Ne radi to na 6p. Moraš da kupiš chromecast za tu namenu. Mnogo bolja opcija.Jel kupovao ko od vas USB-C na HDMI kabl? Uzeo bih radi povezivanja sa tvom i filmova. Imate li kakve preporuke, vidim ima ih dosta ali ne pise dali podrzavaju 6p.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Nosim ja Nature od maja i mogu reći da je dobar. Nisam našao tanji TPU case od ovog.Kakav je onaj Nillkin Nature TPU case. Osjecaj u ruci, materijali, kako lijeze, dugmad, klizanje....vidim da je bas tanak, to me privuce. More neko poredjenje sa Ringke Slimom npr.
Nexus 6p nema video enabled usb c port koliko ja znam, novi Pixel ima.Na jednom sam nasao da podrzava za 6p jesi siguran da ne radi?
I meniMoze onda preporuka za chromecast a da nije skup.
Moze onda preporuka za chromecast a da nije skup.
Ma igrao sam se ja do ove 7.1.1 verzije, ali sad nemam vremena za to, pa zato. [emoji1]Ja smatram da treba da se igrate malo, nexus je toZaista vredi imati custom rom, ja ga koristim od prvog builda, i besprekorno radi. Ako vec koristite substratum, preporuka da kupite Magpie theme, vredi svaku paru.
Moraš iz rekaverija obrisati odredjene fajlove.moze li mala pomoc.Probao sam neki drugi rom,nije mi se dopao preko bekapa vratio se na staro,ali ne prepoznaje mi ulaznu sifru za otkljucavanje.Nisam je menjao ni prilikom podesavanja probnog roma.Sta da radim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari