Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Tenk tenk :), sad cekam novi pixel pa cu odraditi rivju na kanalu, posto mi je gejming propao bacam se u tehnologiju

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Joco, BIA, ako nije cimanje, može neki ss za najmanji dpi, da vidim kako iskorišćavaju ovu veličinu ekrana?

Poslednja izmena:
Hvala. Molim te, ako može još samo ss početnog ekrana za Play Store ili YT.

Jedino i jedino što fali 6p da bude kompletan uređaj je još nekih 500 miliampera u batetiji :)

Stavi 560 na G4 i eto ti taj prikaz

Sent from my Nexus 6P

Znam, ali pošto je pomenuti model u pitanju, bolje da čekam N nego da čačkam garanciju.

Ružno izgleda status bar kad se uđe u app drawer, kao na G5ici sa tim belilom

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Hm... Tek sad primecujem da ikonice u status baru izgleda automatski zacrne na to belilo... Steta sto to nema Nova launcher, nego je ili-ili.

Meni se baš svidjaju dark ikonice u draweru i uopšte belim aplikacijama.

Kako nema?
119d409a9cba9b118d7864d0779f0297.jpg

Odčekiraj samo card bg u app drawer opcijama.
Meni je ružno, ja držim tu opciju na on.

Hvala svima. Nemojte još da me otpisujete, tu je 6P :)
Dosta me pozitivno iznenadio 6p, jedino bateriju nisam pošteno testirao zbog silnih nadogradnji (jedina stvar koja može da me natera da ga se rešim i pređem na S7E, ali rekao bih da nije loša uopšte, možda Vojkan ima nekog keca u rukavu za optimizaciju posle root).
Uzeo sam 6p jer mrzelo me da čekam nove nexus modele, dok dođu i da se stabilizuje cena... ali ako bude ovaj nivo i vredno zamene (a očekujem to od htc), svakako prelazim na nove nexus.

Juče sam dobio gomilu nadogradnji, bio sam na novembru 2015, sada je avgust 2016. Baš dugo traje nagogradnja, čak iako su sitne od 17MB ista procedura, baš se dugo čeka dok sve završi (što nije loše, ne vidim potrebu da radim hard reset da se sve slegne, kapiram da obriše i keš?), možda je juče 2 sata sve to vrteo/instalirao gomilug sitnih i većih nadogradnji. Nadogradnja na 7 je dosta brža bila na 5x, verujem da je to do 7 i da će ovde isto biti, ali ne žurim još na 7, malo da testiram 6.0.1 kako radi.

To je poslednja 6.0.1 pa v7? Ili imam još nadrogradnja za septembar?

ps.
Za sada jedina greška koju sam primetio je što ne pita za promenu ekrana i zaključanog ekrana, stavi istu za oba, verovatno da puknem hard reset dobiću opciju (tako je bilo na 5x, to sam dobio posle drugog hard reseta).

Poslednja izmena:
Da li je neko od vas sa 6P dobio mogućnost da uploaduje fotografije i video u full rezoluciji a da se to ne odbija od Google drive kvote?
link

Link ne vodi nigde, mogu da probam da pogledam, mada imam 100GB na gdrive pa nisam ništa ni osetio, ali ajde ako kažete.

Baterija, za sada jako prijatno iznenađenje, ovo nisam očekivao. Nemam root, nikakave app za uštedu, čuvar baterije se upalio na 5%.
Auto osvetljenje na pola, auto 4g/3g, sinhronizacije...

Do ovog vremena 23:23 bio sam kući na wifi (ne gasim ništa, ali nije korišćen mobilni net niti je gašen), gledao YT, FB, slušao muziku preko BT sluški oko 45min...

Imao sam i snimak ekrana, ali sam slučajno obrisao, bio je preko 3 sata (ako se dobro sećam).

Malo pre sam došao kući, evo skor:

Ipak je 3450mAh, 3450mAh :)
Nije bilo neko zahtevno korišćenje (ne igram igrice), niti ima dosta korišćenja napolju po suncu - ali i ima danas, ne pamtim kada sam ovoliko izvukao, čak ni sa note 5. Nov 6p, nije niko terorisao bateriju pre mene. 6.0.1 avgust. Razmišljam se da li ići na v7, da ne izgubim ovo trajanje baterije? Videću još posle par punjenja kao će se pokazati.

Poslednja izmena:
Dobio uz HTC M8 verovatno?! :)

A to je svakako na 2 godine, nije lifetime.
Iz maja je vest, nema ništa od toga.

Dobio uz neki fon, ne sećam se više, moguće da je Žile u pravu uz M8, jer Samsung daje dropbox 50GB.
Samsung davao 50 pa uzme kad istekne 2, godine.

Bolje da daju 5GB lifetime nego tako 50/100GB na dve godine..

Nazad
Vrh Dno