Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

E ***, onda ništa.
Biće popusta za Crni Petak i ng, tad naručujemo.

Tad ćemo da čekamo mesec dana da stignu zbog ogromnog broja narudžbi. :D

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

[emoji3]

Nećemo valjda, nisu više Sexusi popularni, izašao novi iPhone i Pixel.

Pa to da, ali nebitno je šta se naruči. Biće gomila narudžbina, treba neko da procesuira sve to. :D

Mamite i mene da naručim, a žao me da dam 10$ za nalepnicu... [emoji23] Trebam i neki case da naručim...

Javite šta ste se dogovorili, ne mogu da gledam crno belu boju više [emoji85] .

Kako narucujete, nema shipping za Srbiju? Garant sam neki info propustio...

Ja to ručno editujem. U /system/etc imaš fajl thermal-engine.conf, otvoriš ga i podigneš temperature za stvari koje te zanimaju. Za punjenje, throttling, hotplug... Nakon toga restart.
Ja editovao throttling threshold za n6, medjutim nikakvog efekta u praxi, i dalje gasi jezgra i snizava freq.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Kako narucujete, nema shipping za Srbiju? Garant sam neki info propustio...
Kad plaćaš putem PayPal-a šalju ti na adresu koju si naveo tokom checkout-a na PP-u.

Niko neće na kraju, a?

Akcija traje još 7 sati.

Poslednja izmena:
Moram novi post, ***. 'Ajde ko hoće dbrand, neka mi pošalje na PM koji model i šta tačno hoće.

Probaću da naučim za sat, dva, valjda neće da me zeza PP opet.

PS. Joco, obuci ga malo u neki skin, dosta si ga golog nosio. :D

Dbrand šalje u Srbiju?
Opa, izvinjavam se, ne videh par postova iznad, moja greška.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Concrete back, full nexus... Najbolja kombinacija... [emoji4]
Edit: A za Graphite ovako nešto...

Rprantf.jpg
724PenR.jpg

Poslednja izmena:
Posto je i nikola to napisao, a vidim da dosta vas juri dbrand, ja sam ga imao na telefonu u trenutku kada mi je ispao, apsolutno nikakvu zastitu nije pruzio. Kad god pomislim na dbrand pomislim i na alu felne. To mi je nekako ista stvar, sluzi samo u estetske svrhe.

А ти си очекивао да те обична налепница заштити фон од пада? Па није ти ово неки sci-fi филм..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Dbrand je inače spustio cenu poštarine za Srbiju, sada je 3.95$.

E dobro se i setili...smorilo vise placati postarinu vise nego sam proizvod!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ma jeste ono kad nakarikas sve delove posebno plus i deo oko kamere lako dodjes do 20 dolara plus ta postarina. I nije tako bezazleno za jednu nalepnicu :D

Meni se samo leđa sviđaju, eventualno X... Ovo ostalo je manje više nepotrebno...

Nisam ocekivao, ali bolje to naglasiti ljudima. Iskreno meni je potpuno suludo dati novac za dbrand , a ne dati za spigen ili nesto slicno.

Ma jeste ono kad nakarikas sve delove posebno plus i deo oko kamere lako dodjes do 20 dolara plus ta postarina. I nije tako bezazleno za jednu nalepnicu :D
Ne izgleda lepo dbrand napred i sa strane na 6P/5X. Uzmeš samo pozadi i eventualno i za kameru i to je to. Ispod 10€ ispadne kad je akcija. :)

Ja već imam case za zaštitu, a dbrand lepim samo zbog izgleda. Na svaka dva meseca nov skin i kao da imam nov telefon. :)

Ovo X u boji Google mi se bas svidja :)
Ajde da se organizujemo za taj black Friday ko zeli pa da napravimo neku zajedničku porudzbinu. Ako ima neko ko je lociran SU-NS. Neka mi se javi :)

Ja uzeo sad sa tim x u boji, plus kamera. Sve ukupno 12 $. Za 5x.

Može li slika u 5x temi ?
Koja dbrand nalepnica ima osećaj pri dodiru kao kvalitetna plastika/guma ? Ja sam pre 3,4god furao onaj karbon i sr$nje je na dodir

Ja sam samo jednom uzivo video i meni je bilo $ranjce na dodir mislim da je isto karbon bio u pitanju. Vidim da Nikola fura ove drvene imitacije mozda je tu nesto bolja situacija. A neki clan pre par dana je napisao da su slivk wrap ubedljivo najbolje za taj osecaj i da ne klize :)

Može li slika u 5x temi ?
Koja dbrand nalepnica ima osećaj pri dodiru kao kvalitetna plastika/guma ? Ja sam pre 3,4god furao onaj karbon i sr$nje je na dodir

Može, kad stigne, naravno.

Nazad
Vrh Dno