Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

do sada mi je samo jedan mob u životu ispao ,nadam se da ovaj neće biti drugi :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Stavljao neko mat dbrand? Zanima me kakav je pod rukom? Bilo koji telefon?

Odlična je tema. Jel ti traži reboot kad primeniš nešto?

Sent from my Nexus 6P

E to je onda, znam da ranije na chromi nisam morao za razliku od lejera, pretpostavio sam da je do stocka

Sent from my Nexus 6P

Je l' PureNexus koristi Substratum?

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

A koja je fora sa tim? Što su svi sa CM tema prešli na Sub? Bolje radi, laganiji je pretpostavljam?

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Ako mislis na mladena on je ok. Ima i onaj lik sa foruma tamo mob ns, na njega smo se zalili svi ali eto drug je uzeo od njega skoro, iako je pre toga dva puta hteo da uzme fon od njega neuspesno. A ni ja nisam uspeo da kupim od njega kada dam hteo, valjda sve zavisi na koju je nogu ustao

Nexus 5X

Imaš Vladimira Bg i Gremlina sa foruma. Obojica su ok, niko nije imao problema. Čak su menjali problematične telefone...
Loznice piši neke utiske... [emoji4]

Ovo je prva verzija Pure nexusa nogat-a. Kontam ds ce posle par buildova da bude ok.

Rumor alert: Pogledajte prilog 211938

[emoji23]

Sent from my D6503
Jos uvek se ceka. :D
E sad, jedno pitanje. Kakva vam je baterija na 7.0?
PureNexus + ElementalX (flesovan juce), osvetljenje dosta ispod pola, ugasena lokacija, wifi, dosta vibera, telegrama, face, insta i slicno, desetak slika. Baterija ocajna (za 12h idle skinuo 9%), 2h46m ekrana jos 33%.
Racunam da ce se stabilizovati posle par punjenja ali ovo deluje lose.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Au kako tako los sot? Ja bezim zbog takvog, cak i malo boljeg sota, sa Nexus 5 telefona.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ima awake pa zato tako loše

Sent from my Nexus 6P

I meni je sot oko 4h20m... Osvetljenje u zavisnosti od situacije ali sličan sot... Bolja mi je bila baterija na M. Moguće malo da je i oslabila...

Poslednja izmena:
Ja ću bateriju preko noći da punim sa slabijim punjačem ,primetio sam da se greje valjano pri brzom punjenju. Ako ću tako da produzim malo vek baterije što da ne :)

Dosla devojka pa pregledah stanje. I nije toliko lose mada sam ocekivao vise, a i prvo punjenje je. Moguce da jos sredjuje procese jer i procesor nije na bas niskim taktovima.
Bice ovo negde oko 4h, slabo.
Na 15%:
SOT: 3h33m
Razgovori : 41m
Awake : 1h47m
Uptime: 17h39m
I, da, radi li vam dt2w uvek? Ovde nekada hoce, nekada ne. Podseca me na ono sa Z2, kako mu se navije.

Pa imam Elemental kernel i ukljucen dt2w. Moguce da ga remeti sto sam stavio swipe na dole da pali kameru. Na N4 i M7 mnogo lepse radi. Ali, za sada, baterija me najvise brine.

Net scheduler garantovano pravi njesra.

Ne bi trebalo da dt2w pravi problem. Najgore mi je sto ne mogu da propratim stanje preko dana jer mi nije uvek pri ruci. A net scheduler nije jer g play servisa uopste nema. Gledao sam i wakelock detector nista sumnjivo ne prijavljuje.
Ubacio BBS malo pre pa cu da vidim sta on kaze ujutru.
Kakvi su SOT-ovi kod vas?

Vrh Dno