Još nema custom Nougat romova, trebalo bi uskoro da izađu. Nadam se...Kod mene septembar na v7, pustio sam nadogradnje same da dođu, nije domah isti dan, ali za dan - dva pustio je sve.
Koji rom sa v7? Ili još saćekati? Nemam neku potrebnu, još gustiram fabriku.
Da li bi neko mogao ko ima EU punjac za 6p da fotografise stranu gde su informacije?
Ово је послао 6п!
Jel moze kod nas negde da se kupi spigen rugged armor za 6p? Ili je jedina opcija eBay?
Hvala@Iwantchitzz, hvala, da ne žurimo, i ovako radi sve dobro, zadovoljan sam. Jedino što ne radi rampica za propuštene pozive.
BiG u ns tamo ona jedna ima spigen program i nilkin ali pitanje je da li imaju sta za 6p.Jel moze kod nas negde da se kupi spigen rugged armor za 6p? Ili je jedina opcija eBay?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikad mi nece biti jasni ovi ljudi, al nikad... Aj da bar navedes neku realniju manu, tipa nemam pojma nadji nesto, greje se dok se puni otkud znam, nesto tako, al savijanje.kad sam video koliko je lako ovaj telefon saviti, razocarao sam se...
Upravo to.Don't feed the troll...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari