Šta je novo?

Huawei P10 lite

Kako P10 Lite stoji sa glasnocom i kvalitetom izlaza za slusalice?

Kako P10 Lite stoji sa glasnocom i kvalitetom izlaza za slusalice?
Slab je izlaz, nije glasan uopste. Kvalitet zavisi od slusalica ali na strani telefona nije najbolji.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

@encarta
Katastrofa, kao i obično kada se kod nas "pružaju usluge" korisnicima.
Meni je interesantna ranije pomenuta sa aliexpressa.
Možda ne bi bilo loše da još jednom potvrde kolege koje su stavile ovu masku kako su zadovoljni :)
Po meni mozda i najbolja maska do sada s time sto sam ja uzeo za p8 lite.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Tesko da cu i naci nesto takvo izgleda, gledam za devojku neki fon ali izbor i ne obecava.

Nokia 5 ima dobar kvalitet izrade, solidan ekran i pristojnu kameru, za nju performanse verovatno dovoljne ali je izlaz za sluske slab i nekako je suvise "muski" telefon.
Xiami Redmi 5A je jeftiniji(Note ne dolazi u obzir, preveliko joj), ali nit domace garancije, kamera po svemu sudeci ocajna, a i problema sa kontrolom kvaliteta, zutih fleka po ekranu i slicno vidim ima dosta.
P10 Lite/Honor 8 Lite u slucaju da je izlaz za sluske tih onda u odnosu na Nokiu ima prednost iskljucivo u vidu performansi(sto ona tesko da ce osetiti) i mozda elegantijem izgledu(mada kada se doda futrola i to pada u vodu).

Ja sam zadovoljan sa zvukom na P10L na slusalicama. Nikad do kraja ne pojacavam. Odes u Telenor, VIP ili MTS i zamolis da ti daju njegove slusalice i probas.

Sent from my 3310

Slab je izlaz, nije glasan uopste. Kvalitet zavisi od slusalica ali na strani telefona nije najbolji.

A sta si ocekivao brate sa ovim slusalicama sto idu uz fon?Naravno da kvalitet zvuka zavisi po najvise od kvaliteta slusalica.Ja sam probao neke SONY-jeve i zvuk je odlican,kao i glasnoca.Nece nikada biti iste slusalice od 7 i 70 evra ;)

@encarta
Katastrofa, kao i obično kada se kod nas "pružaju usluge" korisnicima.
Meni je interesantna ranije pomenuta sa aliexpressa.
Možda ne bi bilo loše da još jednom potvrde kolege koje su stavile ovu masku kako su zadovoljni :)

Drug je pazario sa sajta Kupujemprodajem.Dao za nju 700 dinara.Odlicna je.Jedna od boljih i kvalitetnijih.Odlicno stoji na modelu crne boje.Uopste fon sa njom ne izgleda debelo.Evo link-a https://www.kupujemprodajem.com/Fut...rushed-48103793-oglas.htm?filter_id=165503314
Ne uzimajte onu sto na njoj pise Motomo.Ima ih po Kineskim radnjama i nisu dobre.

Poslednja izmena:
Ne interesuju me njegove sluske naravno, pricamo o pristojnim sluskama koje sa kace na telefon, 80% aktuelnih telefona ima osetno slabiji izlaz za slusalice od matorog iPhone 4s koji mi je neka referenca.

Ja koristim neke gejfon slusalice na P10L, odlicno rade posao. Pojačano je na nekih 60ak %.

Sent from my 3310

Ja koristim Xiaomi piston 3 i Senheiser MX 375, P3 su mozda malo tise nego sto bih voleo, ali to se lako resi EQom, a Senn su mi skroz ok. Originalne sluske nisam isprobao...
Sto se tice kvaliteta zvuka, mislim da je skroz ok za taj cenovni rang.

Poslednja izmena:
Са овим што долазе са њим у паковању, у бусу су ми на максимум појачане. У другим ситуацијама су на 8/10.Сам звук је поприлично квалитетан. Лумиа 640 има 30% јачи звук. Лумиа 925 и јачи и квалитетнији.
Нисам пробао са неким фенси слушкама, али утисак ми је да је излаз тиши бар 20% од свих телефона које сам пробао до сад.

Piston 3 u kombinacija sa p10 light imaju odličan zvuk, sa Sony slušam preko ušiju takođe odličan može biti jači ali ipak ovo je telefon, a ne pojačalo.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

JBL t110 sluške sa P10L,ja sam zadovoljan.Nikad na najglasnije nisam slušao,kvalitet odličan.Imao sam telefone i sa jačim zvukom ali mislim da je to baš za onih 5 % ljudi što oće da ogluve pre vremena.

Ja sam vec malo gluv :D pa moram P3 do kraja da pojacam, ali to iskljucivo u prevozu i ponekad dok setam. Kod kuce retko prebacim 50%.

Inace koristim JetAudio, ali mi se bas svidja kako zvuci "obican" plejer, prijatno sam iznenadjen.

Kod kolege danas stigao update B193 za Single SIM (MTS).Kod mene jos nije stigao ni B191.

Kod mene b191 pre par dana dosao..Single sim MTS

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Poslednja izmena:
A sta si ocekivao brate sa ovim slusalicama sto idu uz fon?Naravno da kvalitet zvuka zavisi po najvise od kvaliteta slusalica.Ja sam probao neke SONY-jeve i zvuk je odlican,kao i glasnoca.Nece nikada biti iste slusalice od 7 i 70 evra ;)
Heh moje slusalice Sony mdr xb950 nešto i ne mogu da se pohvale na ovim aparatima do na HTC ...

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

^
Ja to probao kod druga.Veze nemam koji su model :) Ja licno koristim Toshiba-ine Bluetooth slusalice i sve je savrseno ;)

Meni sistem update ne pokazuje da ima nova verzija softvera, dok firmware finder pokazuje da ima.
a70f82378bbcb375d3fca02cae45c8d9.jpg
3cb04d78c71dc8e4cd17f27f09f13903.jpg