Šta je novo?

Huawei P10 lite

Sto se tice dual sim telefona, tu uvek bude obicaj ako je uzet preko operatera, da je jedan sim slot "zakljucan" na mrezu operatera, a drugi je slobodan za bilo koje kartice. To je valjda i poenta dual sim telefona, za nekog ko koristi roming, ima jos jednu karticu kod drugog operatera, biznis, itd.
A sto se ponuda tice generalno, mislim da je ako se uzme u Vip-u, najisplativije uzeti Honor 8 Lite, pre ovog telefona. Jeste da ima manje interne memorije, ali sve ostalo je skoro identicno, a jeftiniji je skoro 10.000din u odnosu na ovaj. Mts ga nema u ponudi, pa je to vec druga prica tamo.

Upravo manjak interne memorije je veliki nedostatak za nekoga ko koristi dve kartice + nema ga u mts-u (honor 8 lite). Sto se tice p10 lite, ne radi se o zakljucavanju jednog slota na mrezu operatera, vec je softverski onemogucen da radi kao dual sim, iako ima hibridni sim 2. O tome smo vec govorili ovde. E, sad, novina je da za biznis korisnike moze DS, a za fizicka lica ne? Sta im to znaci, onda neka daju DS, a eventualno prvi sim zakljucaju na svoju mrezu.

Poslednja izmena:
Ne vredjam se. Vec sam zvao, rekli su mi da su svi telefoni koji se uzimaju kod MTS-a zakljucani, a svi znamo da to nije tacno, tako da toliko o njihovom kol centru.
Kasno je možda ali evo iz prve ruke pošto smo u firmi u petak dobili P10 lite iz mtsa: oba sim slota su nam otključana. Probao sa mojom vip karticom.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Nije kasno, hvala puno za info.

Uzeh staklo za tel,i standardna prica..Fali sa obe strane lodosta do ivica..tragedija je sto se na krajevima blago odlepilo..Znavi ,kvalitet 0 ..No dobro..U Pozarevcu nemam neki izbor..A kakva takva zastita

Kako da namestim da mi notifikacije budu na sredini ekrana, kad stigne poruka recimo, a ne samo u status baru?

Mislim da to zavisi od app, da li ima opciju za pop up notifikaciju (kao viber WhatsApp) ili ne, ako si na to mislio

Da, na to sam mislio. Ali ni viber, whatsapp ni bilo koja druga app mi nema notifikaciju na sredini ekrana, već samo u status baru. Pričam naravno kad je ekran zaključan.

Meni bukvalno za svaku app prikazuje to na zaključanom ekranu.

Probaj settings - notification and status bar - notification management., pa uključi display on the lock screen za svaku app koju hoćeš da ti izbacuje notifikacije.

Sad sam provalio da kad je uključeno finger tip otključavanje, ne izlaze notifikacije na ekranu.

Nemoguće, meni je od početka uključen otisak prsta za otključavanje i uvek mi prikazuje notifikacije.

Pokušaj sa ovim podešavanjima koje sam u prethodnom postu naveo.

Već mi je tako stajalo, pa neće. Jedino hoće kad ugasim fingertip sensor.

Ne bi trebalo, tako da bude.
Nesto tu nije u redu.

Послато са Huawei WAS-LX1

I ja mislim, u podešavanjima za fingerprint nema opcije za (ne)prikazivanje notifikacija, jedino u notification management što ima da se prikažu ili ne i da li da se prikazuje sadržaj ili ne.

Evo su podešavanja whatsapp-a, i dalje nema notifikacije.
28cb35f9fe4c8336cdba32586e0103c9.jpg

I meni su identične postavke, i prikazuje mi sve regularno.

To se odnosi na sadržaj poruke, kada je čekirano onda se ne prikazuje tekst poruke, nego samo da je poruka stigla

To valjda samo potvrđuje opciju hide notification content?

Pričali smo pre mesec dana o apdejtu i pre neki dan mi je stigao prvi do sada (Kod vipa uzet telefon) verzija B170.

Jel probao neko ovo staklo od 500 din u vipu?

Sent from my Lenovo A7600-F

Jel video neko nesto ovako kod nas i ako jeste, gde? Deluje bas dobro
5b8f5d2a7047039d92935b87a8e1441f.jpg

Ne deluje dobro uopste :D al sto ne bi porucio sa allija?

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Bas si lozac[emoji23] [emoji12], nisam u mogucnosti da narucujem sa alija a nisam bukvalno mislio na crvenu, ima nekoliko boja

Saljem na pp

Poslednja izmena:
Vrh Dno