Šta je novo?

Huawei P10 lite

2.27GB ?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ma da, sa Ff, nemam trenutno sim u njemu pa da ne cekam Ota gurnuh ga kroz proxy. Uvek idem veci fajl jer preskacu brojeve tako da sto je sigurno sigurno.

Sent from my Huawei P10 plus VKY-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Stanje redovno. Videcu kako se baterija ponasa.

10ba564272b121fde812a5bbbb214651.jpg

^
Pretpostavljam kada se uradi Full-OTA,da se sve brise iz telefona?
I meni danas stigao B197.Koliko vidim oslobodjeno jos RAM-a,a cini mi se i prednja kamera da je bolja.Ili mi se samo cini :D

^
Pretpostavljam kada se uradi Full-OTA,da se sve brise iz telefona?
I meni danas stigao B197.Koliko vidim oslobodjeno jos RAM-a,a cini mi se i prednja kamera da je bolja.Ili mi se samo cini :D
Ne brise nista. Samo pregazi neke vetovatno iste sistemske fajlove.

Sent from my Huawei P10 plus VKY-L29 using Tapatalk

Ja još nisam dobio 197.
A šta bi sa 195?
Kolika je veličina 197?

Jeee.proradilo punjenje na b197. Gasim apdejt. :)

Ipak se prednja kamera popravila sa update-om B197.Sada su slike odlicne,kao nekada.Samo da naredni update ne zezne sve opet :)

Jeste,popravila se i kod mene..Bas sad cackam tel..S tim sto je kod mene(moje sestre) i zadnja bila zeznuta,ali je sada ok

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

B198- Prednja kamera poboljsana, ram menadzment dosta bolji, baterija ce pri max. koriscenju izdrzati preko 6h.
Ipak ovde nisu samo u pitanju google zskrpe, precutno popravljaju ono sto su zeznuli ranije. Ali evo i pohvale da ne budu samo kritike [emoji3]
Cak i zvuk na bt sluskama kvaliterniji i ima jacinu.
Dobismo drugi uredjaj sa updatom [emoji41]

Poslednja izmena:
Tripujete samo :)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Meni jos nema B197, u mts-u sam... Do sad su svi stizali odmah

@Dovahpig,jeste,ali malo sutra.Posle svakog update-a,sam slikao sliku prednjom kamerom u istim uslovima.Od update-a B185 do B193 su slike bile neuporedivo losije nego sada na B197.Uporedjivao i sa drugom,kod koga je kamera uvek bila ok i sada obe daju istu sliku.Ranije to nije bio slucaj.Imam oci,nisam slep ;)

Poslednja izmena:
Mugy, šta ćeš sad da radiš, popravite kinezi svoje čedo [emoji16]

Baterija od 90 na 50 posto ukupno 3,5h Sota. Da sam merio od 100 bilo bi 4h. Glat ide u 7h Sota do 20 posto. Ovo je forsirarno sa yt, terrarium, muzika i tt na nekom normalnom osvetljenju od recimo 30-40posto.

6469935a3dd6b0ba05db8b733d99af6c.jpg
9a662496471270937d1dc23d34d6f4d9.jpg
eed01ea6b7bda7de66a03b91830cf98c.jpg

Bruka drze bateriju p10 lite i h8 lite.Lagano po 7h sot,a mogu i 8h uz malo jace koriscenje.

Kako sam opet flešovao Elemental 1.1 bez diranja SU nema reboot-a :)

Super fercera ali sad ste opet bacili u dilemu da vratim na stock :D

Može li neko da okači uputstvo za vraćanje na stock? Mada nisam pametan, možda ipak sačekam update Elemntal-a...

Kako sam opet flešovao Elemental 1.1 bez diranja SU nema reboot-a :)

Super fercera ali sad ste opet bacili u dilemu da vratim na stock :D

Može li neko da okači uputstvo za vraćanje na stock? Mada nisam pametan, možda ipak sačekam update Elemntal-a...

Samo servisni rom i dload sa tri dugmeta. Imas u mom tutorijalu pokazujem sta i kako da se raspakuje.

Ovo je za dual sim. Po istom principu ide i za ss samo gledas Was l01.

eacd806e80eaf9301c067d9730d123c3.jpg
85b3ae69fcc7a7178a57ac04aa61a768.jpg

Poslednja izmena:
@encarta i @djomla43,nemam nameru da hvalim Huawei,ali imam nameru da menjam telefon.Bez obzira sto sada radi sve ok,nemam nameru da se sa njima nagadjam,oce li biti ili nece,sta ce biti.Neverovatno su me smorili sa ovim telefonom i update-ima.Hvala,ali Kinez nikada vise.

Ja mislim da danas svaki tel ima neku manu..Sta god da uzmemo.. Iskreno,da imam love,ja se od Pixela ne bih odvojio nikad..Imao sam Nexus nekad..To bre leti,ali im kamera bila losija..A sad sa Pixelom i to je perfektno..sve istalo je sminkeraj teski.. Ovaj Lg sto ga imam..Sve je savrseni ali na sitnicama su skrtarili i dzaba sve ako mi se staklo kamere uzgrebe pod maskom..Ko da je od plastike.. Dakle..Svuda nesto fali..Pitanje jr samo sta uzeti ,da se sto manje nerviras :D

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Upravo to, sve se sad štanca u milionskim tiražima, ako ne fali hardveru ništa onda hvali softveru i tako u nedogled. Nisu ni skuplji modeli zvučnih imena bez mana. Dovoljno je prelistati malo po forumu i sve se vidi. Ni jedan proizvođač nije imun na greške. Čak mislim da se, ovaj model konkretno, još i dobro drži. Ako isprave te SW propuste u ažuriranjima koje su napravili pojedincima, ne vidim da mu se može naći neka druga mana.

Fali i hvali u istom postu :)

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Ja sam zadovoljan telefonom za ove pare, baterija super, kamera za moje potrebe dobra, puno nekih podešavanja da svako naštima kako mu odgovara a što se tiče up datet-a koliko vidim sve zavisi od telefona do telefona ili od opretarera do operatera. Kolege i prijatelji imaju dosta skuplje telefone i isto se žale i još gore na njih, pogotovo na bateriju. Meni jedino što možda smeta što je suviše nežan zbog stakla pozadi ali kupiš futrolu. A svaka kompanija želi da zaradi što više uz što manje utroška, sve su one iste ili slične po nekim pitanjima. Telefoni se prave u milionskim serijama samo je bitno za koje tržište idu koji i kome se šta zalomi.

Dali se i kod vas fon greje u gornjoj polovini u toku punjenja baterije?

Svaki telefon ako se forsira u toku punjenja moze da se ugreje. Ali kod p10l generalno nisam primetio. Jedan je od boljih sto se tice stabilnosti cpu i optimalne temperature. Nikad ne prelazi 40 stepeni cak i u slucaju da se igraju zahtevnije igrice.
Uzgred P10 plus greje ko sporet u odnosu na p10 lite.

Poslednja izmena:
Ma nije nista strasno_Oseca se veoma malo.Proverio temperature.Sve je ok.

Poslednja izmena:
Vrh Dno