Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Ko je često menjao fon kao ja, imao je gomilu tih po 50GB, delio sam negde. Uglavnom pokušavam da se prebacim na gdrive, ali mi je lepši i bolje odrađen dropbox. Radi posao i gdrive, pogotovo za slike i deljenje sfere, ali nekako mi lepše i preglednije na dropbox.

Digao neko na zvanični v7? Utisci?

Uz HTC se dobija 100GB na Google Drive-u na 2 godine (ja sam uz 10ku dobio sada i bio u cudu, jer se nigde nije spominjalo).

Inace i uz Nexuse (Nexus 5) se dobijalo, ali bilo je ne znam koliko GB-a za neku drugu LG-evu platformu.

Inace slazem se, vise bi mi znacilo jos 10-20GB na 5 godina ili lifetime, nego 100GB na 2 godine. Mada poklonu se ne gleda u zube...

Poslednja izmena:
a sta se desava posle te dve godine? ako recimo imas zauzeto 50gb od tih 100, posle toga samo vise ne mozes da uploadujes, ne brise ti se tih 50gb?

Na dropboxu ti se ne briše, samo nemaš upload dok ne isprazniš, verovatno je svuda tako

Sent from my Nexus 6P

Posle 2 godine ostaje ti na raspolaganju da skidas ali ne mozes da uploadujes... A vrlo verovatno je da u tom scenariu i ono sto si imao na raspolaganju vec (15-25GB) od Gugla popunjeno, tako da je brisanje sa tvoje strane kako bi uploadovao dalje neminovno... Ili pak placanje za tih 100GB.

Uz HTC se dobija 100GB na Google Drive-u na 2 godine (ja sam uz 10ku dobio sada i bio u cudu, jer se nigde nije spominjalo).

Inace i uz Nexuse (Nexus 5) se dobijalo, ali bilo je ne znam koliko GB-a za neku drugu LG-evu platformu.

Inace slazem se, vise bi mi znacilo jos 10-20GB na 5 godina ili lifetime, nego 100GB na 2 godine. Mada poklonu se ne gleda u zube...
Imao ja i još uvek imam Nexus 5 ali ništa nisam dobio.

Google da je pametan mogao bi da počne da deli po 50gb na 2god uz pixel telefon ,ali da posle 2god kada kupiš novi pixel možeš ponovo da aktiviraš 50gb

Tako bi vezao određeni broj kupaca na svojoj liniji

pa super ako ostaje, vazno da se ne brise
meni drugar pre mesec dana preko asusa sredio tih 100gb, i oni dele uz neke kupljene uredjaje

Da li radi nekom na 7 led notifikacija bilo koje vrste?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jooooj vec me drma hype za novi nexussssssss, valjda cu moci da ga nabavim do nove godine

Ok pixel :) a bogami i Allo aplikacija kazu izlazi prekosutra pa cemo se dopisivati kao ljudi

Mene je žao da surduknem 659e kada se pojavi. Tamo februar/mart tek kada se unormali cena i ako je dosta bolji od 6p pa da se i otvorim...

Gde nadje 659e?

Ma lupio sam. Ali verovatno ćeš hteti ovaj bolji XL, a on neće sigurno biti ispod 650$. Kad se ovi naši na kp ugrade (ne znam kakva će dostupnost biti) ide to i do blizu 700e kada se pojavi...
Edit: Možda bude i oko 599$ ali opet ide to kod nas na 650e...

Poslednja izmena:
Joco, sve de slažem. Ne ložite me za Pixel, čekajte malo da uživam u 6P.

Jedva čekam i Allo da izađe. Rado bih se rešio nekih stvari. Ko će biti zamorče? Obično kod mene sam ja, kada navučen ljude na nešto novo, odmah isprobavaju na meni.

Ne mami me pixel jer nece imati stereo zvucnike, bice manji ekran, i kamera neznatno bolja od 6p.

Ово је послао 6п!

*** mene mami sve sto nemam :)

Joco, sve de slažem. Ne ložite me za Pixel, čekajte malo da uživam u 6P.

Jedva čekam i Allo da izađe. Rado bih se rešio nekih stvari. Ko će biti zamorče? Obično kod mene sam ja, kada navučen ljude na nešto novo, odmah isprobavaju na meni.
Isto i kod mene, uvek ja isprobam nešto novo (i uglavnom dobro) pa teram druge da pređu, samo što u mom slučaju retko ko prihvati da pređe. A onda mi se posle mesec dana javi i kaže "E, pokazao mi Mirko/Slavko/Janko ovu app, mnogo je dobra, probaj"... [emoji58]

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

^ to se i meni dešava :mad::d

Ne mami me pixel jer nece imati stereo zvucnike, bice manji ekran, i kamera neznatno bolja od 6p.

Ово је послао 6п!

Molim? Nema stereo zvučnike?! Da li je to zvanično? Pa zvučnici na 6p su brutalni, odvaju te ***, mene su oduševili. Očekujem od htc dobar zvuk i zvučnike ***, pa to je htc, sa M8 su me izradom i prevrznim zvukom kupili kao brend.
Ja bih prešao ne pixel ako je sve malo bolje, a najviše ako je bolji video zapis jer sam fotkama i prednje i zadnje kamere prezadovoljan konačno na nekom androidu (na 5x je očaj video zapis, tek ću testirati na 6p video, ali ne očekujem da će biti samsung/sony kvalitet). Realno, 6p ima sjajnu izradu, kameru, sistem, zvuk... zašto onda da pređem na noviji pixel ako je nešto lošije? Nema šanse, čekao bih sledeću turu, ili note 7 kad se isprave greške i stabilizuje se cena (pod uslovom da me 6p baš smori).

Poslednja izmena:
Šta kažeš za prednju kameru sa hdr+? :)

Sent from my Nexus 6P

Odlična, super što hdr+ radi i sa prednjom kamerom, nisam koristio bolju prednju kameru iskreno, do sada mi je najbolja prednja bila na iP6s, ali 6P preuzeo prvo mesto (ne gledajući 8MP kao MP, to jeste plus ovih 8MP, ali slike su fantazija, nema efekte za ulepšavanje a to i ne koristim, te ne smatram za minus). Moja žena kaže "previše jasna" :)

Poslednja izmena:
^ to se i meni dešava :mad::d

Molim? Nema stereo zvučnike?! Da li je to zvanično? Pa zvučnici na 6p su brutalni, odvaju te ***, mene su oduševili. Očekujem od htc dobar zvuk i zvučnike ***, pa to je htc, sa M8 su me izradom i prevrznim zvukom kupili kao brend.
Ja bih prešao ne pixel ako je sve malo bolje, a najviše ako je bolji video zapis jer sam fotkama i prednje i zadnje kamere prezadovoljan konačno na nekom androidu (na 5x je očaj video zapis, tek ću testirati na 6p video, ali ne očekujem da će biti samsung/sony kvalitet). Realno, 6p ima sjajnu izradu, kameru, sistem, zvuk... zašto onda da pređem na noviji pixel ako je nešto lošije? Nema šanse, čekao bih sledeću turu, ili note 7 kad se isprave greške i stabilizuje se cena (pod uslovom da me 6p baš smori).

Ako se dobro sećam, Pixel će imati isto raspoređene zvučnike kao HTC 10. Slobodno me ispravite ako grešim jer nisam siguran, a ne mogu da guglam sad. :)

Btw, je l' su se nekome pojavila neka mikro udubljenja na ivicama telefona? Ivice gde se zavrsava prednji deo telefona (ekran).
Držim ga u kondomu, ali je nekako uspelo to da se ulubi.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Poslednja izmena:
Postoji ta varijanta da je kao na htc 10, da su donji stereo zvucnici ili da je mono. Mozda je najrealnija prva opcija. Frontalne gotovo sigurno nece imati po renderima. A fora sa htc 10 mi se bas bas bas ne svidja.

Ово је послао 6п!

Nazad
Vrh Dno