Pa deluje da je ads te teme, ili eto moze da bude u pitanju i softver za tastaturu.... Nesto sto uvek radi pri aktiviranju displeja. Udji u aplikacije i obrisi to djubre.Koji softver prouzrokuje ove reklame na lock screen. Pogledajte prilog 252138
Javi dal vredi da prelazim od 321 ako je nesto boljeNije los rezultat na antuntu. Sve radi ok za sada. Od prilike ko b321. Videcemo utrosak baterije.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
![]()
Losija je baterija nego na beta, sto sam i pretpostavio. Preko noci za 7h skine 5%. Drlja neki djavo u pozadini. Al aj da sacekam da se malo stabilizuje i da pogasim jos neke procese. A i ram je losiji. Optimizacija losa.Javi dal vredi da prelazim od 321 ako je nesto bolje
Ja jos ne mogu da verujem kolko je dobra baterija na 321, a ram je nesto losiji nego na 7.1Losija je baterija nego na beta, sto sam i pretpostavio. Preko noci za 7h skine 5%. Drlja neki djavo u pozadini. Al aj da sacekam da se malo stabilizuje i da pogasim jos neke procese. A i ram je losiji. Optimizacija losa.
Nov 25000,a polovan 22000.Poviljnije, ne moze [emoji16] Nismo mi normalan narod.
Pa vi's da je nov [emoji41]. Nemo' tako.Nov 25000,a polovan 22000.Poviljnije, ne moze [emoji16] Nismo mi normalan narod.
Imas iz Kine displej za 20usd ako menjas sam. Kod nas je popravka oko 60, mozda malo manje.Devojka je razbila staklo, i sad joj na polovini ekrana iskacu dugine boje i telefon vise ne reaguje na dodire, sta mislite koliko moze kostati popravka? I da li se isplati?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imas iz Kine displej za 20usd ako menjas sam. Kod nas je popravka oko 60, mozda malo manje.
Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
Čekaj, jel to samo na toj verziji vuče bateriji ili...?Naso sam sta je vuklo bateriju na b360. Bilo po defaultu ukljuceno. Zasto smatraju da to treba biti ukljuceno nemam pojma..... Iskljucih i sad je OK.
Pogledajte prilog 252352Pogledajte prilog 252353
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Izgleda da je na svim verzijama ukljuceno. Ali to znatno vuce bateriju. Jedino ako te opcije koristis u sta sumnjam [emoji41]Treba to sve pogasiti.Čekaj, jel to samo na toj verziji vuče bateriji ili...?
Pošto je to kod mene uključeno od kad sam ga kupio i nisam primetio neko preterano curenje baterije zbog toga.
E sad po par dana drzi ako ga ne koristis uopste. Aj dva dana, al i to je diskutabilno.209 drzi po par dana sa umerenim koriscenjem.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari