Гибо се прикључује клану!![]()
to bre! Hvala!!!Kada trebaš da odabereš način plaćanja klikni PayPal. Jedino tako može za Srbiju.
Jel radi earpiece? [emoji14]
Sent from my Nexus 6P
Sada mogu da odahnu u iP6s+ temi i da nastave sa velicanjem iOS10 i tog phableta, nema vise ko da kritikuje sta ne valja [emoji23]
Mislio sam da ce se malo duze zadrzati na 6s+/iOS-u ali ne vredi
Sent from my D6503
Нафлешовао сам се ја, не зна се број ромова и кернела, смучило ми се, а како и не би са галакси нексусом :d
Овде ће да се фура фабрика неко време, само сутра кад ухватим времена пашће рут.
Ja danas baš prebacivao fajl od giga i nešto, prvo išlo 18mb/s, na kraju je došlo do 11mb/s.Evo da se i ja prijavim sa jednim silver primerkom (presao sa g2). Zvucnici su me oduvali kad sam prvi put pustio videoKamera odlicna, ekran na srgb, a sa baterijom sam se pomirio da ne moze kao na g2. Brzina me nije nesto mnogo odusevila jer g2 sasvim brzo radi sa blisapop romom. Svidja mi se i sto ima 2x2 mimo wifi antenu pa prebacivanje sa nas na telefon preko es explorera ide duplo brze sada (5MB/s dok je na g2 bilo oko 2.5MB/s) dok na 5ghz ide i do 8MB/s. Na velicinu sam se brzo navikao
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari