Šta je novo?

Huawei Nova 5T

Сад, да ли су ово септембарске или октобарске безбедносне закрпе? У сваком случају касне, али добро је да их има.
8690f84f6a9ffbb19bf91fedf65b7df9.jpg

Poslato sa Nova 5T pomoću Tapatoka

Instalirao i ja septembar, čisto sigurnosti radi.

Nego evo malo i dobrih vesti:

412e49a310fee6b16429edad27bb7543.jpg

Tldr - pustice Huawei Mobile da živi a ubice Huawei Enterprise.

Za sada su planirana ograničenja pa će postojati problem sa 5G Kirin-ima pa je moguće da će morati da disable-uju 5G ako hoće GMS (što mogu i softverski) ali ovaj Kirin 9000 je odličan a 5G bukvalno nikog i zanima.

Ukratko, ovo bi moglo da bude odlično.

Jel ima ko problem sa NFS No limit radio danas po podne dobro sad se podigne i ugasi?

Nova 5t

Pozdrav,

Posle tri godine treba da promenim Huawei P10 Lite 2017, koji i danas radi odlično.

Čini mi se da je najbolja kupovina Nova 5T.

Huawei bez Google servisa ne bih.
Šaomi imao sam priliku da korisnim i ne odgovara mi.

Ako neko ima neki drugi predlog nek napiše.

Poy

Odličan je 5T. Ne znam mozda dolazim u iskušenje da ga menjam za neki SD865 cpu u Xiaomiu samo zbog lošeg softvera kamere.

Nova 5t

Па то онда значи да сотфер камере код шаомија није добар, па се пегла са Гугл камером.
Или је софтвер камере код Хуавеиа довољно добар, тако да се са Гугл камером ништа не добија.

Послато са Nova 5T

Znam samo da su softver kamere za ovaj fon sa emui 10.1 sjebali zestoko

Da li Nova 5T ima neku fabričku zaštitu ekrana, neki GG ili nema ništa ?

Budimo realni...Wi-Fi se ne računa...to mogu i hardware_ski puno jači uređaji [emoji41]

P40Pro+ & Tapatalk

Pa da, 100% vremena na Wi-Fi nije neka ralna upotreba... ja na LTE ceo dan izvučem po 5 i kusur sati najviše.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

I kafa sam na poslu 90% vremena je na 4g I razlika je skoro nikakva.

Nova 5t

Meni izvuce gotovo isto i na LTE i na WIFi. Huawei je sa Kirinom to sa 4G vrlo dobro upeglao.

Ma aparat je za ove pare vrhunski nema dalje komentara suvišno je. Ima nekih sitnih mana ali imaju i ovi skuplji pa... Šteta samo za softver kamere što je malo lošije odrađen

Nova 5t

Meni realno ne treba nesto jace, odradjuje mi posao maksimalno, zasto bih uopste davao novac za neke uredjaje koji su jaci a isti posao moze i ovaj da mi odradi. Sto se kamere tice, koristim je za video pozive, ali da vidi se da nije nesto ali nema jare i pare. Cak sam i citacem otiska prezadovoljan, meni odgovara sto nije opticki. Sve u svemu, za mene i moje potrebe, odlican uredjaj.

Poredimo 4250 i 3750mah baterije?

Nova 5t
Da li ima smisla porediti...uzmi u obzir i sljedeće...veći display 6.7vs6.3, veća rezolucija 2640x1200vs2340x1080, veća frekvencija osvježavanja display_a 90vs60Hz, veća osvjetljenost display_a 672vs510, jači procesor+5G modem...zaista ne znam ima li smisla uspoređivati. Ja 4G sa svojim dobijem 7+ h SoT u 18 h korištenja, u istom vremenu na WiFi 11+ h SoT...meni WiFi ne predstavlja neko mjerilo plus ako si unutra i osvjetljenje na auto onda je jačina osvjetljenja manja nego kad je se vani...na kraju krajeva na istom uređaju različitim korisnicima neće biti isti rezultat jer ovisi od puno drugih stvari a ne samo mAh...jačine osvjetljenja, jačine i kvalitete signala kako 4G tako i WiFi, da li koristi GPS i BT ili ne, da li gleda YT, čita novine, piskara po forumu i Viberu ili gleda TikTok, dopisuje se na Snapchat_u, igra COD, snima 4k video...trajanje baterije je osobna stvar i ne predstavlja nikakvo mjerilo za druge korisnike. Ti podatci koje ti iznosiš mogu se primijeniti za usporedbu recimo kada bi ti počeo koristiti neki drugi uređaj, istim načinom kojim si koristio Nova5T...da se zaključi da li taj novi uređaj ima bolju, lošiju ili istu bateriju u odnosu na Nova5T...i to je opet od pomoći samo korisnicima Nova5T uređaja.

