Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Kakav je onaj Nillkin Nature TPU case. Osjecaj u ruci, materijali, kako lijeze, dugmad, klizanje....vidim da je bas tanak, to me privuce. More neko poredjenje sa Ringke Slimom npr.

Jel kupovao ko od vas USB-C na HDMI kabl? Uzeo bih radi povezivanja sa tvom i filmova. Imate li kakve preporuke, vidim ima ih dosta ali ne pise dali podrzavaju 6p.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

6p i to za klasu bolji:)

Jel kupovao ko od vas USB-C na HDMI kabl? Uzeo bih radi povezivanja sa tvom i filmova. Imate li kakve preporuke, vidim ima ih dosta ali ne pise dali podrzavaju 6p.

Ne radi to na 6p. Moraš da kupiš chromecast za tu namenu. Mnogo bolja opcija.

Na jednom sam nasao da podrzava za 6p jesi siguran da ne radi?

Kakav je onaj Nillkin Nature TPU case. Osjecaj u ruci, materijali, kako lijeze, dugmad, klizanje....vidim da je bas tanak, to me privuce. More neko poredjenje sa Ringke Slimom npr.
Nosim ja Nature od maja i mogu reći da je dobar. Nisam našao tanji TPU case od ovog.

Ja sam uzeo providan i požuteo je posle par meseci kao i svi providni TPU case-ovi, ali *** sad.

Osećaj u ruci je ok, dobar je grip, ali me je posle nekog vremena smorio taj gumeni osećaj.

Ako hoćeš dobar TPU, preporuka za ovaj, ali u crnoj varijanti. :)

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

+1, gumeni osećaj u ruci(što je i logično, lol). Ja uzeo za 5X, ali retko kad ga nosim

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Moze onda preporuka za chromecast a da nije skup.

Kp oglasi. Verzija dva i nema greške.

Moze onda preporuka za chromecast a da nije skup.

Za prodavca ili verziju Chromecast? Izbacili su skoro treću treću generaciju Chromecast, ako imaš 4K televizor onda nju traži. Ja imam drugu generaciju i prezadovoljan sam, striming filma sa PC na TV filma u 1080p.Blu-ray.REMUX (to je fajl od 25-30GB) ide bez problema (full hd je TV, tako da nemam razlog za zamenu da idem na noviju gneraciju zbog 4K, ne dok ne promenim TV i uzmem 4K).

Uf pa to je 50e. Za te pare uzmem tv box... Ima li sta za 10-20e.

TV box nema chromecast opciju. Vecina tih boxova je poluproizvod, slabo hvataju wifi, neki kodeci ne rade kako treba, kodi addonovi cas rade, cas ne rade, tesko je naci dobar stream necega sto ti se gleda itd. Chromecast se lako poveze na ruter, streamuje sadrzaj sa lan-a ili sa interneta. Postoje sjajne aplikacije za stream direktno sa interneta, kao recimo terrariumtv, jednostavno ukucas sta ti se gleda i izbaci ti linkove za stream. Postoji i opcija za titl. Za pustanje sa pc-a u lan-u recimo Videostream ili Airflow.

Ili naruči sa ebay, nađi nekog sa besplatnom dostavom, ili ovde sa KP ako hoćeš odmah. Svi ti BOX nemaju ni blizu podrške kao google čedo, niti rade stabilno. I ja sam hteo box, ali sam odustao posle dosta istraživanja. Ovo kupiš jednom i zdravo. Imaš temu na forumu za Chromecast pa je poseti.

Poslednja izmena:
Pure nexus zadnji build radi super smooth, dodato dosta novih opcija i oms substratum podrska. Preporuka svima, rom je bez greske.

A taman sam rešio da ne diram fabriku, e Sretene gde se baš sada javi :smash:

Sretene, koje opcije dobijem na PN ako pređem sa stock 7.1.1?

Privlači me, al' me mrzi da se opet majem sa tim. [emoji30]

Ja smatram da treba da se igrate malo, nexus je to :) Zaista vredi imati custom rom, ja ga koristim od prvog builda, i besprekorno radi. Ako vec koristite substratum, preporuka da kupite Magpie theme, vredi svaku paru.

Ja smatram da treba da se igrate malo, nexus je to :) Zaista vredi imati custom rom, ja ga koristim od prvog builda, i besprekorno radi. Ako vec koristite substratum, preporuka da kupite Magpie theme, vredi svaku paru.
Ma igrao sam se ja do ove 7.1.1 verzije, ali sad nemam vremena za to, pa zato. [emoji1]

Čim budem uhvatio slobodnog vremena, bacam se na posao. :)

moze li mala pomoc.Probao sam neki drugi rom,nije mi se dopao preko bekapa vratio se na staro,ali ne prepoznaje mi ulaznu sifru za otkljucavanje.Nisam je menjao ni prilikom podesavanja probnog roma.Sta da radim.

Jel ti veruješ ali expressu ili Google podršci?

moze li mala pomoc.Probao sam neki drugi rom,nije mi se dopao preko bekapa vratio se na staro,ali ne prepoznaje mi ulaznu sifru za otkljucavanje.Nisam je menjao ni prilikom podesavanja probnog roma.Sta da radim.
Moraš iz rekaverija obrisati odredjene fajlove.
data/system, pa fajlove sa .key extenzijom.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Dva fajla sa key ekstenzijom u data/system folderu.
I ako imaš locksettings.db. i njega brišeš.
Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Uspelo,hvala Telep.Nije mi trazio sifru.Hoce li i na dalje tako ili cu morati ponovo da je ubacim.
Sad vidim moram ponovo otisak prsta.Ok.

Poslednja izmena:
Vrh Dno