Dosla ti notifikacija ili si ga sa sajta skinuo?Ja sam svukao OTA i izgubio root, TWRP i kernel, ali da, možeš da skineš. [emoji53]
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
Sad sam tek video da se povecao i total storage za toliko koliko se povecao i usage... Sve je ok, nego sad prikazuje tacno koliko ide na sistem i koliko je dostupno korisniku. Corav sam :d (15.42GB of 29.12GB)Da li vam se povecao storage usage za nekih 3 GB posle 7.1.1 update?
Koje su amperaze da li si pratio sa nekom aplikacijom? I kako to mislis kad prikacis i punjac i instrument u isto vreme? Ako je stvarno tako dobar cu da ga naučim kao rezervu jer mi ovaj rezevni ****** tesko... Predpostavljam da koristis 2.1 A, pa me zanima da li ispunjava uslove da puni brzo (quickcharge)?od 4 punjača koje sam kupio jedan je aukey qualcomm qc i za njega je već poznato da je dobar, dva su smeće (okačiću kasnije linkove), a jedan me baš iznenadio svojim (ne mogu da pričam o kvalitetu, nisam ga ni otvarao niti ga duže imam) načinom punjenja.
odlično uklj/isklj qc, povećava/smanjuje voltažu, smanjuje jačinu kako se približava 100% i pri svemu tome se zanemarljivo smlači, a bateriju ostavlja skroz hladnom.
najbolje je što sam ga uzeo za par $ u onim crnim petkovima i što je stigao u kesici (!?!) bez kutije i bez ičega i još kada sam video da mu obod svetli kada se ušteka, malo je falilo da ga odmah škartiram. iz čiste znatiželje sam ga prikačio na instrument i telefon, kad ono: gle' vraga!
zadovoljava sve kriterijume dobrog punjača: optimalno brzo puni uz minimum zagrevanja baterije.
i da napomenem da ovim postom ne preporučujem punjač (ipak je to roba sa kojekakvih alija) nego da mi je stigao primerak koji je budzašto (u odnosu na cene poznatih), a po meni radi u rangu punjača od 15-20€
https://m.aliexpress.com/item/32498385946.html#autostay
Same here. [emoji19]Da li neko zna gde ima da se kupi 6P? Ne mogu da ga nadjem nikako...![]()
ma to je ona napravica što uštekaš punjač u nju, a nju u telefon (nije je problem ni napraviti tako da ostaviš izvode za zglavan merni instrument jedino što ova već ima "merač" A sa displejem)Koje su amperaze da li si pratio sa nekom aplikacijom? I kako to mislis kad prikacis i punjac i instrument u isto vreme? Ako je stvarno tako dobar cu da ga naučim kao rezervu jer mi ovaj rezevni ****** tesko... Predpostavljam da koristis 2.1 A, pa me zanima da li ispunjava uslove da puni brzo (quickcharge)?
Ma kupite originalne nexus 6P ili 5X od 3 ampera i to je to ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari