Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Dobar je p9, ali mi nije bolji od 6p, tako da mi i nema logike da doplaćujem. Jedino što ima domaću garanciju. Ali kada pogledaš nije ni s7e toliko bolji od 6p pa da košta 200e više, šta više 6p ima mnogo prednosti... Jedino baterija, baš je počelo da mi smeta što ne mogu 4h sot da prebacim... Čini mi se i da se oleophobic coating skinuo malo...

Jeste al ostacu fan hdr + ,volim mracniju fotku sa realnijim bojama, nisam koristio 6p al otkad imam edza mislim da nema osim bat i eto te brzine nema,neke prednosti.mozda je eto i elegantniji al kamera je verujem bolja na 6p jer sam gledao zilion yt klipova narocito prednja

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Kamera i prednja i zadnja je bolja na 6p ako gledamo fotke, kod klipova nema sta da trazi.

Kako bre na pn da stavim onaj stock dialer, a ne ovaj aosp ružni.
Ne mislim na sam dialer aplikaciju, nego na onaj interfejs kad me neko zove/kad ja nekoga zovem?

Edit: provalio
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da,verujem da je video na s7e bolji jer sam par puta snimao 4k neki nastup u polu mraku baš perverzno ispadne,e sad u svim uslovima drugim sto se tice fotki verujem duboko da je 6p bolji.ima mng realnije boje,edzu bas fali taj hdr+jer ovaj na edzu hrd nema svrxu

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Kako bre na pn da stavim onaj stock dialer, a ne ovaj aosp ružni.
Ne mislim na sam dialer aplikaciju, nego na onaj interfejs kad me neko zove/kad ja nekoga zovem?

Edit: provalio

šta si radio, ipak stavio google dialer?

a ima i lookup u oba smera za nepoznate brojeve :)

Ja batalio ovaj buđavi beta program ...
Stavio 7.1.1 MART i sve radi opet kako treba, a i baterija ponovo odlična [emoji106]

Stigao i Pixel MOD - https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3505693

Another boring pixel mod thread.

Features:
* Animated pixel navbar
* Night mode
* Blue color accent
* Round icons
* Tinted navbar
* Google assistant
* Navbar tuner
* Pixel live wallpapers, launcher, sounds, bootanimation (black)

Download:
N4F26T - https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298936575

Poslednja izmena:
Danilo Pantelić ,jesi samo pregazio betu preko FlashFire ili neki drugi nacin.

Možeš i preko neta, kad izađeš iz beta programa ponudiće ti update ...
Prebaci šta ti je bitno sa telefona na komp jer se sve briše prelaskom sa 7.1.2 bete na stable 7.1.1.
Obavezno odradi, kad podigneš sistem, factory reset iz fabričkog rikaverija [emoji6]

Ja nekako volim sve od nule i da skinem image, baš prema uputstvu odavde - https://developers.google.com/android/images

Skineš image, raspakuješ i prebaciš sve fajlove iz angler foldera u SDK folder, pokrene se flash-all.bat i to je to.

Poslednja izmena:
Joco, ne kontam, prodao si fon, ali nisi uzeo nijedan drugi? Nisam to od tebe očekivao. :)

Da, trenutno odmaram mozak uz neki dumb phone, pa ću videti šta ću... :)

Hoću nešto sa dobrom baterijom, domaćom garancijom, dobrom kamerom i čistim androidom za 450e... :whip:

Prodam ti S7E :d

Nema čist android... Možda Nexus 5x iz telenora za 40k... Jedino što je baterija slaba... :d

Joca za*ebava sad :D

Nema nijedan z play sa domacom garancijom na oglasima a i kamera nije bas u samom vrhu.
Ja sam ga trazio neko vreme ali sam odustao, a 350e koliko traze madjari za njega bez garancije je suludo davati, narocito jer je ipak midrejndzer i vec je neko vreme na trzistu.

Zamenio sam bateriju na 6P, sad puni do 96% i prestane. Praznio sam ga jednom potpuno i punio ugašenog, nije hteo do 100%.

Jel ima još neki način za rekalibraciju pokazivača % baterije?

^ kolko te je izkostala baterija, zamena i sta vec?
Hvala bogu ne treba mi nego cisto infromativno :)
Jel se zna kad cemo da dobijemo assistenta ima li neki raspored pustanja ili je kako google random pusti ?:D

Baš su me zvučnici oduševili na ovom telefonu :)
Smara me jedino što je 3.5mm gore, a ne dole.
Ekran takođe mnogo dobar, dosta bolji nego na 5x.

^ kolko te je izkostala baterija, zamena i sta vec?
Hvala bogu ne treba mi nego cisto infromativno :)
Jel se zna kad cemo da dobijemo assistenta ima li neki raspored pustanja ili je kako google random pusti ?:D
Stigao asistent ...

Screenshot_20170308-142215.png

hmm kod mene nema jos... jel si u beti nekoj ili regularno stiglo ?

Ja sam imao to odavno sa onom dodatnom linijom u buildprop-u, sad obrisah i posle restarts imam asistenta i dalje, znači stiglo i meni.
Prijavljen sam za beta na Google servise

Nazad
Vrh Dno