Ima, u tom jednom broju na papiru.. U svakodnevnom normalnom radu nema razlike i taj 1gb ne opravdava toliku razliku u ceni
Kako dostupan, prolazi autorizaciju sa Imei?Na FF ke dostupan zato pitam
Ne, samo preko proxyKako dostupan, prolazi autorizaciju sa Imei?
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ne, ne druže. Ff koristi proxy, ali moraš da klikneš check firmware access pre nego pustiš u updater. Ako.nije dostupan dzwba skidas neće krenuti axuriranje i obrisace ti paket jer nije autorizovan.Ne, samo preko proxy
Ne, ne druže. Ff koristi proxy, ali moraš da klikneš check firmware access pre nego pustiš u updater. Ako.nije dostupan dzwba skidas neće krenuti axuriranje i obrisace ti paket jer nije autorizovan.![]()
Koji telefon si pazario?Da se javim i odjavim iz teme - skroz zadovoljan telefonom ali ono što kažu "nije do njega, do mene je" :d
Aha, za Makedoniju je druga prica. To znači da imaš b206 instaliran. Koji su utisci?Kod mene nijedan nije autorizovan (VIP MK), a preko in-app proxy mogu da instaliram bilo koji. Nisam probao samo ovaj b208 jer povuce update i posle moram da instaliram jer notifikacija je dosadna ili da uradim factory
Izdao si Hard-core [emoji23]Xiaomi A1
Javi utiske, deluje sasvim, sasvim korektan model. Snapdragon cpu, 4g ram, extra, a cena korektna.Xiaomi A1
Nisam i njega instalirao samo sam probao dali moze da ga povuce i onda factoryAha, za Makedoniju je druga prica. To znači da imaš b206 instaliran. Koji su utisci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari