Šta je novo?

Huawei P10 lite

Moj savet je da menjas G3 jer lako moze da ri skikne ploca..Kao meni na g4..Zetu mom na g3 i t d..Sto se kamere ticd,tu nema poredjenja..G3 tu dobija lagano..Samo je dizajn bolji na p10lite..Baterija takodje.. Ostalo ne.. Msm da je bolje da dodas jos malo i uzmes G6(kao ja) i miran si... Ja sam prelaskkm sa p10lite na G6 odmorio dusu

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Imam lg g3 od 3gb rama i razmisljao sam da menjam i kupim ovaj telefon. Da li se isplati prelaziti sa g3-jke na p10 lite? Igrice ne igram, kamera mi je bitna i da je baterija dobra...
Kakva je izrada telefona? Zena ima p9 lite i meni se svidja kako funkcionise ali bih pre uzeo p10 lite, vise mi se svidja izgled nego p9l i ipak je malo noviji pa sam bar 2 godine miran..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Imas sve odgovore na prethodnoj stranici ( g flex 2 ~g3 ).

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Moj savet je da menjas G3 jer lako moze da ri skikne ploca..Kao meni na g4..Zetu mom na g3 i t d..Sto se kamere ticd,tu nema poredjenja..G3 tu dobija lagano..Samo je dizajn bolji na p10lite..Baterija takodje.. Ostalo ne.. Msm da je bolje da dodas jos malo i uzmes G6(kao ja) i miran si... Ja sam prelaskkm sa p10lite na G6 odmorio dusu

Ma Mate 10 lite oko 300 eur. Izasao sad oktobra, optika bruka, baterija...treba to razmotriti ima ga u Mtsu vec.

Zavisi sta kome treba..Nekome p10lite zavrsava odlican posao..solidan je to telefon..Meni ne pase..Ali npr mojoj sestri savrseno..ne znam za Mate 10lite..Kakva je optika i kakva je app camere... Moze da bude optika super,a app ocaj i skljocajmo na auto..Konkretno ja to ne volim.. Odosmo off,dakle.. Moj savet da ne menja G3 sa p10lite,sem ako mu plica visi o koncu

Zavisi sta kome treba..Nekome p10lite zavrsava odlican posao..solidan je to telefon..Meni ne pase..Ali npr mojoj sestri savrseno..ne znam za Mate 10lite..Kakva je optika i kakva je app camere... Moze da bude optika super,a app ocaj i skljocajmo na auto..Konkretno ja to ne volim.. Odosmo off,dakle.. Moj savet da ne menja G3 sa p10lite,sem ako mu plica visi o koncu

Lomim se jos. Radi bez problema skoro 2 godine. Videcu jos, ali verovatno cu ga koristiti jos malo dok ne skupim za nesto bolje. G6 mi je isto u nekom planu..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vredi li prodati p10 lite i uzeti mate 10 lite na paket u mtsu? [emoji848]

^
Ako ti treba telefon sa vecim i boljim ekranom,metalna ledja,sa vise RAM i ROM memorije,boljim kamerama,ali bez ziroskopa,radia i NFC cipa,onda da.

Poslednja izmena:
Prvo proverite informacije pa onda pišite. Ima i nfc i žiroskop i radio. To svi danas imaju
c271634d399ec280454939d50a6a653c.jpg

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Takodje nema ni brzo punjenje.
Kao kazu puni se za manje od 150min, e sad od kog minimuma...jaka baterija pa kao smatraju vervatno da je ovo obicno punjenje sigurnije....ko ce ga znati. Mada ne bih odustao od kupovine zbog toga. Ali to nekome vec ozbiljno moze da zasmeta jer za 300eur telefon koji nema brxo punjenje.....

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Mate 10 Lite sigurno ima brzo punjenje, ali dolazi sa "sporim" punjačem. Tako su i za Honor 8 Lite govorili da nema brzo punjenje, ja kupim blitzwolf brzi punjač i uverim se da ima.

Evo vreme punjenja kod mene, drastično je povećano kad se puni do 100%, ali kod punjenja do 90% kako je preporučena, obično je oko 60-75 minuta u zavisnosti dal je skroz prazan ili oko 20%.
1b4b9246342e66df3624de43ec188b57.jpg

Mate 10 Lite sigurno ima brzo punjenje, ali dolazi sa "sporim" punjačem. Tako su i za Honor 8 Lite govorili da nema brzo punjenje, ja kupim blitzwolf brzi punjač i uverim se da ima.
Evo neki like poksxuje na snimku sa punjacem of 2,4A na izlazu. Mada ja mislim da dolazi sa tim punjacem. Puni oko 2,5h. Ili mozds treba jaci punjac za brze punjenje obzirom na jacinu baterije recimo preko 4A.....videcemo. Ali definitivno da zele malo da ustede sa jeftinijim punjacem.
https://m.youtube.com/watch?v=MdPHlRxqBVA

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pogledajte SS što sam postavio! P10 Lite sa brzim punjačem od 20-95% za 65 min. Od 20-100% 2sata 35 minuta!? Definitivno kad se puni do 100% treba mu baš vremena. Kad se puni od 0-90% 80-90minuta.

Tako funkcioniše fast charging, nisi otkrio nista novo.

2 sata i 35 min je mnogo. Meni od 10-100 nikad nije ni blizu 2 sata.

Sent from my 3310

Brzo punjenje takodje zavisi i od USB kabla.Probao sam sa originalnim punjacem od P10 Lite,ali sa drugim USB kablom i sa nekima nece brzo da puni.

Tako funkcioniše fast charging, nisi otkrio nista novo.

Nisam otkrio ništa novo, samo sam hteo ljudima da malo pojasnim na primeru. Mnogi se žale da im se puni duugooo do 100%, a inače je preporučeno da se puni do 90%.

Kratko i jasno.Ako se na ekranu pojavi Fast charging,onda podrzava brzo punjenje.Ako je samo Charging,sve je jasno.I sta je toliko posebna baterija na modelu Mate 10 Lite?200,300 mAh-a vise nego na modelu P10 Lite,a onoliki ekran i veca rezolucija.Po meni slaba za toliki telefon.I jos samo fali da je ovi iz Huawei-a srozaju svojim dobro poznatim update-ima ;)

Poslednja izmena:
Da iznesem i ja svoje mišljenje uzeo sam telefon u vipu-u u petak. Za sad sam prezadovoljan telefonom,pročitao sam sve komentare u temi i za sad nemam ni jedan navedeni problem na koji su se ljudi žalili da kucnem u drvo i kod mene je verzija b170. Telefon prosto leti instalirao sam par aplikacija i igrica malo težiš titan quest i tako slične i nije mi ni jednom štucnuo. Što se tiče baterije evo sad sam ga stavio na punjenje sa 53% u 18.18 sati u 18.39 je bio na 80%.Inače u toku noći kad je bio ugašen display skinuo je 1%.Što se tiče slika meni su ok za ovaj tip telefona, nekad oće da ispadnu malo svetlije ali nemožes dobiti sve ipak je ovo srednja klasa telefona.

Evo sada stavio fon na punjac.Rekoh da proverim sa programom Ampere.Pokazuje 700mAh-a i usporeno se puni baterija,a fon pokazuje Fast charging.Dal riknu punjac?

Poslednja izmena:
Već sam pisao za punjač. Koleginica ima isti tel, kad punim sa njenim punjacem ne pise fast charging a kad punim sa mojim piše.

Sent from my 3310

Pa njen punjac je capno.. Desava se to..Ako je isti punjac a nema Fast onda je crko

Telefon pokazuje Fast charging i ovog puta puni bukvalno 1% za 1min,sto je meni sasvim ok.Moguce i da je Ampere pobrljavio ;) Stavljen na punjac od 20% baterije u 18 i 57.Sada su 20 i 18,baterija na 94%.Izgleda da je ok.

Poslednja izmena:
Kolika je normalna brzina za fast charging na Ampere? Meni pokazuje 1930 mA. I na battery i na Ampere pokazuje samo "Charging". Nema opcija "fast charging". Doduše, puni bateriju 1% za 1-2 minuta. Tako nekako.

Poslednja izmena:
Vrh Dno