Ja editovao throttling threshold za n6, medjutim nikakvog efekta u praxi, i dalje gasi jezgra i snizava freq.Ja to ručno editujem. U /system/etc imaš fajl thermal-engine.conf, otvoriš ga i podigneš temperature za stvari koje te zanimaju. Za punjenje, throttling, hotplug... Nakon toga restart.
Kad plaćaš putem PayPal-a šalju ti na adresu koju si naveo tokom checkout-a na PP-u.Kako narucujete, nema shipping za Srbiju? Garant sam neki info propustio...
Ma jesam, mislim da treba disableovati BCL, ali ne zelim to, zbog potencijalnih restarta. Mislio sam da ce izmjena ovoga confa promjeniti stvar, ali nista...Pa nešto nisi lepo uradio onda
Ne izgleda lepo dbrand napred i sa strane na 6P/5X. Uzmeš samo pozadi i eventualno i za kameru i to je to. Ispod 10€ ispadne kad je akcija.Ma jeste ono kad nakarikas sve delove posebno plus i deo oko kamere lako dodjes do 20 dolara plus ta postarina. I nije tako bezazleno za jednu nalepnicu![]()
Može, kad stigne, naravno.Može li slika u 5x temi ?
Koja dbrand nalepnica ima osećaj pri dodiru kao kvalitetna plastika/guma ? Ja sam pre 3,4god furao onaj karbon i sr$nje je na dodir
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari