Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

@Luka, radi se o tome da se zanese sa pljuvanjem 6p, uglavnom vlasnici 5x ili neko ko nije video telefon, valja onda da se podsete gde su i šta koriste. preteruju zaista, 6p je odlična mašina, kažem to sada i kada ga nemam.

@fkloznica, niko ti nije rekao da ne smeš da pišeš, već šta pišeš, preteruješ u poređenju, praviš od 5x babarogu koji nije ništa posebno, jedino kamera valja je i to je to, to je tu gde jeste. Nije to limuzina, ne možeš da ga produžiš i napraviš nešto što nije.

@Service, isto što i ti.

Ma, sve ja to razumem, ali ga ocrniste kao da nema ništa na njemu da valja, samo što se ne raspadne svakog momenta... a apsolutni best buy je u svojoj klasi :)
Neko sa strane bi mogao da stekne skroz pogrešan utisak.

Kada i gde sam ja napisao da je 5x babaroga ? ( Čak šta više konstantno pišem da je prosek mob sa odličnom kamerom za slikanje )

Ponovo se piše ono što ja nisam nigde napisao :(

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
@Luka. daleko od toga. Ja sam samo konstatovao da ako nov 6p sada ne vredi 400e (i ne vredi) ne vredi ni 5x oko 280e...

^ S tim se slažem u potpunosti.
I sam gledam da nahvatam 6P, samo cena je k'o zakucana, ne mrda.

Pa ne mrda kad ih nema više nigde, čim pixeli izašli, nexusi nestali ***, strašno.

Elem, zanimljivo da pišete o tom famoznom kvalitetu izrade, a svi vi čim uzmete telefon stavljate ga u kojekakve silikone.
Ja ceo život koristim plastikanere, svi telefoni koje sam imao su plastični bili, svi su očuvani veoma dobro, iako su mi ispadali X puta.
Pa S2 mi je leteo nema gde nije, ogrebotine samo ostalo. A plastikaner najobičniji.
A da vidim kad bi to preživeo neki stakleni npr, na svetog nikad.

Koji svi ? Ne stavljaj me u tu grupu ,nikada niti jedan mob od kada ih koristim nije išao u kondom niti je lepljen sa nalepnicom za ekran. :)
Samo jedan mob mi je zbog takvog ponašanja ispao i malo mu je naprsao ekran ,sreća pa je bio jeftini 1s :)

Kupio sam za 5x neki kejs mislim da sam ga jedanput stavio na 6,7h dok sam išao da se oduzimam od alkohola

P.s. kada smo već kod izrade telefona i plastike , poslednji lep plastičan telefon je Nexus 4 :)

Poslednja izmena:
Dobro, većina ljudi ovde :)
Meni je to najmanje bitno stvarno, ali ne kontam zašto se ljudi kao prže na to, a stavljaju fon u kejsove :)

Nije bitan materijal, postoje i plasticni telefoni (ili oni u kombinaciji malo alu-vise plastike) koji odaju utisak veoma kvalitetnog uredjaja. To ne vazi samo za telefone vec i uopste za razne proizvode.

A meni je 5X u ruci delovao prilicno socijalno, bukvalno mozda i jadnije od Lumia 5xx serije koje po amazonima kostaju 50$ :) Meni je to uzasno, ne podnosim te kartonske izrade i fuserenja, bukvalno digitron kada sam kupovao morao je da bude kvalitetan :d

Ali dobro, vecina je 5X platila 250-300e, za te pare to je jedan od najboljih androida i to je to.

A da vidim kad bi to preživeo neki stakleni npr, na svetog nikad.

Zavisi i koje je staklo u pitanju, ja sam veoma zadovoljan sa Dragontrail staklom na Z2 (Asahi glass kompanija, dzapanizeri ludi) ali su izgleda od Z3 presli na gorille, bar za zadnji panel.
U sustini ne volim staklene telefone ali ako je vec staklo onda biram Dragontrail, ***e pre par nedelja sa skoro metar na drveni sto ispusten fon i bez oziljka je prosao a i inace su oba panela kao nova posle 16 meseci.

Ali se nadam da ce biti sto manje ''staklenih'' telefona tj onih sa staklenim ''ledjima'', smaraju jbni otisci u PM :) + je mnogo veca mogucnost pucanja i drugih ostecenja, posebno jer se forsira Gorilla.

Poslednja izmena:
^^
To ni meni nikada nije bilo jasno.. u fazonu pazi iphone kakva izrada bla bla a 99% bleji u kejsu od 3$. To mi je oduvek bila misterija

Poslednja izmena:
Pa mozda u srb u kejsu od 3$, u USA mnogo trose na te zastite za ajfon, bar 20-30$ u proseku :)

Mada to je najvise bilo popularno u vreme ip4/4s, iz razumljivih razloga, pucali su k'o ludi.

Pa još gori su ti od 30$ . Napraviš kvazimoda od moba.

Moguće da kejs ljudi vade mob iz kejsa kada su gajbi ,to mi ima logike .

9f1d39db444483297722fbb17ff956a1.jpg
giphy.gif

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Promeni na prosecno i bice ok :) npr

uploadfromtaptalk1483060808212.jpg

I onda max :)

uploadfromtaptalk1483060822889.jpg

Facebook messenger - 130mb ...
Đubre [emoji5]

Ja sam kupio tri kejsa i dzabe...Opet bleje u fioci...Samo slickwraps na ledjima i sa strane i to je to

Pre 3 meseca ste pisali o 5X kao o malom božanstvu, a sad ne valja ništa.
Ok, neka je sve tako, a nije, koliko su tek loši konkurenti kad je 5X best buy i dalje?

I ne zaboravite da svi različito koristimo mobilne, što je nekome mana, drugom nije.
Meni konkretno smeta ogromnost 6P i nedostatak OISa, i nema trika da bi dao 400€ za njega.
A te 2 stvari ne pominje niko i ne smeta 99% foruma.

A kamera i bez OISa rastura sve telefone sem Pixela.

Ako je isti snimak sa uključenim eisom kao na 5X onda ne može da se poredi ni sa Lumiom 830.
Čak i Note4 bolje snima.
Za ostale ne znam.

Video je ocajan, ti nema price. Mislio je na foto sigurno.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Meni je video najveće iznenađenje na 6p. Nadao sam se očaju gledajući yt I čitajući komentare a u praksi mi je potpuno prihvatljiv može da se poredi tu i tamo sa mojim prošlim telefonima koji su imali OIS. A i inače video mi je zadnja stavka.

Najviše što se tiče kamere me nervira fokus.

Nije loš video ...
Samo neko bavi kosku i onda svi nastave da mažu ili udare +1 [emoji3]

Poslednja izmena:
Vi kupite sebi lepo onda s7, koji niste do sada, i imate sve što vam treba..
Nas pustite da se zlopatimo sa 6p... [emoji4]

Samo da je malo jeftiniji :)
Od 420 ode na 470 preko noći

Da bas nam je tesko, ja bih ga mozda sad i menjao...Oce neko za g5 ili s7? Naravno uz doplatu od 300eur

Vrh Dno