Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Lepi utisci. Delim mišljenje u potpunosti. Definitivno telefon na duže staze koji možda neću ni prodavati već proslediti članovima porodice... [emoji4]

Lepi utisci. Delim mišljenje u potpunosti. Definitivno telefon na duže staze koji možda neću ni prodavati već proslediti članovima porodice... [emoji4]
Meni je svaki nexus bio sa takvim utiskom. Zasto prodavati telefon bez ogrebotine nosen u dobroj futroli koji dobro radi, a ne proslediti nekom clanu porodice/rodbine. Jednostavno ne mogu to sebi raditi...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Зашто се за 1440р усталио израз 2к, када то није ни приближно та резолуција?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da bude što veći broj... :) mrtvi marketing. Isto kao 4k koji je 2160p u stvari :)

Nikola [emoji106]
Retko kompletan mob, čak mi ni ne pada na pamet neki kompletniji. Bude neki koji ima malo bolje nešto al taj opet ima dosta lošije nešto drugo. Šteta ako ga stvarno više ne bude bilo na KP, cena mu je bila odlična u poslednje vreme

Зашто се за 1440р усталио израз 2к, када то није ни приближно та резолуција?

Marketing, i navika. Jasne su mi razlike :)
Da bude što veći broj... :) mrtvi marketing. Isto kao 4k koji je 2160p u stvari :)

Nikola [emoji106]
Retko kompletan mob, čak mi ni ne pada na pamet neki kompletniji. Bude neki koji ima malo bolje nešto al taj opet ima dosta lošije nešto drugo. Šteta ako ga stvarno više ne bude bilo na KP, cena mu je bila odlična u poslednje vreme
Hvala.
Recimo sad kad se pogleda ova 2016ta na zalasku, svaki je malo bolji od 6p, ali nedovoljno da opravda tu cenu koju ima. Čist primer Pixel vs Nexus. Bolji da, vredi li duplo - ne. :)

Ахаа, значи падате под утицај маркетинга [emoji14]

Наравно, слажем се са утисцима за телефон, дефинитивно нема бољег тренутно када се погледа уложено-добијено. :)

Sa cijenom se mora pomiriti. Nece se vazda furati 6P. Jos jedna godina podrske ima da proleti.
Sto je najgore u narednom periodu pixela zbog cijene ce biti vazda kaskanje najmanje 1god a time i manje podrske. :d Po toj logici mijenjace se telefoni svake godine, ko planira ganjati SW.

Jedina mana što možeš da dobiješ roze amoled na delovima ekrana i što je cpu na s810 Kanta teška ,ja to lako primetim kada igram cpu intenzivne igre ,tu ga s650 šije uzduž i popreko . ( Sličan post sam već napisao sada se setih ,alkohol uzima danak .. )

Ali slažem se sa izrecenim ,npr da nisam imao falinku sa ekranom kod mene bi ostao sigurno god dana ,što je previše :)

Meni se najviše sviđalo što sam uspeo da kuckam poruke jednom rukom ,vadi ga to što je tanak.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Loznica i dalje žali za 6p... :d

device ffs : nexus 6p grey

[emoji23]
Mislio sam da sam promenio potpis.. neka stoji tako :)

E bas ti 5x ima manje mana moj loznice [emoji490] [emoji23]
Imam osjecaj da ni ovi CPUovi na pixelima nece biti Bog zna sta bolji.

Ovde su najveće mane izrada ,2gb Rama i s808. Sa ostalim sam veoma zadovoljan, čak i ovaj slabiji zvučnik dole može da prođe

^ samo to? I to može da prođe :d

Тако желим овај фон, али пара до јануара или фебруара за њега нећу имати.. Дал ће бити на кп то се сад бринем...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Klasika :)
Pa na bateriju ne mogu da se žalim jer ima brzo punjenje ,30min dopune u toku dana i to je to

Pao je neki update od 70mb...Jel to nesto bajato pa je meni kasnilo?

Pogledaj da li si dobio novembarski patch security, verovatno je to.

Da se osvrnem na Nikolin post, jako lepo napisano. Sve ovo i ja mogu da potvrdim. Prava steta je da ga vise nema po oglasima i sto se ne prozivodi vise. Ali u takvom smo dobu. U tome i jeste njihova zarada sto namecu menjanje uredjaja na godišnjem nivou. Sve ide brzo i nema se vremena za gubljenje samo se stancaju novi i tako sve u krug. Samo sto nece moci beskonačno tako.. Ali to je sad vec neka druga tema. Bitno je da smo se mi obezbedili na vreme i da mozemo mozemo mirno da čekamo sta su nam pripremili za sledecu godinu, ko ce koga da iskopira itd.. :)

Poslednja izmena:
Jeste jeste, sekjuriti za novembar...Hvala...Inace mali info sto se tice nalepnica...Sve sam ih sjebao slucajno dok sam stavljao...Slick wrap ibedljivo najbolji po kvalitetu jesu malo skuplji ali sitan vez na njihovom karbonu je najlepsi...Plus jedino sa njihovim ledjima tel ne kliza...Sve pohvale i za Extreme skins, razbijaju sa brushed serijom.D brand standardno dobar sa najvise opcija za customize

Dbrand na popustu!

Hoće neko grupno da pazarimo dbrand?

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Ima li neko ko može da plati preko PayPal-a pa da uzmemo preko njega? :)

Meni zeza PP, prošli put nisam mogao da uzmem.

Hoću i ja ali da neko plati i preuzme za mene pa mu ja platim kad dođem u BG.
Može?

Ja mogu da probam da kupim, ali tek oko ponoći jer sam u putu, ne znam da li će da se završi do tad akcija. Ko može odmah, neka se javi. :)

Nazad
Vrh Dno