Šta je novo?

Huawei P10 lite

Meni na levoj strani isto tako.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Kada se sve na kraju sabere,kao da je sastavljan na otpadu :d

Meni na obe, i to sam od sebe, niti je padao niti bilo sta slično. Nego sam ga tako prodao pa ne mogu da slikam
Ne znam što, ali nekako sam olako tada prešao preko toga. Telefon je bio svega mesec dana star. Da mi se sad desi ne daj bože na Mate 10 lite morali bi da mi daju novi pa makar se terao sa njima do Strazbura.
Meni na levoj strani isto tako.

Poslednja izmena:
Evo slika ostecenja plastike oko prednjeg stakla.
4bfff56c65e84e01a23c3b88ab54915a.jpg
9240f6a6acc0ad7bf4dbef691a0ac70e.jpg

I meni tako puklo potpuno isto

Koji je poslednji update za one koji su uzeli preko vipa? Juče sam klincu dao telefon i kad sam mu podešavao nalog pustio sam da odradi sva ažiriranja sistema. Mislim da je odradio 2 i stao je na 187. Kaže nema dalje.

To je fabricka greska izgleda.
Ne primeti se mnogo ali ako se prodaje telefon ruzno izgleda i ispada da se nije pazilo na njega.
Otpalo mi je posle mozds 4-5 meseci korišćenja.

Moj je od juce poceo da onako random odjednom ne prepozna sim karticu. Znaci cackam bilo sta i odjednom me telefon isfrli iz aplikacija, zakljuci se i pise emergency calls only i pokazuje da nema sim kartice. J.bem li mu sve. Izgleda da je oreo poceo da j. be.
Sutra idem da zamenim sim karticu za svaki slucaj al nece da je to problem

I meni su se oba coska ogulila sami od sebe. Tj. otpali ti coskici. Ja drzim telefon, osetim nesto pod prstom cudno, ono se okrunilo. Svasta.

*mjau**mjau**mjau*, pa jel je lajt ili ne :)
Takođe i na supruginom, levi ćošak dole otpao...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
Reagovanja: M J
Ma sta sad otpalo, otpalo. Mnogo trazimo od uredjaja koji je kostao citavih 250 eur. To malo para, sitnica. Nekima je to i mesecna plata, sta sad [emoji41].

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Pa bas i postaje problem kad neko da celu platu za njega, a on pocne da se rasada sam od sebe :D Salim se malo ;)

Meni isto stradao levi cosak... Meni stvarno to ne smeta, telefon je stalno u maski, ali razumem ljude kojima smeta, posebno ako vode racuna o telefonu a nesto na njemu pukne iz cista mira...

Devojka dobila juce 191 na VIPu

Kako može da nešto pukne iz čista mira? Moguće da je telefon bio u džepu i da je bilo nekog pritiska na te ivice. I meni je telefon stalno u futroli ali ga nosim u tašnici ili džepu tako da nema nikakavog pritiska niti mogućnost da se može udariti o nešto. I dalje mi ta plastika stoji na mestu i sve kako treba jedino imam problem sa Nilkin flip futrolom koja iz nekog razloga na gornjoj ivici puca. Uzeo sam ponovo istu futrolu ali na istom mestu ponovo dolazi do pucanja ali kao što rekoh plastika stoji ko i prvog dana.

Poslednja izmena:
Ovo na slikama je fon od druga. Dao je 40000 din za fon. Malo vise bilo od 250 evrica [emoji6] Ne bi trebalo da se desava, pa da kosta i 25.

Meni upravo stigao B209, sad cu odmah da ga instaliram, dok ga opet ne povuku misteriozno. :D

Kod mene misteriozni B207.RAM zna da ode i ispod 1GB.Ako nista,bar sa ovim telefonom nije dosadno.Svakoga dana iskrsne neka nova *******cija :D

Ako vam je za utehu,ja sam sestri dao p10 lite a sljakam vec pola god g6,i nisam dobio update vec 5mes :D ..A oreo dobijam vec 6 mes..tako da..Bar vam je zabavno :D

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Realno, je**s telefon na kome sve radi kako treba, nema zabave u tome :D

Odradio sam B209. Deluje mi da je kretanje kroz sistem isto. Deluje mi malo fluidnije kad biram izmedju otvorenih aplikacija kao i kad prelazim iz aplikacije u aplikaciju i ima dosta slobodnog rama... Znaci, izgleda da je unapredjen ram management.
Zadnja kamera je ista koliko mogu da vidim, a cini mi se da prednja daje malo vise suma nego pre... :)

[emoji41] Mrzi me da ga vracam na emui 5.1.Screenshot_20180522-151906.jpeg

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Da li moze da napravi problem opcija za programera "Otkljucavanje OEM-a" ako je iskljucena. Zelim da uradim reset telefona preko opcija tj. Ono napredna podesavanja pa vracanje telefona na fabricko stanje? Cemu sluzi ta opcija?

Evo malo na b210, nista posebno. Malo bolji ram menagement, prednja kamera losija, majska sigurnosna zakrpa i to je to. Zanimljivo da mi Phone Clone nije hteo preko play stora, kao nije podrzan uredjaj, pa nesto preko Hiclouda jedva aktivirah prenos podataka i aplikacija sa p10 plus na lite verziju. IMG_20180522_201840.jpegScreenshot_20180522-201810.jpeg

Poslednja izmena:
Vrh Dno