Šta je novo?

Huawei P Smart 2019

@ivanbass1

Znam ja da si mislio na Xiaomi kada si rekao da je flagship. Zato sam i rekao da P Smart to nije, zeleci da naglasim da kao takav nije ista kategorija za poredjenje. Nadam se da smo se sada razumeli.

Poslednja izmena:
Uzeh P Smart 2019. Imam već p10lite sa kojim sam prezadovoljan već dve godine i radi kao prvog dana. Al pošto mi je potreban veći ekran a detetu telefon, prosledio sam mu p10lite.
Treba malo da ga istestiram pa da vidim pravo stanje stvari.
Mogao sam uzeti i honor 8x, malo veći, robusniji i 1gb rama više al realno ovaj lepše leži u ruci i čini mi se ima bolji ekran.
Došao je sa Android 9 i odmah sam dobio dva ažuriranja.
Dizajn je lep, nije glomazan ali je p10lite od kvalitetnijih materijala. Sami dugmići daju osećaj boljeg telefona, staklo napred nazad, alu lajsna itd.
Ovaj je kompaktan, ne škripuće al mi leđa deluju da će se brzo grebati.
Ekran je odličan, barem na prvu loptu, a što se tiče fluidnosti u radu, to ću tek videti. Za sad bez ikakvih problema. Brži je od p10l definitivno.
Baterija je skinula 35% za 3 SOTa podešavanje, instalirana itd.
To je ukratko, pa kad ga malo isforsiram videću pravo stanje stvari.

Poslato sa POT-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ma telefon je vrh,
instaliraj gcam kojom mozes dobiti image stabilisation, onaj apk za call recording iz emui, private dns. I uživaj.

Evo mali SS baterije
Jeste 80% WiFi, al opet dobro
8eaf59bc220410ac3e522aba60adf885.jpg

Jedina i najveća mana su leđa telefona. Dobija riseve kao blesav. Mora odmah silikon. Sa providnim silikonom izgleda extra.

Tačno tako :) Kupio klincu na Aliju za 0,57€ ultra tanki silikon, međutim dok je stigao iz Kine, leđa već puna tih sitnih riseva...

Nije ni taj silikon neko resenje,zavuce se prasina u njega pa izgrebe ledja. Tako se meni desilo pre par godina sa samsungom.
Kad sam skinuo maskicu sokirao sam se.

Uzeo sam Teracell providni neki, jedva sam ga ubacio u njega. Čvrsto drži. Sa unutrašnje strane je ima one sitne rapave izbočine, kao tačkice. To mu je što mu je.

Jedno celodnevno WiFi SOT maltertiranje.
07fcffc9295ef3092713cc88a6fe9a67.jpg
9f2d8d7dae2d52474469b964afae4af4.jpg

2b5ed86b5f8877af6789173a9f582949.jpg

Poslednja izmena:
Dobih Android 10, ali kad se uđe kroz hicare u update. Jos nisam aplicirao, 3,42gb [emoji1]

Sta da kazem, Huawei firma vrh, update bezbolan, dark mode vrh, bat super, dns private radi...

Izvinjavam se sto ozivljavam staru temu, da li je nekome stigao security patch za april ili jun 2021? Poslednji update koji mi je istaliran je 10.0.0.238, koji je iz avgusta 2020. Najnovija verzija bi trebalo da bude 10.0.0.299 (ako ne gresim). Inace model je POT-LX1.

Vrh Dno