Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Ringke Fusion? Ima li tanji Ringke, a da nije plastika?

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Ja sam na kraju porucio Nillkin + Rugged Armor, jer osim kod Joce nisam nasao da je to ucestali slucaj ( to da je case siri od fona), mozda se samo njemu tako zalomilo. Od Ringke-a me odbilo to sto mi ipak lici na malo tvrdji silikon. Imao sam Spigen na i6, relativno slicne konstrukcije kao RA, i bio sam prezadovoljan, te sam odlucio da rizikujem.

Nije širi nego duži. Bukvalno kada stavim telefon na sto mogu da pomeram telefon gore dole za po par milimetara unutar spigen-a...

Edit: Našao sam snimak. Zbog toga ga sada i slabije nosim, počelo je da me nervira. Verovatno se opusti vremenom...
https://youtu.be/QAEU4lxSzag

Poslednja izmena:
ja imam taj spigen i perfektno leži telefon, nikakvo pomeranje, ne bi bio spigen da ima pomeranja.

Poslednja izmena:
Ako je u pitanju Spigen Neo Hybrid (kombinacija gume na okviru i plasticne poledjine) mogu da potvrdim da se za moj Z2 case rasirio i telefon je unutra mrdao, tipa nesto posle 6 meseci. Ali nije nesto sto je smetalo (doduse i ja sam stalno vadio kako bih punio telefon preko dock-a i postedeo flapove).

Bas videh ovaj Ringke i Spigenov RA, i deluje mi da je Spigen bolja opcija jer daje manje gabarita fonu (mada je klasican TPU fazon) dok Ringke nudi bolju zastitu. Mada opet, deluje da ce veci faktor biti kaljeno staklo na ekranu jer je metalno kuciste u pitanju

Žale se ljudi i na redditu i ima još snimaka na youtube... Samo pretražite na google nexus 6p spigen rugged armor loose. Ne mora da znači da su svi, ali definitivno neki imaju problema...

Posle 4 meseca koriscenja Ringke Fusion, nema naznaka labavosti, mrdanja i slicno, jednom mi je pao fon sa 1.5m visine na parket i sve je bilo u redu :D Imam i Nilkin staklo ni njemu se nista nije desilo tokom ovog perioda.

Drugi put mi se već desilo da mi nestane mreža/kartica/signal, šta li već, ugasim upalim, sve radi normalno..

Koji krsteni brzi punjac uzeti....??

Meni na 5x takođe gubi mrežu, ne znam da li je do mts-a pošto unapređuju mrežu ili je do fona. To se dešava od pre 7-8 dana. Možda je i do nougat-a pa bi trebali da to isprave sa septembarskom update-om. Ako ostane isto stanje i posle sept.upd. nosim na reklamaciju.

Послато са Nexus 5X

Quite a few people have been complaining about the Nexus 6P's performance and/or battery life after the Nougat update, so this doesn't come as too big of a surprise. Google's Nexus OTA page still doesn't have a Nougat OTA posted for the 6P, and any OTAs you see online were pulled from the Android Beta Program using adb logcat.

http://www.androidpolice.com/2016/0...nexus-6p-nougat-update-halted-huawei-working/

Ja imam neo hybrid ex i vrijedi sve pare. Ne mrda i dobro leži. Jest da povećava gabariet i težinu dosta ali meni ne smeta.
Jesu vam ti problematični spigeni original? Pitam jer sam još na starom S4 ja imao original a kolega kopiju i biloi su nebo - zemlja po "pasovanju".

Jesu vam ti problematični spigeni original? Pitam jer sam još na starom S4 ja imao original a kolega kopiju i biloi su nebo - zemlja po "pasovanju".
Gledam sada stare slike i na njima nema tog prostora. Original je...

2343e7a0674263fcd5885dc847aa48d8.jpg

Pa mogu da probam. Ali nemam račun niti bilo kakav dokaz o kupovini. Samo kutiju i ovaj kod...

Hoću da kupim 6p, a nikad ga nisam video uključenog .

Ekran me npr. baš interesuje, stvarno ne mogu da kupim na neviđeno.

Ovi što ga imaju po radnjama kod nas ne dozvoljavaju da se upali, može samo onako umotan da se pogleda :/.

Da bar ima kod operatera ili po onim većim prodavnicama kao 5x...

Niko od ljudi koje znam ga nema, još jedino da zovem ove što valjaju te telefone po Beogradu, pa možda neko ima neki raspakovan koji koristi.

Imate neku ideju gde da gledam?

Poslednja izmena:
Da si u Nišu mogli bi da se nađemo da ga pročačkaš ili da sačekaš oktobar da se vratim u Beograd, mada sumnjam da ćeš toliko da čekaš. :D

Hvala lepo na dobroj volji, ali nisam mislio ljude da cimam za te stvari, nego računam valjda negde ima majku mu :).

Thanx još jednom

Pa nešto sam skeptičan da ga ovako ima negde. :)

Ajde reci sta bi zeleo od ekrana? Licno je najbolji koji sam koristio, ali sve zavisi od preferencija.

Ово је послао 6п!

Ma sve znam u teoriji, nego da ga vidim bar jednom uživo :).

Koristiću srgb mod sigurno, znam da su malo toplije boje generalno, sve sam to čitao, ali drugo je kad se vidi.

I na oled sam ranije bio malo alergičan, doduše one stare sam probao, pa eto i to malo da razjasnim...

Po temperaturi je koliko vidim najsličniji S6 seriji Samsunga, čak je malo "žući" Samsung, pa mogu bar njega da pogledam lako.

Poslednja izmena:
Sa kojim samsungom? Samsung na automatici još dodatno pojača svetlo (više od 100%, ne možeš ručno da podesiš tako), sija ekstra i nema šanse da ne vidiš displej. To sam doživeo samo kod samsung i iP. Da li je takav i na 6P?

Kome sam ja pisao sve ono :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1473709769469.png
    uploadfromtaptalk1473709769469.png
    258.9 KB · Pregleda: 203
Da se upisem i ja kao ponosni vlasnik 6p :D napokon onaj woow premium osecaj kad sam ga dohvatio u ruke jos i Nexus :) Silver model od 32gb. Ovih dana opsirniji utiaci :)

Ako moze neko ko je presao sa 5X da napise svoje utiske. :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Vrh Dno