Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Muku mucim sa wlan_rx_wake na nougatu, nema sta nisam pokusao oko onod DHCP, IP adresa, IPv6, gasenje nekih servisa na kompu itd. Mislim ono baterija traje ok (5-6h SoTa, dan koriscenja), da li je normalno imati taj wakelock 1.5h na dan koriscenja, ne znam. Mozda dramim, ali ne dam da curi bespotrebno nigdje, ako ne mora. :) Ne mogu da provalim nikako danima.

Gledam u stock statistici baterije, nema "keep awakea" nigdje, ali imaju drljanja CPU- (uglavnom foreground), najvise od strane Android System i Android OS. Daakle i nije bas do aplikacija, pokusao sam sa Greenify. Mozda to tako treba ko zna vise. :D

Running, Service, Cached... Baš ste kreativni sa imenima... [emoji23]

Imas li podesavanja u ruteru za beacon interval i dtim?
U skladu sa Nexusom, Joco. :D

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Stavi beacon na 50 a dtim na 15. Pa javi ima li boljitka.

Sa dtim 15 verovatno neće ništa da mu radi [emoji23] ako bude tako nek stavi 4-5, dovoljno je da popravi stvari (ako je to uzrok)

Inače franco kernel

uploadfromtaptalk1486684584460.png

Stavi beacon na 50 a dtim na 15. Pa javi ima li boljitka.

OK, hvala, probacu, pa da vidim sledeci ciklus. :)

Znam da imaju ti kerneli da to kao sprijece malo, ali na LineageOS sam sad, nesto ne volim dirati kernel na njemu. :)

Poslednja izmena:
Ja drzim na 15 godinama (jos od S2) i sve sljaka. :)
A cini mi se da si mi bas ti u S2 temi nekad ukazao na to. :)
Nema na cemu, nadam se da ces resiti problem. :)

Preporuka za neku tanku TPU futrolu? Trenutno koristim Nillkin nature, ali znam da će požuteti uskoro, a i morao sam da presečem deo između blica i kamere jer rasipa svetlo. Ringke i Spigen mi deluju kabasto na slikama.

Ovo je ok, ima li negde da se nađe besplatna dostava?

TPU zuti samo providan. Uzme se u nekoj boji sta ima veze.

Sent from my G

Ovo je ok, ima li negde da se nađe besplatna dostava?

Jedino mozda da ih kontaktiras, pa da vidis jel ima neki reseller u Norveskoj. Neko je pricao da je na Ebay-u nalazio original cini mi se, ali pojma nemam ko.

Ali nije free shipping...

Screenshot_3.png

Uzeli Ivan I. i ja na ebay-u, pisao sam ovde. Maska 12$ plus shipping 7-8$ za thin fit.

Mitre, Thin fit nema "jezik" sa gornje i donje strane pa su ivice telefona gole, imaj to u vidu ako već ne znaš.
Super je osećaj u ruci, ali mi se desilo da mi isklizne telefon i padne sa 20cm visine baš na deo koji nije pokriven i ispucala je farba na mobu u tom delu.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Poslednja izmena:
Dobro da si napomenuo, ne odgovara mi to onda, mora ipak da pokrije ceo telefon. Izgleda da ću morati ipak Rugged armor da uzmem. Hvala svima na pomoći.

Preporuka za Rugged [emoji106]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.9 (Build 855)

Poslednja izmena:
tako je svaki tpu pozuti bez izuzetka, rugged ili tough armor moja topla preporuka a sto se zastitnog stakla tice nillkin 9h H+ PRO od prvog dana sam ga imao na svom 6p znaci neverovatno koliko su to dobra stakla imas da ih kupis i kod nas a cena je smesna 1500din, vrede bar tri puta toliko

Gde ih ima kod nas? A da ne moram u Big u NS-u? :D

Ne može edit, ***...

Je l' bio neko odavde sinoć u Muzeju u Ns-u? :D
Videh prvi put 6P u real life-u, a da nije moj. :D

I ja imam H+ pro, odlično staklo.

Franco + PN

98d26a3a4353ca4f8202d6c82699db96.jpg

793ece4cfed0b3eb407a40c9f8616e53.jpg

39ded75ee06e6d0f0ae557d5854c3c6e.jpg

Ja još nisam video uživo al verujem da je zver..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ipak nista od Nexusa za sada. Nerealne cene, ovi nazovi prodavci kao da ne zele da prodaju uredjaj (moras da ih molis). Cekamo neki novi Pixel. :D

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Pređi na siguricu ,s7/s7e

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa koristio sam Edge do pre mesec dana, smorile me ivice i osetljivost.
Uzeh J5 2016 privremeno. Za osnovnu upotrebu (face, messenger, viber, wa, insta i slicno ) ne postoji neka posebna razlika u odnosu na Note 5/S7. Svi gase app i multitasking je slican. Vise ne uzimam skuplji Samsung sigurno.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Vrh Dno