Meni je svaki nexus bio sa takvim utiskom. Zasto prodavati telefon bez ogrebotine nosen u dobroj futroli koji dobro radi, a ne proslediti nekom clanu porodice/rodbine. Jednostavno ne mogu to sebi raditi...Lepi utisci. Delim mišljenje u potpunosti. Definitivno telefon na duže staze koji možda neću ni prodavati već proslediti članovima porodice... [emoji4]
Marketing, i navika. Jasne su mi razlikeЗашто се за 1440р усталио израз 2к, када то није ни приближно та резолуција?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Hvala.Da bude što veći broj...mrtvi marketing. Isto kao 4k koji je 2160p u stvari
![]()
Nikola [emoji106]
Retko kompletan mob, čak mi ni ne pada na pamet neki kompletniji. Bude neki koji ima malo bolje nešto al taj opet ima dosta lošije nešto drugo. Šteta ako ga stvarno više ne bude bilo na KP, cena mu je bila odlična u poslednje vreme
100 korisnika 100 ćudi, meni od toga ništa nije mana a zvuk (jačina) i baterija jesu [emoji3] .Ovde su najveće mane izrada ,2gb Rama i s808. Sa ostalim sam veoma zadovoljan, čak i ovaj slabiji zvučnik dole može da prođe
Koji ti je security datum? Verovatno novi apdejt?Pao je neki update od 70mb...Jel to nesto bajato pa je meni kasnilo?
Probao ja, drzao performance mozda nedelju dana ali mi baterija letela. Sad drzim samo fast charging i nemam nikakvih problema.Koji ti je security datum? Verovatno novi apdejt?
http://forum.xda-developers.com/nex...t/xthermal-mod-fast-charging-cpu-gpu-t3433784 - je l' probao neko?
0 ocena oba prodavca...
Ja to ručno editujem. U /system/etc imaš fajl thermal-engine.conf, otvoriš ga i podigneš temperature za stvari koje te zanimaju. Za punjenje, throttling, hotplug... Nakon toga restart.Koji ti je security datum? Verovatno novi apdejt?
http://forum.xda-developers.com/nex...t/xthermal-mod-fast-charging-cpu-gpu-t3433784 - je l' probao neko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari