Šta je novo?

Huawei P10 lite

Do Emui 8 instalirah Elemental v2. Sasvim solidan rom. Postavicu i jedan tutorijal kako se fleshuje i kako izgleda.
a5e3eca0b2a0bc25c41f4fbc141db900.jpg

Sent from my Elemental using Tapatalk

Rado bih updateovao na v2 ali neda mi se sve iz početka po deseti put.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ma imam i ja se, mozda kad mi bude dosadno..
Javi iskustva i jesu li primetne razlike. Najvise me privlaci histen sa mate 10.

Поздрав другари, после годину и по коришћења П9 лајт, узео сам данас овај телефон на КП, коришћен месец дана варијанта са 4 гига рама. Стакло не належе баш најбоље на крајевима, да ли би сте ми препоручили неко стакло са Али експреса и можете ли ми рећи да ли ће ми стизати уопште неки апдејтови пошто је телефон како сам гледао по оној шифри за регион блиски исток (WAS-LX1AC185B172). Хвала!

Staklo je bas tesko naci koje je bas po meri zbog zakrivljenog ekrana ... ali ima dobra fora imas na strani 124.
Obicno jestivo ulje i cackalice za usi i 3 minuta vremena .. :smash:
Ja sam probao i prilicno sam zadovoljan ... i to sa staklom koji sam mislio taman da skinem jer me nervirao taj vazuh na krajevima ...:wall::wall:
Odradio sam prelazak sa C738 na C432b182 DS ... azurirao do b198 ... vratio sve moje aplikacije ...sve radi odlicno...sve dok ne vidim drugi imei sa onolikim nulama ...automatski mi nije dobro ... :smackbum::smackbum:

Poslednja izmena:
Поздрав другари, после годину и по коришћења П9 лајт, узео сам данас овај телефон на КП, коришћен месец дана варијанта са 4 гига рама. Стакло не належе баш најбоље на крајевима, да ли би сте ми препоручили неко стакло са Али експреса и можете ли ми рећи да ли ће ми стизати уопште неки апдејтови пошто је телефон како сам гледао по оној шифри за регион блиски исток (WAS-LX1AC185B172). Хвала!
Za staklo se vrati malo unazad na post 2560 u ovoj temi.

П10Л ТТ

Mislim da je Huawei skroz digo ruke od ovog modela ili su skroz zeznuli model sa oznakama. Usli smo u mart, a poslednje manje azuriranje je bilo januara.....A pri tom oni su definitivno napravili haos sa oznakama za ovaj model. Model, tj verzija Warsaw koji je totalno isti model kao nas koji ima oznaku Was, ali ima drugaciji naziv u build.propu..... Ja sam prilikom vracanja na servisni b182 kliknuo da mi povuce Ota full data package i povukao je ladno warsaw b192, kojeg mi ovako nikad nismo ni dobili niti ga ima pod oznakom Was lx1 c432 b192... . Nakon toga je azurirao normalno na nas Was lx1 c432b198, ali da je bio dostupan warsaw l21c432 b204 ja sam ubedjen da bi povukao i taj update. Mi putem Ota ne dobijamo update za Warsaw....a za tu verziju izlaze cesce sa boljim zakrpama...A kao sto se vidi u Ff ipak vode racuna o redosledu oznaka za was i warsaw tj ne dupliraju zakrpe.... Ludnica prava.
313a0859fac698912326f71d227507ab.jpg

Sent from my Huawei P10 plus VKY-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako odustao kada nas je dosta na 197/198 verziji a najavljen je i EMUI 8 i to zvanično.

Pa od kad je b198 a koji je sad mesec. A trebaju mesecno po jedan update. P9l dobija redovno mesecno po jedan kao i recimo p10 plus i tako i treba, barem izlaze na Ff. Emui 8 za p10l je pusten probno u Kini za 10ak korisnika i pitanje da li ce uopste biti. Skinut je i sa servera nema ga na Ff za Al00C00. Tako da.....nije iskljuceno da uopste i ne puste. Ako i bude nece pre juna kod nas, a voleo bih da gresim. A barem da izbacuju sigurnisne zakrpe, al nista ni od toga.

Sent from my Huawei P10 plus VKY-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kada sam pricao ljudima da Huawei pravi dobre uredjaje,ali da im je podrska za pojedine katastrofa,pravili su me ludim.Sada neka se iscudjuju.

Ljudi, ja mislim da je jedino resenje za nas telefon tj. za zastitu stakla - nano liquid. (Tecno staklo). Gledao sam uzivo na drugom telefonu koji ima isto zakrivljeno staklo ko p10 lite i ekstra je ispalo. Izgleda kao da nema zastitno staklo a ima i po ivicama je super ispalo. Da li je jos neko ovo stavljao?

Ima li nekog da koristi original huawei flip smart futrolu i kako se pokazala..?
Posto ona varijanta sa staklom i uljem po ivicama meni ne traje vise od nekoliko dana... pojavljuje mi se ponovo vazduh za sada samo milimetar ali to je to.. bice ponovo koliko vidim kao pre.... pa razmisljam da stavim huawei smart bez stakla... pa me zanima ima li neko kakvih iskustava... [emoji106] [emoji107]
Na P9 lite staklo mi stoji barem godinu i nesto dana savrseno... ali tamo je ekran ravan.. ali ovde je druga priča... [emoji16] [emoji16]
Huawei P10 Lite

Poslednja izmena:
Ova u VIPu duplo jeftinija nego u Huawei radnji.

Samo je malo bzvz , koliko sam skapirao , kroz providni deo možeš samo da vidiš notifikacije , ne i da se javiš . [emoji19]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Na YouTube sam cini mi se video da mozes da se javis.. i da ugasis alarm.

Huawei P10 Lite

Ima... a ima i dosta slicnih futrola koje nemaju pakovanje kao huawei a takodje nedostaje i Huawei logo pozadi u donjem delu.

Huawei P10 Lite

Poslednja izmena:
Sitničaru ... [emoji19][emoji16]

Problem na elemental v2 sa tasterom za skrivanje nav bara ( u levom donjem uglu ekrana levo od back tastera, vidi sliku)... Da li se nekom desilo da nakon pritiska na taj taster... nav bar se izgubi pošto mu je to i namena ali povlačenjem nagore trebalo bi da se vrati... Ne vrati se nikad... I nema ga. Pojavi se tek nakon ponovnog flesovanja roma... Jel to bug rom-a ili ima rešenja... Svojevremeno na p8 lite s tim nikad problem nije bio...
822e361646fa8dcac1d70786a76b8170.jpg

Sent from my hi6210sft using Tapatalk

Ima li ovaj tel opciju da se ekran ne gasi kad gledaš u njega , kao "smart stay" na samsungu?

Samo je malo bzvz , koliko sam skapirao , kroz providni deo možeš samo da vidiš notifikacije , ne i da se javiš . [emoji19]

Mozes i da se javis, prekines vezu i da otvoris poruke, prekines alarm itd. ;)

Pazario sam takvu belu smart futrolu u VIP-u devojci, futrola je odlicna, kvalitetna i original Huawei. Ako je nemaju u radnji narucite je online i preuzmete u nekoj od radnji ili mogu da vam dostave na adresu, besplatna je isporuka. ;)

Vidim na FF-u stoji update C432B199 za SS od 1-og februara,a jos ne stize nikome.Vidim i da su izbacili za DS C432B206 5-og marta i on ne stize.Sta uradi Huawei?

Vrh Dno