P40Pro+ & Tapatalk

Poslednja izmena:
Uzalud se frljate postovima, koji god Huawei da uzmete, mislim na ove u zadnjih 2 godine, baterija je odlicna. Idite na druge teme drugih proizvodjaca pa ce vam sve biti jasno.

A ja mislio da je forum za diskusiju, razmjenu i iznošenje osobnog mišljenja ili ti jednom riječju frljane [emoji41]

P40Pro+ & Tapatalk

Uzalud se frljate postovima, koji god Huawei da uzmete, mislim na ove u zadnjih 2 godine, baterija je odlicna. Idite na druge teme drugih proizvodjaca pa ce vam sve biti jasno.
Upravo. Koristio sam aparat sa SD845 pre ovoga(namerno ne pišem koji) sa jačom baterijom. Isto korišćenje i nikada nisam imao preko 5 sati sot.

Nova 5t

Naravno, ima malo veću bateriju ali i puno jači hardware...to vam je isto da uspoređujete Golfa 7icu i BMWa 7icu...oba će doći od točke A do točke B i prvi će potrošiti 3 a drugi 6 litara goriva...a udobnost, sigurnost, mogućnosti se razlikuju kao nebo i zemlja i ta 3 litra više su opravdana [emoji41]
Budimo realni i ponašajmo se odgovorno.

P40Pro+ & Tapatalk

Poslednja izmena:
A ja mislio da je forum za diskusiju, razmjenu i iznošenje osobnog mišljenja ili ti jednom riječju frljane [emoji41]

P40Pro+ & Tapatalk

Ma naravno, ali kako uporedjivati P40Pro+ i Nova 5T po pitanju baterije a i svega ostalog? Razliciti uredjaji, razlicite klase uredjaja, sve je apsolutno razlicito! Ne mozes uporediti realno i Nova 5T sa Nova 5T jer mnogo toga zavisi od nacina upotrebe, instaliranih apk, kvaliteta mreze, operatera itd. Sve je to relativno, okvirno se i mogu uporediti ali ne i tacno. A kamo li npr P40Pro+ i Nova 5T. Da ne spominjem kako je P40 serija lisena google, to je velika prednost u odnosu na Nova 5T sa GMS koji dosta izvuce bateriju.

Koliko je loš telefon vidi se po temi [emoji23] naj teže pitanje je kole staklo ili masku da stavi se na njega [emoji1787]

Nova 5t

Koliko je loš telefon vidi se po temi [emoji23] naj teže pitanje je kole staklo ili masku da stavi se na njega [emoji1787]

Nova 5t

Kada smo vec kod stakla. Da li si imao iskustva da ti staklo ima tackice posle par dana na telefonu, telefon nosen dugo bez stakla, samo sa fabrickim folijama na ekranu, i kada sam je tip postavljao staklo pitam ga da li ekran ima bilo kakav trag on kaze nema ni tackicu. Medjutim evo kroz nekoliko dana prinecujem nekoliko tackica koje pod svetloscu prelamaju boje ali nikako da skapiram da li je do stakla ili tj da li staklo ima tackice ili ekran ispod? Staklo nije kvalitetno, trazio sam kvalitetnije ali nema u mom gradu!

Ja I dalje imam foliju fabrički. Kada god sam stavio staklo posle nje bio sam blago rečeno šokiran ne kvalitetom. Kad je budem menjao stavicu hidro gel

Nova 5t

Kada smo vec kod stakla. Da li si imao iskustva da ti staklo ima tackice posle par dana na telefonu, telefon nosen dugo bez stakla, samo sa fabrickim folijama na ekranu, i kada sam je tip postavljao staklo pitam ga da li ekran ima bilo kakav trag on kaze nema ni tackicu. Medjutim evo kroz nekoliko dana prinecujem nekoliko tackica koje pod svetloscu prelamaju boje ali nikako da skapiram da li je do stakla ili tj da li staklo ima tackice ili ekran ispod? Staklo nije kvalitetno, trazio sam kvalitetnije ali nema u mom gradu!
Verovatno ti staklo nije full glue već ima lepak samo po ivicama, i posle par dana korišćenja je ušla prašina ispod stakla. Trebao bi da ga što pre zameniš i staviš neko full glue staklo, da te čestice prašine ne naprave mikro ogrebotine na displeju.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh Dno