Šta je novo?

Huawei P10 lite

Hocu i ja.. :)
Moze i link ali bi i porucio ako neko bude porucivao za sebe posto ja nemogu da porucim.. :(

Ljudi,jel se desva nekom da fon krece da zabada posle nekog vremena? Konkretni,kameri treba sto god da se pokrene,dok to na pocetku nije bio problem..Krece jako da me nervira..Na p9lite i dan danas nema tog problema... Kilujem sve app u pozadini,i kamera se pokrece po frejmofima maltene.. Dodje mi da ga rootujem i ubacim neki clean android ako ima.. Dignem ruke od garancije i cao

Ja ga imam nešto više od 3 meseca, i nisam primetio da baguje laguje ili zakucava, osim nekih buđavih aplikacija koje samo po sebi pucaju, ali sve ove druge kvalitetne i sistemske rade kao sat i dalje.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ljudi,jel se desva nekom da fon krece da zabada posle nekog vremena? Konkretni,kameri treba sto god da se pokrene,dok to na pocetku nije bio problem..Krece jako da me nervira..Na p9lite i dan danas nema tog problema... Kilujem sve app u pozadini,i kamera se pokrece po frejmofima maltene.. Dodje mi da ga rootujem i ubacim neki clean android ako ima.. Dignem ruke od garancije i cao
Pocelo da se desava 10 dana nakon kupovine. Takodje mi se desava da baguje rotacija i to me mozda najvise nervira ali avaj koliko para toliko muzike.

Ja iskreno baš nikakvih problema nemam. Evo mesec dana kako imam telefon

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Ja ga imam skoro 2..I krenuo da zabada uzas..A p9lite koji sam dao sestri,sa 3gb rama,radi kao sat vec vise od pola godine.. Nije mi jasno sta se desvaa uopste..Desi se da mi ostanu samo 550mb rama free..Ejj ,moram da vidim sta ga zeza u pozadini

Meni ispod 1,3 gb u najgorem slučaju nikad nije spalio.

To je zapravo lose. Mislim da pola ljudi ovde ne shvata svrhu rama.

Meni telefon super radi, ništa ne secka, tako da..

Zavisi od upotrebe. Nije tvoj telefon nista bolji od nasih i obrnuto.

Ma kontam da mi neka app cepa u pozadini,pa sad gledamsta sam instal u posl vreme.. Nemam ja zalbi sem tog kad kad freeza,i laga kod kamere,gde joj treba par sec da se aktivira..

Na kameri nemam laga ali i moj zabada, zamrzne se i nezna sta ga snaslo

settings...developer options..pa tu pri dnu background process limit - at most 4 processes

Trebalo bi da ti reši problem.
PS: mora posle svakog restarta..

Poslednja izmena:
Poštovanje drugari,
da li je neko rutovao p10 lite, i šta se dobija rutovanjem (osim free SIM)?
pOzz i hvala na odgovoru

Free sim ne dobijas rootovanjem,vec opciju za custom recovery i fleshovanje custom romova ako ih ima.. Sim lock nema veze sa zakljucanim bootloaderom i root pravima

Može li video zapis da se pusti u default playeru vertikalan, da ne moram svaki put da okrećem telefon ako hoću na trenutak da bacim pogled na klip?

Ima neko info kad ce MTS da dobije P10L za fizicka lica?

Ja sam uzeo u MTS-u pre dva meseca,kao fizicko lice..I X ljudi koje znam..Jedino da su nesto promenili sada

Još jedno pitanje, može li ikako da se smanji samo ton za notifikacije, bes da se smanji ringtone?

Još jedno pitanje, može li ikako da se smanji samo ton za notifikacije, bes da se smanji ringtone?
Ne moze. Ovo me iskreno jako nervira. Ako neko ima resenje bio bih mu veoma zahvalan.

Neko je spominjao Volume Control + (plaća se) od Netroken-a. Znam da imaju i free verziju ali nisam siguran da radi posao?

Stigao update B183, telefon je na Telenor mreži. Patch level je sada jul 2017. i omogućen VoLTE za korisnike Vodafone NL.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

I ja dobio taj update malopre, telefon sa mts-a.

Meni još na 124 [emoji3]

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno