Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Meni je baterija zadovoljavajuća, pet sati SoTa je realna priča. Bilo bi lepo da moze bolje, ali ***. Mislio sam de ce mi to biti problem, ali kad sam video da se napuni 30-40% dok popijem kafu, shvatio sam da to i nije toliko strasno. ☺️

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ringke Fusion je trenutno na rasprodaji za mnoge tel. pa i za 6P (sa 30$ na 9.99$ sto i jeste realna cena) - https://www.amazon.com/Ringke-Protector-Protection-Absorption-Technology/dp/B01637DS70

Imate korisnicke testove po xda, uglavnom skoro svi su zadovoljni.

Sent from my D6503
Moj je kod sestre u italiji. Bio je 7e plus 3e dostava do nje. A kad ce do mene stici ko zna mozda tek za mesec, dva ali barem sam se obezbedio. :D

Evo od pre neki dan [emoji28]
Slider za osvetljenje malo levo od user avatara, wifi :)

uploadfromtaptalk1476787634762.jpg
uploadfromtaptalk1476787645584.jpg

Sent from my Nexus 6P

Da nije to na 6? Od 7 postoji veca potrosnja za Android OS i Android System. Mada i sa tim prebacujem 5sot. Sto je meni solidno :)

Ma jok, pa vidiš kakav je ovaj grafik baterije. Nego ode dosta na ekran pa za ove nema mesta [emoji23]

Sent from my Nexus 6P

Ma idi bre, tebi Android os i android system kada se saberu duplo ispod screen po potrošnji... A meni kada se sabere oni imaju duplo veću pogrošnju od screen...

PN + Elemental ili?
A i ovo si verovatno rokao samo TT pa i moze da bude.

Poslednja izmena:
Stock i Elementalx
Rokao sam real racing [emoji14]

Sent from my Nexus 6P

A gde ti je na grafiku?[emoji14]

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Pod Android system, to je sada sistemska app [emoji14]

Sent from my Nexus 6P

Ma to si ti gledao u wall 100%. :D

meni je andoid sistem bio iznad displeja po potrosnji.. vojkane koji sistemske apk stalno brises ? daj baci listu ovde :)

To sam i ja hteo da napišem. Daj i sva ostala podešavanja. Hoćemo i mi takvu bateriju. Napiši tutorial... [emoji4]

Sisa, nece da kaze. :D

Ne provociram nego me stvarno interesuje gde se gleda kako radi cache na N?

Developer opcije pa running services.
Kad smo vec kod toga, ima li razlike izmedju M i N po tom pitanju?

Poslednja izmena:
Jel mogu korisnici koji su presli sa note 4 da prokomentarisu bateriju, dali je bolja losija?

@BigBoy, i meni je glupo sto su ga sakrili tamo.
Ovo je odlicno. Koji je uptime?
Bolja je baterija, Note su prilicno unesrecili update-ovima.

Evo, sinoc sam uradio update na Nougat. Sta znam, praktično isto kao na M. Kapiram dakle da je ovaj Sot sa slike u granicama normale?

Bolji note mnogo sto se baterije tice. I ekran na note je bolji. Sve drugo na strani 6p

hmmm. koliko znam ekrani su isti ,cak je na 6p noviji,to jest blizi je note5 nego note4.

Jel probao neko Pixel live wallpaper? Odlična je, stavio sam malopre, praticu da li se brže prazni baterija nego inače. Video sam danas da je neko portovao sa novih pixela, radi samo na nougat 7.0 i 7.1 verzijama.
709fa97cf34d06a6a52d9acf86a3947d.jpg

Dosta vremena na mobilnom netu nesto manje na wifi. Odnos 65-35.
Očigledno postoji problem sa Android OS i Android System ali sta je tu je prebacuje 5SOT za jedan radni dan sasvim ok.
fde9a5f51bac70086594a05446d6362f.jpg

3c25dfeae3bf853aa1c0428cea6cdf11.jpg

To google namerno sakati bateriju od kada su pixeli izašli. Počeli kao Samsung...

sakati svima sem vojkanu jer je on hipster kao i oni :)

Odlični su live wallpaper-i... Baš dobro deluju na ovom ekranu...

Nazad
Vrh Dno