Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Bas dobro izgleda.Sve dobro izgleda u copper varijanti.

po iphonovcima ispade nexus podrska krs... :) hahahha

Do malopre su vodili raspravu u iP 7 temi. [emoji1]
(rasprava nije imala veze sa 6P, ali su pomenuti Nexusi)

Sent from my Sexus 6P using Tapatalk

Video sam to, nego upade covek bez objasnjenja. :D

Sent from my SM-N920C

Cak dobih i upozorenje na flejmovanje :)..
Pa krenu, po meni debatovanje (a po nekima flejmovanje), na po meni pogresnu izjavu, da nema svrhe kupovati flagshipove kad i MI5 odradjuje isti posao za upola manje cene. Sto po meni dovodi do logike, da onda nema svrhe kupovati ni Iphone 7 jer MI5 radi isto to. Pa onda spomenuse da androidi imaju losu podrsku.. 2 godine i kraj. A nexus ima poprilicno dobru podrsku.

Izvodljivo kada si na wifi ceo dan.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I kada si Vojkan :) on je na 5x skoro išao na 6h sot..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa i ja idem kad sam na wifi ceo dan...

Ja sam isao juce do 6h i 15m sve wifi i isto franco.

Cak dobih i upozorenje na flejmovanje :)..
Pa krenu, po meni debatovanje (a po nekima flejmovanje), na po meni pogresnu izjavu, da nema svrhe kupovati flagshipove kad i MI5 odradjuje isti posao za upola manje cene. Sto po meni dovodi do logike, da onda nema svrhe kupovati ni Iphone 7 jer MI5 radi isto to. Pa onda spomenuse da androidi imaju losu podrsku.. 2 godine i kraj. A nexus ima poprilicno dobru podrsku.
Odradjuje, mozes iste app da instaliras. :D
Vojkan ima neku specijalnu ediciju sa 5k baterijom.

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

Za 1 dan i 12h koliko mi obično traje, baterija uvek izgura 6h ekrana. Max mi je bio 6 i po min 3 i po kad je bilo max osvetljenje, navigacija, gps sve vreme.
Battery sever je užasno loš, nikad ne mogu da se oslonim na njega.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Je l' se to sat promenio? Tj. alarm.

Ово је послао 6п!

Imate li shortcutove na novi? One u fazonu pixel launchera koji izađu na dugo držanje ikonice na desktopu. Ja sam ranije imao a juče izvalim da su nestali. Poslednji stock.

Jedino na Phone app nema shortcut-ove, na ostalim ikonicama koje podržavaju imam.

Ima li neko da prodaje Nillkin zaštitno staklo za 6P? Ono H+ Pro. Da ne naručujem sa Alija pa da ga čekam mesec dana...

Jedino na Phone app nema shortcut-ove, na ostalim ikonicama koje podržavaju imam.

Ima li neko da prodaje Nillkin zaštitno staklo za 6P? Ono H+ Pro. Da ne naručujem sa Alija pa da ga čekam mesec dana...
Uzeo si novi 6p?

Screenshot_20170123-124316.png

7.1.1 - sve fabrički, Wi-Fi, dosta aplikacija uključujući poznate žderače baterije - Facebook, Messenger, Viber !

Kod mene postoje svi shorcutovi na Action Launcheru.
Screenshot_20170123-141857.jpg

Nazad
Vrh Dno