Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Oho, odlicno. Neka te lepo sluzi. :)

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

i ja se produzih ekipi :) samo jedno pitanjce za iskusnije kolege, jel postji neki nacin da se naruci dbrand posto sa zvanicnog sajta ne vrse dostavu za Srbiju ?:(

Kada trebaš da odabereš način plaćanja klikni PayPal. Jedino tako može za Srbiju.

Brzo ce to. Posle mu cepni PN + Elemental i vozi. :)

Gde će brzo.... Odmah img lupi i otkljucavaj:)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Tako sam ja. Nije ni prvi boot odradio. Odmah je otišao u fastboot mod.

Нафлешовао сам се ја, не зна се број ромова и кернела, смучило ми се, а како и не би са галакси нексусом :d
Овде ће да се фура фабрика неко време, само сутра кад ухватим времена пашће рут.

Evo da se i ja prijavim sa jednim silver primerkom (presao sa g2). Zvucnici su me oduvali kad sam prvi put pustio video :) Kamera odlicna, ekran na srgb, a sa baterijom sam se pomirio da ne moze kao na g2. Brzina me nije nesto mnogo odusevila jer g2 sasvim brzo radi sa blisapop romom. Svidja mi se i sto ima 2x2 mimo wifi antenu pa prebacivanje sa nas na telefon preko es explorera ide duplo brze sada (5MB/s dok je na g2 bilo oko 2.5MB/s) dok na 5ghz ide i do 8MB/s. Na velicinu sam se brzo navikao :)

Ja pustio prvo OTA update-ove do kraja pa onda otkljucavanje i flesovanje. :)

Čestitam svima. Meni je žao što ranije nisam uzeo. 6p postaje najbolja kupovina.

Sada će BIA da se smori, ide 6p na oglase, dosta ljudi nabavi 6p, gotovo, mora da menja :d

Sada mogu da odahnu u iP6s+ temi i da nastave sa velicanjem iOS10 i tog phableta, nema vise ko da kritikuje sta ne valja [emoji23]

Mislio sam da ce se malo duze zadrzati na 6s+/iOS-u ali ne vredi :D

Sent from my D6503

Zamisli 6p temu u budućnosti ne tako dalekoj, već mu nešto ne radi/ili fali a ni nema 6p, zamisli kada ga dobije :D

Govorim već neko vreme, nije iOS što je bio. Inače je i mene smorio iOS davno, nikakvo novo osveženje i promenu vrednu prelaska.
HSV se čeka da pređe :D

Odlučio sam i ja, ostajem u Nexus taboru. Odustao sam ipak od RN3 Pro. Kada skupim jos para uzimam mob.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Нафлешовао сам се ја, не зна се број ромова и кернела, смучило ми се, а како и не би са галакси нексусом :d
Овде ће да се фура фабрика неко време, само сутра кад ухватим времена пашће рут.

Vozi malo fabriku 7.1, da vidiš kako radi fabrika i baterija na fabrici, posle par dana ubaci neki kuvani. Ja sam tako uradio i još nisam ni root odradio, plašim se da ne zezanm bateriju, za sada ekstra.

2 dana, juče lagano viken korišćenje, danas full dan:

То је екстра рез.

To se i ja pitam :) Ja ne mogu da otključam bootloader na ovom kinezu, hoću da izludim od reklama :)

Sent from my Redmi Note 3

Evo da se i ja prijavim sa jednim silver primerkom (presao sa g2). Zvucnici su me oduvali kad sam prvi put pustio video :) Kamera odlicna, ekran na srgb, a sa baterijom sam se pomirio da ne moze kao na g2. Brzina me nije nesto mnogo odusevila jer g2 sasvim brzo radi sa blisapop romom. Svidja mi se i sto ima 2x2 mimo wifi antenu pa prebacivanje sa nas na telefon preko es explorera ide duplo brze sada (5MB/s dok je na g2 bilo oko 2.5MB/s) dok na 5ghz ide i do 8MB/s. Na velicinu sam se brzo navikao :)
Ja danas baš prebacivao fajl od giga i nešto, prvo išlo 18mb/s, na kraju je došlo do 11mb/s.
Na 5X.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Mrsavo skroz.
1f360a3732a3a2eb65b4c0b5bacf0e10.jpg

42f94e4d1110543b1e1de1103bcf7488.jpg

0b4575f71901866630cc0db8deab7326.jpg

2eeb7ee2623854d15e73c4881215bbd7.jpg

To je to. Toliko i meni traje u proseku. Loš ti je i signal...

Ovo je za moja ocekivanja teska katastrofa od baterije.
Ceo dan je bio wifi, vrlo nisko osvetljenje, face, insta, viber, telegram (klasicna zenska upotreba). Sta bi bilo da je koristila 3g? A i ovo je samo 8h uptime.
Ne znam, meni se ovo uopste ne svidja. Jedino taj signal i sto je vecinu dana i wifi bio malo slabiji (daleko je ruter) ali opet slabo.

Pa izađi iz bunkera i biće bolje [emoji23]

Sent from my Nexus 6P

Meni isto 4h sot i kusur baca, koristio 3g ili Wi-Fi, totalno sve jedno... Jel si nov telefon uzeo? Ne znam šta si očekivao kada js pričano da toliko izvlačimo. Između 4h i 5h30min... Meni je na M bila bolja barerija...

Videcu svakako kad uzmem jer je bolji signal gde se krecem veci deo dana.
Pa ocekivao sam vise od 4h na 8h uptime-a. Onda cu da flesujem Chromu MM.
Nov je telefon, ja sam ga otpakovao.
Nikola, meni je ovo slabo. Nema ti ga ni fb, a on je veliki potrosac. Razocarah se malo.

Poslednja izmena:
Batak dobrodošao. Falio si odje, bilo je dosadno bez tebe :D

Sent from my D6503 using Tapatalk

Jeste fb tezak shit ali je i viber i jos par cesto koriscenih app.
Hvala Mashoni. :)
Ti si jos na Z2?

Poslednja izmena:
Jesam. Uvijek nešto iskoči pa se pare potrose . Nadam se da cu poslije Ng i ja prec na 6p.

Drzi se Z2 i dalje. Ajde pa da nam se pridruzis sto pre. :)

Nazad
Vrh Dno