Šta je novo?

Huawei P10 lite

IMG_20170713_162117.jpgIMG_20170713_162122.jpg

Vise nego zadovoljan, odlicno lezi, nema lufta, maska perfektna. Jedino mi smeta sto prekriva prednju kameru, pa ako udara svetlo slike budu malo losije, al' nije da je koristim previse.

Sto se samog telefona tice, nakon nexus 5x, mnogo bolja izrada i deluje kao neki premium model. Baterija odlicna, kamera je sasvim dobra, sve brzo ocitava, uz nova launcher mi UI ni ne smeta. Mogu reci da je nexus nesto smoother sto se animacija tice, al' sve dok on ovako leti, meni je ok. Fingerprint mi deluje cak malo brzi nego na nexusu. Sve u svemu zadovoljan, bolje i ovo nego da nexus crkne, ali mi fale romovi i ostale gluposti. Jedino bih voleo da ga root zbog adaway, mada izgleda da niko ovde jos nije root, a ne bih bas da cackam sam, bez da neko potvrdi da radi metoda (ima ih par na netu).

Poslednja izmena:
FP je neuporedivo brzi. Al' rekoh vec u 5x temi, mozda je moj bio felerican...

Edit: Ovo na slici je folija koja ide uz Nillkin case?

Poslednja izmena:
Sto se fp-a tice. Imao sam i s7e i ip7, p10 lite je tu negde sa ip7 a definitivno brzi i bolji od s7.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

To je staklo, ne folija. Moja greska sto nisam odmah napisao.

Jel na ovu nilkin ovo pozadi plastika ili silikon? Na poledjini?

Ja narucio danas takvu sutra treba stigne al neznam posto je plastika dal bi pri padu zastitila tel koliko toliko posto je cvrsta

Stigla futrola

IMG_20170715_112543.jpgIMG_20170715_112551.jpg

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Poslednja izmena od urednika:
Molim vas za jednu pomoc. Na ekranu imam 2 sata koji pokazuju razlicito vreme. Kako podesiti sat u gornjem desnom uglu?p10lite.jpg

Molim vas za jednu pomoc. Na ekranu imam 2 sata koji pokazuju razlicito vreme. Kako podesiti sat u gornjem desnom uglu?Pogledajte prilog 233025
Da li ti je ovakvo podešavanje
25009a4de92efed4d63c0754c474c9a2.jpg

Ne i dalje isto.
afd88cde72382c6a735c21828b07cdfa.jpg

Probaj da restartuješ fon možda je nešto pobrljaveo

Ha, bio si u pravu. Restart je stvarno pomogao. Hvala puno na pomoći.

Kako da isključim brzo punjenje i da li ga uopšte isključivati ili puniti tako?

Ne možeš da ga isključiš jer je to hardverski u punjaču tj onom delu koji se uključuje u struju, a i zašto bi kada imaš samo prednosti toga ne i mane.

Ako baš ne želiš, samo uzmi neki punjač koji nema fast charging.

Ne možeš da ga isključiš jer je to hardverski u punjaču tj onom delu koji se uključuje u struju, a i zašto bi kada imaš samo prednosti toga ne i mane.

Ako baš ne želiš, samo uzmi neki punjač koji nema fast charging.

Hvala.

Nije bas da nema mane. Brze punjenje znaci i vise toplote i kraci vek trajanja baterije.

Jel ima neko problem sa novim kontaktima koje doda? Ja pojma nemam gde stavi nove brojeve koje dodam niti mogu da ih nadjem u fonu. Stare kontakte prikaze a novi kao da ne postoje
Edit, moja greska

Poslednja izmena:
Najnoviji alat Huawei Multi Tools obuhvata i dodatke za naprednije korisnike P10 lite: TWRP, SuperSu, Stock recovery, Off line upgrade i sl.
U dvojezicnoj varijati je, izvornoj ruskoj i engleskoj.
http://hwmt.ru/hwmtsite/huawei-multi-tool/

Pozzzz

Prilozi

• IMG_20170719_175750.jpg
    IMG_20170719_175750.jpg
    997 KB · Pregleda: 301
  • IMG_20170719_181756.jpg
    IMG_20170719_181756.jpg
    1 MB · Pregleda: 285
Poslednja izmena:
Da li to znaci da ce moci da se otkljuca drugi sim slot za dual opciju, ukoliko se promeni oeminfo?

Ljudi,da li neko zna kako da izbrisem kontakte kojima sam slao sms... Kad kliknem na novi sms,izbaci mi one kojima sam slao.Kako da ih se resim da ne stoje tu..Sve zivo sam cavkao i ne umem da izbrisem

settings apps messaging storage pa clear cache ili clear data... samo pazi sa clear data možda obriše sve poruke.... probaj sa clear cache prvo....

Probao,sve to..I pre nego pitao,ali nece ?:S..Ae jos jednom,mozda uspe
Edit: Nece.. I dalje kada krenem na new sms,pojave mi se oni kontakti koji ma sam slao u proteklom periodu.. Grrr

Poslednja izmena:
Da li je tacno da na ovom modelu ne moze da se podesi jacina zvuka notifikacija, aplikacija(viber, whatsapp i td), poruka i govornih poziva pojedinacno? Vec da ako se npr smanji zvuk za govorne pozive to se odnosi i na sve ostalo..

Nazad
Vrh Dno