Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

@nimbus, ne greje se baterija uopšte ni sa qc3. Možda malo do nekih 30%, posle je hladan kao špricer.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
da ali kada ga prikačiš sa 2-3% na punjenje u početku je baš hot, iako je za tri koplja bolji od par qc koji su u istom cenovnom rangu koje sam video

Jel samo moj osjećaj da je baterija značajno bolja na 7.1.1?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Možda moj ide na oglase, ako dobijem drugi fon sutra.

Ne :p

Moze pomoc.Trenutno sam na Stock+_NMF26F-N6p-by-tupac4u,ali mi prijavljuje neke greske.Imam root i twrp.Hocu da flesujem angler-nmf26f-factory-ef607244.zip,ali na cisto,znaci wipe cache/dalvik ,data sistem,sd card ,sve.Da li je to ok.Mozda izgubim root i twrp ali nema veze ubacicu.Imate li kakav savet ili jednostavniji nacin.

Da odgovorim sam sebi,a mozda pomogne drugima.Odradio fles preko tutorijala sa xda,sve ispocetka,obrisano sve.Vratio iste programe,podatke,slike i 4 giga manje prostora zauzeto.Interesantno sta se djubreta nakupi sa par flesovanja.

Može li neko od korisnika ko je prešao sa 5x na 6p, ukratko da mi napiše da li zaista vredi doplatiti razliku para za 6p? Da li je moguće upravljati jednom rukom sa 6p s obzirom na dimenzije uređaja za razliku od 5x?
Hvala unapred.

Sent from my Xperia ZR using Tapatalk

Nisam preso sa 5x pa će ti to neko drugi reći ali jednom rukom teško da se upravlja a ja baš nemam male šake.

Može li neko od korisnika ko je prešao sa 5x na 6p, ukratko da mi napiše da li zaista vredi doplatiti razliku para za 6p? Da li je moguće upravljati jednom rukom sa 6p s obzirom na dimenzije uređaja za razliku od 5x?
Hvala unapred.

Ja sam presao. Apsolutno vredi. Brzi, i u svakom smislu bolji..posle 2 meseca i dalje ne mogu da se nacudim kako su dobri zvucnici. Ako imas male sake, tesko ces jednom rukom

Je l' neko ko je bio na beti dobio update?

Ово је послао 6п!

Ja nisam.

Ja jesam. Na Dev Preview 2 sam dobio OTA za official 7.1.1.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Zanimljivo :)
Mislim da si jedini ? :) Čak ni na ap sajtu nije puštena vest da je neko sa Bete dobio ota za 7.1.1 stable

Moja greška onda. Mislio sam da je tako jer pre OTA mi je svaki put nakon boot-ovanja na početnom ekranu pisalo nešto da je beta softver ili Dev Preview, ne sećam se, a nakon update-a nemam više to, a nemam ni u notif. shade-u onaj quick tile za DP.
Gledam sad Settings, nigde ne piše da sam na beti.

Koji ti je security patch ? Nov ili decembar ?

5ac731f416646a2c51cf47dd068f9b1e.jpg

Deluje da imaš stable :) zanimljivo

Pogledaj na sajtu android bete da li si prijavljen. Mozda si zaboravio.

Ово је послао 6п!

Nisam preso sa 5x pa će ti to neko drugi reći ali jednom rukom teško da se upravlja a ja baš nemam male šake.

Ja sam presao. Apsolutno vredi. Brzi, i u svakom smislu bolji..posle 2 meseca i dalje ne mogu da se nacudim kako su dobri zvucnici. Ako imas male sake, tesko ces jednom rukom
Hvala na odgovorima. Ipak sam se odlučio za 5X zbog manjih dimenzija.

Pogledaj na sajtu android bete da li si prijavljen. Mozda si zaboravio.

Ово је послао 6п!
Niko živi sa developer preview nije dobio update :)
Tek treba da izbace, zadnji build je NPF26F i novembarska zakrpa ...

Poslednja izmena:
d3f7a3e01b874e027c3354d5cb174d10.jpg

1a50adc34d213b895013c6c36183000f.jpg

Ja imam decembarsku zakrpu i NMF26F. Šta je onda ovo što imam? :D

Sad gledam svoje starije postove, može da se desi da ipak nisam bio na Dev Preview jer sam flešnuo 7.1 img fajl 20. oktobra sudeći po mom postu tog datuma. My bad. :)

Tako da sam verovatno zato dobio OTA update za final build, a ovi na DP treba da sačekaju.

Poslednja izmena:
Pa to je stable verzija ...
Ova sa dp programa je novija i ne može zbog toga da se flešuje stable koja je starija (adb sideload)...

Izašao 7.1.1 pure nexus rom ako nekoga zanima. ☺️

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno