Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Drugari pitanje jedno, po vama dali se isplati menjati note 4 za 6p?

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ako ti ne treba olovkica isplati se. Uostalom pitaj sretena, covek je imao oba (tj 6p ima).

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nije, tek sam neki dan narucio. Bog zna kada ce zapravo, ali cim dodje postavljam ovde :)

Ово је послао 6п!

U pravu si. Bolje tako. Nisam gledao jel imaju kaljeno staklo na spigen sajtu .

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Drugari pitanje jedno, po vama dali se isplati menjati note 4 za 6p?
Napravio sam takvu zamenu pre 8 meseci. Jedina prednost samsunga je koriscenje telefona na suncu i mozda malo laksa upotreba kamere ( govorim kao neko ko koristi iskljucivo koriscenje kamere na nacin da odaberem maks rezoluciju i ponudjene modove). Sve drugo je na strani nexusa.

Nillkin Amazing H+Pro staklo pod obavezno. Odlično stoji, ima cutout za proximity senzor, lako se stavlja...

Mene samo brinu ti hard case-ovi. Na prošlom telefonu mi se ogulila lajsna zbog skidanja istih (i drugarima), a još je i aluminijum na Sexusu mekan.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Imao sam i ja note 4. 6p je definitivno bolji telefon u svakom aspektu. Jedina mana je sto nema sd slot.

Imao note 4 nemao 6p, imam 5x :)
5X je bolji telefon u svakom aspektu, a 6P mnogo bolji :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Koliko god da je super taj zerolemon, ogroman je i tezak...bukvalno napravi ciglu od telefona. Xiaomi 5000mah u neki dzep uvek mozes strpati. Valjda ce se seriti jed om i sami da ture ljidsku bateriju u telefon.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Taj imak case sam imao na 5x nije los za te novce. Sad sam narucio onaj android official naravno ne orginalni kad mi stigne postavicu slike ocekujem ove nedelje da stigne :)

Nexus5X Nexus6P Original PU Leather Case For Google LG Nexus 5X Huawei Nexus 6P Official Phone Coque with TPU Silicon Back Cover
http://s.aliexpress.com/zUB7rEnI
(from AliExpress Android)

Poslednja izmena:
Upravo mi je stigao update od 46.3MB. Bio je na Android 7 + septembarski security patch. Videcu sta ce pokazati posle updejta.

edit:
Oktobarski Security patch, build je sada NBD90X.

Poslednja izmena:
Evo sad instalirao

Jeste li mislili da je 7.1 ;-)? Neće da može. Još nekoliko mjeseci :-(

Jel neko koristi DU ili RR rom? Sada koristim Pure nexus rom, razmisljam da probam nesto novo.

Dobro su setili da barem nešto i ostalim smrtnicima daju...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jek koristiš elementalx kernel? Koristim butterfly profil, navodno najbolji odnos baterije i performansi, ali nešto nisam zadovoljan baterijom. Mate 8 i redmi note 3 su me izgleda previse razmazili.

@SretenBG, kako ti je držala baterija na fabrici?
Meni odlična na v7, samo zbog toga ne bih tražio pameti.

Ne znam, čim sam uzeo telefon, odmah sam ubacio pure nexus. Nisam ni probao stock rom. Navikao sam na neke opcije koje stock neće nikada imati pa nisam hteo da gubim vreme.

Jel poznato nekome kako preko substratuma da podesim da slova budu vidljiva u ovom prozoru?
Screenshot_20161006-152219.png

Koliko otprilike izvlači ovaj telefon sot-a?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ako si heavy user kao ja, 4 sata mislim da je neka realna priča. Pritom meni je signal odličan, da je lošiji verovatno bi to bilo i manje.
f6b107ccc2c579a800ba4842f2183091.jpg

37d7201fe2ec25482e338affbac64470.jpg

f59fc1a618f2b84df13f9c0b992a1e04.jpg

Poslednja izmena:
Kod mene oko 6.5h na wifi

Sent from my Nexus 6P

Nazad
Vrh Dno