Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Dobar je telefon i naravno da nema razloga ići na nešto drugo ako si ga ranije kupio. Sad već nije neka kupovina sem ako ne prođeš kao Ivan npr. Da ti nešto dobro uleti.
Mada opet ima nas raznih

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Evo čovek prodao za 600e manjeg pixela na kp... Tako da google za pixel 2 može samo da diže cenu... Kada su naši ljudi spremni da izdvoje za uređaj bez garancije te pare, što Ameri ne bi sa garancijom i 10x većim platama...

Zato sto imaju iPhone 7 i S7e za te pare.

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

Pa šta ako imaju? Pixel što se mene tiče više vredi od oba, tako da ako ćemo tom logikom treba da bude skuplji...

Zato sto iPhone ima 5x duzu podrsku, zato sto je iPhone, zato sto ima armiju botova, zato sto je bolji telefon. Pixel se pojavio prrko noci i odmah lupaju po usima. Pa ne ide to tako.
Ja, koji izuzetno cenim stock android, nikada ne bih dao prednost Pixelu u odnosu na pomenute.
Kod iPhone-a dobijam najduzi update, vrlo fluidan rad dok kod Samsunga dobijam top kameru, top ekran, top bateriju. I lagovit softver. :D

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

Rekao sam što se mene tiče. Tako da bih uvek za te novce pre uzeo Pixel-a od svih tih telefona... I ne slažem se, džabe mi 5 godina update na ios-u kada mi se ne sviđa i ne odgovara mi ni 2 godine da ga koristim...

Imam poslednji PureNexus na telefonu i hoću da koristim Substratum Theme Engine. Je l' ga samo instaliram sa store-a i vozim ili mora još nešto?

Instaliraš Substratum, nađeš neku temu i voziš.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Koristi neko dt2w? Ja koristim ovaj na ElementalX kernelu, ali mi je nešto kilav...

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Da, ima delay. Nema veze sa ex, takav je jednostavno.

Ja se ponadao da ima neki koji normalno radi. [emoji30]

Gde trenutno da kupim nov Nexus 6p?

Gledao sam malo KP, tu ga nema vec valjaju polovne. Imam 400e i vreme je da zamenim moj Lg G2 a izbor je pao na ovaj telefon - alternativa je bio Lg V10.

I koliko bi trebalo da dam najvise za nov? Dajte neke prodavce na PM.

Hvala.

Baterija sa stock kernelom. Lošija nego na franco ali lepše radi. Portugalac zavrnuo sve što može pa hoće da secka scroll [emoji23]

uploadfromtaptalk1485736173325.pnguploadfromtaptalk1485736180044.pnguploadfromtaptalk1485736186089.pnguploadfromtaptalk1485736190213.png

A ElementalX nisi probao?

Jesam u ranijim verzijama, na 6p je on isti kao stock, samo dodate opcije, ali svakako ću ga sad flešnuti :) ako ništa drugo zbog HBM

Probaj elementalx sa drunksauce lite gov podesavanjima, lepo radi na 5x.

Sent from my Pixel using Tapatalk

Hoću, samo prvo da vidim kako radi po defaultu... Jel se ne oseti pad performansi? Baterija bude primetno bolja?

Performanse odlicne, sve je smooth sto bi rekli ameri. Baterija je bolja i to prilicno, bar meni.. oko 6h wifi, i kombinovano sa 4g oko 4-5 sati zavisi kako kad.. Doduse fb i kompanija su mi u hibernaciji.
Okacicu ti ss kuci kad dodjem ako hoces, sad sam na 2 sata i 10 min, 54 posto ostalo, skoro sve 4g..

Poslednja izmena:
Ma ok, nisu bitne apsolutne brojke, samo poređenje sa default podešavanjima... Videću ovih dana da izvalim kako se to podešava pa da probam

Bolje je u svakom slucaju. Koliko sam skontao na xda bez gov podesavanja nema neke vajde od elementalx.

Pa da, isti je kao stock stvarno, to jasno i kaže flar... Samo što sa njim imamo HBM, gestures, backlight dimmer itd

Pa to. Razmisljao sam i ja franca ali cini mi se da je ovo kompletan proizvod. -D

Da se upisem, 6P kolege BIA je zavrsio kod mene... Ono sto mogu da primetim na prvu loptu je brzina, ekran koji mi je super i losija kamera u odnosu na s7 edge...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Lošija? Meni se čini da je na 6P bolja.

Losija je kamera, i ja sam uporedjivao dok sam imao oba kod sebe.
Ali je zato prednja 3 klase bolja na 6P.

Sent from my SM-N920K using Tapatalk

Možda je lošija ali sa isključenim HDR+.

Sent from my Redmi Note 3

Losija je i sa iskljucenim i sa ukljicenim hdr+; vise ljudi je imalo oba telefona, radila testove i dosla do istog zakljucka!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jeste šipak lošija, s7 kao i svi drugi sitni senzori spaljuje sve malo jače osvetljeno, detalja nema jer je noise reduction na +beskonačno odvrnut a o preoštravanju da ne pričam. Uostalom ajde dajte neki primer gde je bolje, sve prazne priče i majkemi. Možda na 10 kadrova 2-3 budu bolja na S7 i to je to.

Nazad
Vrh Dno