Šta je novo?

Huawei P10 lite

^
To je toliko velika tajna, da i sami od sebe kriju tu informaciju :D

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Odradio sam onaj mod za prelazak sa ss na ds i na 432 verziju. E sad, pošto je počeo da me zeza tel kad hoću da punim: 1 put od 100 hoće da "prihvati" neki drugi kabal i to moram da uvijam i zavijam i telefon i kabal, a sad je počeo da zeza i sa njegovim, neće da krene punjenje, prekida i sl., pa bih htio da ga vratim na fabričku verziju zbog garancije pa me interesuje - kako? E da, i meni se oljušti oprvo jedan ćošak a onda i drugi- telefon od prvog dana u silikonu i sa zaštitnim staklom, nošen u torbi, bez padova.

Isti postupak samo fleshujes oeminfoC432 za ss i b183 servisni.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Ko nije uzeo kod za otkljucavanje jos malo i gase servis.
IMG_20180524_161226_442.jpeg

a sta otkljucava kod tacno? kad je zakljucan mrezom ili? *:d glup sam

a sta otkljucava kod tacno? kad je zakljucan mrezom ili? *:d glup sam
Ne, to je kod za otkljucavanje bootloadera da bi mogao twrp za custom romove, rootovanje, konvert u dual dim, debrand i sl. Generalno sluzi za developing, nije nista nelegalno. Jedino se otkljucavanjem gubi garancija na telefon, al to je opste poznato.

Poslednja izmena:
Greje li vam se u gornjem delu pozadine telefona? Nista strasno, nego danas skinuo masku, prvi put drzim samo telefon do koze, pa sam osetio grejanje dok igram igrice. Verovatno je tako i inace, samo sto ne osetim, zbog maske...

Svaki telefon se greje, naročito kad se igraju igrice. Jednostavno, ima procesor, osam jezgara... Stoga, ništa ne brigaj.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ako igras igre onda je normalno da se greje.

I meni se desilo da se izgubi mreza [emoji23][emoji23][emoji23][emoji849][emoji848][emoji35][emoji34] restart i naravno sve ok...

Zamenio sam sim karticu i sad jd ok

Instalirao sam Oreo, perfektno radi, nema zakucavanja i slicnih bagova kao pre :D

Stvarno ga odugovlace sa tim updatom na emui 8, bezobrazluk. Prosto nateraju ljude da otkljucavaju telefone i rucno azuriraju. Vec mesec dana drljaju neke zakrpe za emui 5 a emui 8 beta fantasticno radi. Mislim da to nije vise ni beta vec ce svi dobiti c432b321.

I b360 bi trebalo da je zvanicni. Dal da cekam il da ga ofleshujem sa Hwota.... IMG-aaf67681ac4c3eb4174f60427b3fb212-V.jpeg

Kinezi napravise cirkus. Nemam nameru da se vise zamajavam flesovanjem i sistemom. Sada i da piste Android P za ovaj model, licno me vise i zabole [emoji4]

Nemoj be tako, ubav telefoncic. Nije ni skup [emoji6]. Dzabalesku, a vidis da moz i da se igramo jos malo, cine nam uslugu sto je servis za otkljucavanje jos otvoren. To treba ceniti, nema sta. Plus malo se igramo, malo brikujemo, malo menjamo plasticne lajsne, led diode... . Novi update nikad ne znas sta donosi, dal ce nesto sjbati dal nesto popraviti al to ti daje volju da čekas, nadas se i tako....sve super.
Al ajd za p10 lite nego sto za p10 plus sjbase osvetljenje, video fajl kad pustim sramota me da kazem koji je telefon, bledilo ta boze. Sad kad krene leto przicu jajca na njemu koliko greje.. A i on dzabslesku, pa sta sad. To su sitnice, ne treba se uzrujavati. Ziveo Huawei, marketing je cudo. Kako nam lepo sprze mozgove to je umece. Jos samo da sam kupio kartu u FlyFly travel bilo bi extra. Da sa telefonom slikam lepote al ispred zarvorene agencije sa lepim zumom katanca [emoji41]Do duse vuklo bi na crveno umesto na pink al aj sad. Ma sta je to, sve sitnice. To tako treba, to je zivot.

Poslednja izmena:
Ma ću ga flešnem... [emoji39] Pa nek ide život.... [emoji23][emoji23][emoji23]

Neki lik na telegramu instaliro b360 i sad mu javlja da safetynet ne prolazi. A telefon nije rootovan i zakljucan bootloader. Ovo prvi put cujem
Screenshot_20180530-202221.jpeg

Nije li mozda i taj lik ubacio softver od modela LX1A u model LX1?

Covek ne zna sta vise da misli o ovin Kineskim *******cijama.Mene oni podsecaju,na decu sa casa OTO-a.Svi radimo isto,ali na kraju ispadne razlicito :d
Necu vise uzeti njihov telefon,pa sve da trce za mnom i da ga daju dzabe.

mogu primetiti da je na c738 na b191 apdejtu koji je sad aktuelan za vip, baterija opet ona stara, punim telefon svaki drugi dan sto je bio slucaj na pocetku sa 181 sa kojim je telefon i dosao.

Koji softver prouzrokuje ove reklame na lock screen. IMG_20180531_135818.jpeg

Nazad
Vrh Dno