Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ja ne znam sta vi ljudi radite sa tim telefonom, imam ga verovatno duze nego svi vi tu i kakvo guljenje plastike kakvo otpadanje, samo jednom mi mobilni ispao i zato imam ogrebotinu sa strane ali to je to, ovako nikakvo guljenje, sve je u savrsenom redu

Ma covece ne zaleci i ne osudjuj da iko ista radi sa telefonom, telefon mi je kao nov, u zastitnoj maski i sa staklom preko ekrana. Traje mi baterija po dva dana prakticno ga i ne koristim vise stoji. Dzaba odvaja se plastika sama vidi se da je ocajno uradjeno.

Sent from my P10 lite using Tapatalk

Kod mene za sada nema tog odvajanja plastike. Koristim obican silikonac i imao je ozbiljne padove do sada, al direktno na displej koji je zasticen pancirnom folijom.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Nema potrebe vise raspravljati oko pucanja plastike ili bilo cega oko kucista i hardvera na ovom telefonu.Ocigledno je da nisu korisceni isti materijali na svakom primerku,kao i da komponente nisu od istog proizvodjaca.Primetio sam da na telefonu kod devojke i na telefonu kod mene ima razlike i kod one zastitne mrezice na slusalici iznad ekrana.Kod mene na telefonu je crne boje,a kod nje tamno braon. Primetio i da raspored onih rupica nije isti.O prednjoj kameri sam vec dosta pricao.Drasticne razlike.I kada se sve sabere,kupovina ovog modela je bila igra na srecu.Ne znam kakav je slucaj sa drugim modelima,ali sa ovim je jednostavno tako.Bas me interesuje dali su posle toliko vremena popravili na primercima plave boje onu gresku sa lampicom za notifikaciju?Cisto sumnjam.

Poslednja izmena:
Ma covece ne zaleci i ne osudjuj da iko ista radi sa telefonom, telefon mi je kao nov, u zastitnoj maski i sa staklom preko ekrana. Traje mi baterija po dva dana prakticno ga i ne koristim vise stoji. Dzaba odvaja se plastika sama vidi se da je ocajno uradjeno.

Onda je samo tvoj ocajno uradjen jer je moj u futroli i koristim ga stalno i opet nikakvog guljenja nema, na kraju krajeva kupis lepo samsung od 600 evra i ne zalis se

Ne lupetaj, imao sam mnogo jeftinije telefone pa nista nije otpadalo...

Onda je samo tvoj ocajno uradjen jer je moj u futroli i koristim ga stalno i opet nikakvog guljenja nema, na kraju krajeva kupis lepo samsung od 600 evra i ne zalis se
Pročitaj malo temu unazad, ima dosta postova nas kojima je pukla ta lajsna. Meni je pukla iz čista mira najpre na jednoj a posle par nedelja i na drugoj strani.

Treba da se skupite vi kojima je popucala i da reklamirate.
Ako telefon nije ispadao tj nema nikakvog drugog fizickog ostecenja onda nije normalno da ta lajsna sama od sebe otpadne.
Meni je telefon ispao desetak puta, jednom bez silikona i naprslo je zadnje staklo ali lajsna je ko nova.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ako na forumu ima nekolko slucajeva onda je to realnosti mnogo vise. Koliko ljudi prati forume, meri se u nekolko procenta samo. Po tome ispada da je svaki deseti feler. Nije sa drugim modelima tako, ovo je izgleda samo sa p10l. Ja sam odmah po dobijanju telefona uocio to da je kalibracija boja uzas i losa kamera. P9l je metalan i ni jednog slucaja nema sa tim reklamacijama, eno i na forumu, dal je bila jedna il dve reklamacije za ekran za ove dve godine. P10 i P10 plus su metalni isto nema zalbi, barem na forumima. Tako da je ljudima ocigledno zapala skartna serija iz Kine. Nema drugog objasnjenja. Treba sve reklamirati bez pardona. Bez reklamacija nece ni kvalitet poboljsati.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Vi koji bas i ne verujete za ovo sa lajsnom,pogledajte post #3450.Inace to je telefon od druga.Znam da mu telefon nikada nije ispadao i da nema nikakvih fizickih ostecenja,osim ovo sa lajsnom.Kod mene je jos uvek sve ok.Do kada,videcemo :)

Nije reč o veri ili neveri jednostavno nekom zapao loš primerak ili je bilo nekog pritiska u tom delu telefona što je izazvalo to gubljenje /pucanje jer mi je neverovatno da se samo od sebe telefon krene raspadati, kažem iz ličnog iskustva. Ukoliko mi se desi kakav problem sa tom plastikom reklamiraću svakako bez pardona.

