Pocelo da se desava 10 dana nakon kupovine. Takodje mi se desava da baguje rotacija i to me mozda najvise nervira ali avaj koliko para toliko muzike.Ljudi,jel se desva nekom da fon krece da zabada posle nekog vremena? Konkretni,kameri treba sto god da se pokrene,dok to na pocetku nije bio problem..Krece jako da me nervira..Na p9lite i dan danas nema tog problema... Kilujem sve app u pozadini,i kamera se pokrece po frejmofima maltene.. Dodje mi da ga rootujem i ubacim neki clean android ako ima.. Dignem ruke od garancije i cao
Ljudi,jel se desva nekom da fon krece da zabada posle nekog vremena? Konkretni,kameri treba sto god da se pokrene,dok to na pocetku nije bio problem..Krece jako da me nervira..Na p9lite i dan danas nema tog problema... Kilujem sve app u pozadini,i kamera se pokrece po frejmofima maltene.. Dodje mi da ga rootujem i ubacim neki clean android ako ima.. Dignem ruke od garancije i cao
settings...developer options..pa tu pri dnu background process limit - at most 4 processes
Trebalo bi da ti reši problem.
PS: mora posle svakog restarta..
pošalji im mail
Ne moze. Ovo me iskreno jako nervira. Ako neko ima resenje bio bih mu veoma zahvalan.Još jedno pitanje, može li ikako da se smanji samo ton za notifikacije, bes da se smanji ringtone?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari