Šta je novo?

Huawei P10 lite

Pa ova tema ima , a meni ne izlazi i ako imam tu temu , ne znam da li da odem u neka podešavanja ili šta ?

Nema tu podešavanja..ili ima u temi sms avatar ili nema.
Slika izgleda teme zna cesto da ne bude ista kao prikazana.

Huawei P10 Lite

Drustvo, imam ponudu da uzmem P10 lite u varijanti sa 3gb ram memorije i 4gb ram memorije. Sad me interesuje da li postoji jos neka razlika izmedju ta dva modela osim RAM memorije ili ima tu jos necega sto ne mogu da nadjem po netu.

Ima, u tom jednom broju na papiru.. U svakodnevnom normalnom radu nema razlike i taj 1gb ne opravdava toliku razliku u ceni

Ima, u tom jednom broju na papiru.. U svakodnevnom normalnom radu nema razlike i taj 1gb ne opravdava toliku razliku u ceni

Hvala Kadi na veoma brzom odgovoru. posto mi nece telefon trebati za neke neverovatno zahtevne stvari mislim da cu se presabrati jos jednom dobro pa ako uspem da drasticno smanjim cenovnu razliku izmedju ta dva da uzmem jaci model ako ne, bice kao i dosadasnje razmisljanje, 3gb rama vise nego dovoljno za moje potrebe

Zalepio sam mu juče foliju sa zadnje strane. Nije loše ispalo, ne ostaju otisci, ne kliza a i ne izgleda tako loše.
38286eca4b5dd81f0e6f4c595530bb63.jpg

Jes super stvar. Uživo izgleda još lepše nego na ovoj slici koju sam postavio.

Nismo instalirali ni b206 a kamo li b208. Taj će biti dostupan u maju.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ne, samo preko proxy
Ne, ne druže. Ff koristi proxy, ali moraš da klikneš check firmware access pre nego pustiš u updater. Ako.nije dostupan dzwba skidas neće krenuti axuriranje i obrisace ti paket jer nije autorizovan.
6183e7be48c60850dbed6a403c1a2083.jpg

Da se javim i odjavim iz teme - skroz zadovoljan telefonom ali ono što kažu "nije do njega, do mene je" :d

Ne, ne druže. Ff koristi proxy, ali moraš da klikneš check firmware access pre nego pustiš u updater. Ako.nije dostupan dzwba skidas neće krenuti axuriranje i obrisace ti paket jer nije autorizovan.
6183e7be48c60850dbed6a403c1a2083.jpg

Kod mene nijedan nije autorizovan (VIP MK), a preko in-app proxy mogu da instaliram bilo koji. Nisam probao samo ovaj b208 jer povuce update i posle moram da instaliram jer notifikacija je dosadna ili da uradim factory

Kod mene nijedan nije autorizovan (VIP MK), a preko in-app proxy mogu da instaliram bilo koji. Nisam probao samo ovaj b208 jer povuce update i posle moram da instaliram jer notifikacija je dosadna ili da uradim factory
Aha, za Makedoniju je druga prica. To znači da imaš b206 instaliran. Koji su utisci?

Kod nas u CG (T-Mobile) i nudi, tako sam ga i uzeo ;)
(Nude 5A, A1 i Mix 2)

Aha, za Makedoniju je druga prica. To znači da imaš b206 instaliran. Koji su utisci?

Nisam i njega instalirao samo sam probao dali moze da ga povuce i onda factory :)
Cekam i ja neko da kaze dali je dobar pa da ga pustim. Sada sam na B183 jer preko vipa ne stizu nikakve apdejte

Ni jedan update,nije radio bolje od verzije B127,kada sam uzeo telefon.Svi ostali su samo jos vise osakatili telefon.

Nazad
Vrh Dno