Poslato uz pomoć Tapatoka

TosaNS,kolika je verovatnoca,da svi sa tim problemom,pritisnu telefon,bas na istom mestu i da im svima bas na istom mestu pukne plasticna lajsna?Kinezi su poznati po proizvodnji Frankenstajn telefona.

Poslednja izmena:
Servisni rom uzgred lepo zakljucava bootloader tako da nema brige oko garancije. Meni je bio relocked, a nakon servisnog roma uredno locked.

Poslato sa VKY-L29C432B370

Otključan je sa mreže (SIM Free je) mislim nisam ga ja otključavao takav je fabrički, t.j nezavistan. A bootloader mi je zaključan, ipak moram da sačuvam garanciju. A i one tutorijale sa hwota baš i ne razumem najbolje.

Poslednja izmena:
Otključan je sa mreže (SIM Free je) mislim nisam ga ja otključavao takav je fabrički, t.j nezavistan. A bootloader mi je zaključan, ipak moram da sačuvam garanciju. A i one tutorijale sa hwota baš i ne razumem najbolje.
Imas ovde na benchu, e sad na kojoj strani ne znam kompletno uputstvo za debrandn u C432 ako ti je Hwota bauk. Na kraju svakako dobijas zakljucan bootloader.

Hvala na preporuci, pročitao sam ga i ne znam jesam li ja glup za ove Huawei telefone (bio nekad master za LG hehe) ili meni ovo mnogo deluje komplikovano. Još uvek živim u nekoj nadi da ću dobiti Oreo na c185 (da ne napominjem da sam na May security patchu i nema dalje).

Hvala na preporuci, pročitao sam ga i ne znam jesam li ja glup za ove Huawei telefone (bio nekad master za LG hehe) ili meni ovo mnogo deluje komplikovano. Još uvek živim u nekoj nadi da ću dobiti Oreo na c185 (da ne napominjem da sam na May security patchu i nema dalje).
Hehe, drugi telefoni imaju neke tools za tw stvari, ovde prakticno ides sve skolski. Ali ne bi trebalo da ti je to toliko strasno.
Proveravaj na androudhost.ru mozda neki Rus postavi servisni rom za C185 za emui 8. Koliko sam video nije bio do juce, ali mozds se i pojavi.

Dobro me podseti, sve nekako ne kapiram, šta znači servisni rom? I ako ga postave, šta da radim sa njim da ažuriram?

Alexxx1,zasto na sajtu androudhost.ru,mora posle skidanja ROMa,da se ceka 24h da bi mogao da skines bilo sta.Registrovan sam na sajtu i opet isto.Inace kod mene skida punom brzinom.

Alexxx1,zasto na sajtu androudhost.ru,mora posle skidanja ROMa,da se ceka 24h da bi mogao da skines bilo sta.Registrovan sam na sajtu i opet isto.Inace kod mene skida punom brzinom.
Tako mora za free clanove. Ima dnevni limit [emoji6]

Hvala.Vidim dodao si detaljnija objasnjenja i slike na XDA.Sad je sve savrseno jasno.Bravo.

Poslednja izmena:
Dobro me podseti, sve nekako ne kapiram, šta znači servisni rom? I ako ga postave, šta da radim sa njim da ažuriram?
Servisni rom stavis na Sd opalis sva tri dugmeta i ocas posla zavrsis na emui 8, oporavis sve zeznute partucije ako ih je bilo, zakljucas bootloader ako je neko drljao pre toga i td. To ti je to onako objasnjeno na brzaka. Detaljno uputstvo je na xda da se ne ponavljam.

Hvala puno sad razumem. Ako ne stigne do Avgusta definitivno ću da opalim servisni rom. A recovery jel ima u tom slučaju onaj check?

Vrh Dno