi treba nekako samo preko kompa da ga rutujem i ubacim neki novi sistem? Hvala unapred na odgovoru.
Ne znam druze. Nisam imao dodira sa tim uredjajem. Kontam da postoji neki tools za unbrick.Alexxx1, imam jedno pitanje, jel znas mozda kako da rutujem prestigio multipad wize 3008 tablet, srusen je sistem i ne mogu ga dici, pa mi treba nekako samo preko kompa da ga rutujem i ubacim neki novi sistem? Hvala unapred na odgovoru.
@JohnAbruzzi
Idi slobodno u Telenor. Neće se oni niti šlogirati niti te uhapsiti na licu mesta. To što duguješ, ako već nisu, za mesec-dva će da predaju izvršitelju pa ces jedino sa njima da imaš posla. Ne brini se, sve je u redu dok ne dođu da ti zaplene stvari po stanu.
Mozes da odes i vratis telefon koji si uzeo
Bas je uzas, u pravu si.
@JohnAbruzzi
Idi slobodno u Telenor. Neće se oni niti šlogirati niti te uhapsiti na licu mesta. To što duguješ, ako već nisu, za mesec-dva će da predaju izvršitelju pa ces jedino sa njima da imaš posla. Ne brini se, sve je u redu dok ne dođu da ti zaplene stvari po stanu.
Onda se izvinjavamHvalaAli ja nisam uzeo ovaj telefon, nego sam kupio na kupujemprodajem sa garancijom
Garanciju neku si dobio?
Sta se desava kad ugasis autoosvetljenje?
Sent from my 3310
Hvala za odgovor, pa ne mogu mi fakticki nista... nemam nista na svoje ime.. kataster nula... bio sam na psihijatrijsko vestacenje, dobio sam da sam nesposoban za rad... tako da oni vec znaju, nece doci ni izvritelji ni nista.. jedino sto mogu jeste da me stave na administrativnu zabraunu na birou... a ja sam skinut sa biroa zbog nesposobnosti... u svakom slucaju za 10 godina zastareva slucaj.. Jedinu kevu da posaljem da ode ona... di cu ja![]()
Ma naravno, bolje kevu poturi. Sazalice se...
Mala pouka: ne uzimaju oni TVOJE stvari nego sta nadju na adresi gde si prijavljen. Bolje se prijavi kod nekog dosadnog komsije. Njemu ce da dignu stvari, tebi ostaje fon. Dupli dobitak.
Mislio si na dzoniabrucija ili na mene (stavio su strelice ka mom postu)?
Alo admini? Ima li koga? [emoji19]
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
A Pie hahahhaha?Ajde bre, stigao Oreo. Nema sad o čemu da se piše. [emoji28]
Za koji je pa taj. Ako je 366 za DS valjda treba 365 sad za SS....Stigao je ovaj 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari