Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Meni se cini da je puno bolja prednja kada je hdr+ iskljucen.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ma kakvi, nema šanse, hdr+ radi full i na prednjoj, dobiješ sve one lepe stvari koje idu uz njega :) a senzor je kao onaj na glavnoj kameri nexusa 5. Vrlo verovatno najbolja prednja kamera trenutno.

Sent from my Nexus 6P

Ne znam imao sam par situacija citaj 2-3 u kojima sam hteo da slikam selfie i oba puta mi previse tamno bilo sa hdr+ mozda je u toj situaciji bila bolja sad ne mogu da tvrdim ali stekao sam takav utisak.

Hdr+ generalno nešto niže eksponira... Možeš u tim situacijama da tapneš na neki tamniji deo kadra da tu izmeri svetlo i tako dobiješ malo svetliju sliku. Ali detalji, šum, dinamika, neutralisanje handshakea... Sve dosta bolje sa hdr+

Sent from my Nexus 6P

Stigao update, priprema za v7:

Ota zip i factory image sedmice imas vec jedno 10 dana

Napisao sam da ne žurim, hoću da istestiram kako radi na 6.0.1, i baš sam zadovoljan za sada. Onda mogu da uporedim razliku, da li sam nešto dobio ili izgubio prelaskom na v7. A i malo app da se optimizuju za v7 (nisam ispratio da li mi je banka uradila update app za v7).

Ne mora da se apdejtuju aplikacije da bi radile na N.
Intesa app npr radi normalno.

Ne može da se registruje naš broj još uvek, bar ja nisam uspeo.

Ja ga aktivirao malopre, nego nemam vremena da se igram još. Ovaj G Assistant mi deluje korisno, tek ću da se igram sa aplikacijom. :)

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Takođe aktivirao bez problema(Telenor), doduše ne na 6P ali da ne idem u OT.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Sad ostaje samo da jurim ljude u okruženju da instaliraju. :D

Uspeo sam i ja, pogrešnu sam aplikaciju instalirao prvobitno :)

Meni na play store piše pre-register. Ne mogu da ga skinem nikako

Sent from my D6503 using Tapatalk

Uspešno se registrovah jutros. Videćemo kako radi narednih dana. :)

Ne izgleda mi lose ovako na prvi pogled ali mislim da o godinama pricamo da se tako nesto ovde kod nas progura pored WA i Vibera...

Pa takooo je sad sam instal lupio preko onog linka, i meni na storu jos ne da da skinem mada cim bude brisem ovo pa cu preko stora. VRH je aplikacija

A kako da se zna ko ima instaliran allo a ko ne?
Kada krenem da pisem poruku ponudi mi desetak kontakata nasumicno odabranih za koje znam sigurno da nemaju allo, pa onda ponudi citav imenik sa invite opcijom.
Malo im je to glupo reseno,bolje kao na viberu da imas da biras all/viber contacts.

Kad ideš na New Message, prvo ti izbaci listu "Contacts" i u njoj su svi tvoji kontakti koji imaju Allo, a u listi "Invite" - svi koji nemaju pa možeš da im pošalješ invite.

Oni koji ne mogu da skinu preko Play-a (uključujući i mene), treba da se skine .APK jer i dalje nije u svim regionima pušteno. Ja ću kasnije k'o BIA da skinem zvanično sa marketa kad krene.

Poslednja izmena:
Da ali poenta je da ti koji navodno imaju Allo, bar ovi moji, sasvim sigurno nemaju isti instaliran :)

Možda su registrovani na Play-u, a još nisu skinuli?

Nece biti, jer kazem,znam provereno da nemaju instaliran niti su preregistrovani jer su u pitanju moji ukucani koji pojma nemaju sta je allo :)
Valjda ce i to resiti kroz neki apdejt u buducnosti.

Upravo to, sasvim sigurno nemaju Allo, niti su se ikada registrovali niti znaju uopšte šta je to :)

Hmmm, ne znam stvarno. Možda ti njih prikazuje jer su most used/dialed/messaged pa su zato prvi?
Je l' si probao da im pošalješ poruku pa da vidiš šta kaže?

Pa kad im posaljes poruku ono im posalje link za download na storu

u allo mi fali opcija kojom ću poslati poruku kontaktu koja će mu ******* vibere i instalirati allo

Nazad
Vrh Dno