Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

@joca89

Vezano za onaj Spigenov Rugged Armor. Meni je danas stigao za 10ku bez onog papirica unutra (za N5 i Z2 znam da su stizali sa papiricem koji ima serijski i znam da sam ih proveravao tada i da su bili original, barem prema Spigenovom sajtu, mada su i bili skuplji modeli Neo i Ultra Hybrid). Evo na primer ovaj case se vodi da nije original (prema spigenovom sajtu) a kupljen je direktno sa nemackog Amazona, kutija i detalji kako na kutiji tako i na case-u ne daju nikakvih znakova da bi moglo da se radi o kopiji. Case nema lufta kada se ubaci, deluje premijum na dodir i generalno ne daje utisak da je rec o kopiji. Tako da nemoj da se opterecujes mnogo sa time. Moguce da je si dobio "limun" ili pak stariju seriju, hbg desava se...

Vrlo velika verovatnoca je pak da su radili revizije (npr. moja ne dolazi sa otvorima gore za IR blaster pored audio dzeka, vec samo sa otvorom za audio dzek sto je odlika novijih "revised" modela).

Gledajuci na njihovom sajtu, Spigenu mozes samo da prijavis link i model gde si kupio, zamenu ne salju, za to vec moras da se cimas gde si nabavio i da se ubedjujes sa prodavcem.

Ako nije toliko kriticno i ako ti ne smeta previse, koristi taj neko vreme pa zameni novim kroz pola godine-godinu kada se previse "olabavi". I onako je Rugged Armor najjeftiniji, uz Slim Fit, iz njihove ponude...

Poslednja izmena:
@mushmular spigen od pocetka 2016 ne ubacuje sertificate of authenticity u svoje zastite.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pročitao sam na sajtu, ali mi je bilo čudno jer sam video na nekim klipovima da su stizale... Pomislih da nije oridji ovaj sto je stigao...

@Vojkan
Naravno. Feeling kao da sam presao sa magarca na konja, prosto bolji je u svakom pogledu i zaokruzeniji :D

Ljudi koji je zadnji i najstabilniji build? Nemam otu za 7.0? A na 5x sam imao zadnji 7.0 i security patch za avgust. Pa mi je to malo sumnjivo.

Poslednja izmena:
Ja upravo sidelodovao ota.zip. Nisam mogao više da čekam...

Ja dobio neki update kao 7.0 + security patch za septembar...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

0e20b207a419fa8478dd83dfd775d68b.jpg

Ovo je izgleda neka teska beta?!

Da, to je stara beta... Sada ti je nrd90u...

Da li neko od vas prijatelja ima nexus u frost beloj boji(utisci?),i da li neko zna gde ga je moguce nabaviti?

Ja imam nrd90m, avgust security, nemam još septembar.
@BIA
ja imam, meni se sviđa. Izgleda mi brži (možda je to više placebo a ne stvarno;-)) a i konačno su satvili 5 kolona ikona u app.

Strpi se nekoliko dana, stići će update. Meni je odmah po prvom uključivanju telefona u martu mesecu ponudio januar 2016 update. Tačno mesec dana kasnije (u Aprilu) feb i mart 2016, da bi maju ponudio april i maj 2016 update. Posle toga ide redovno mesec za mesec.
Google ima neku svoju strategiju kako će da updejtuje uređaje. Sve što znam je da treba biti strpljiv i da ce sve doći na svoje mesto.

Ja sam flashovao poslednji factory image. Mogu vam reci da je razlika prilicna. Mnogo mi je udobniji za koriscenje. Prostran i fenomenalan kvalitet uzrade. Odusevljen za sada onaj 5x deluje kao igracka bukvalno :D

Da li sam ja samo istripovao nesto ili jedan koji sam drzao, kao da je imao los spoj alu i plasticnog dela...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ko zna šta si držao... [emoji12] Super je izrada, samo je aluminijum malo mekši...

E to, aluminijum je mekši. Uspeo sam na ivicama da mu napravim par mikro udubljena koja se na prvi pogled ni ne vide, ali se vide kad se zagleda. [emoji19]

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Učlanih se i ja u klub 6P. Hvala svima koji su me na ovaj put naveli :)
Malo mi krivo što ovaj telefon nisam kupio ranije.

Dobio sam neka sina dva update po paljenju telefona i to je to. Da li mogu da ga nateram da dobijem noviji, ili da čekam?

Dobrodošao... Piši kada se izigraš utiske. Dosta telefona si koristio... [emoji4] Možeš da probaš preko bete da se prijaviš ili da flešuješ iz recovery...

Hvala. Utisci su za sada odlični, ima šanse da se zadržim na ovom modelu neko vreme, što je uspeh za mene. Možda sam i ovo tražio.
Sve što mi je smetalo kod 5x ovde je kako treba. Možda sam previše očekivao od 5x, od 6p nisam očekivao ovoliko prijatno iznenađenje.
Zvučnisu su me oduvali, ovde može samo htc da parira, nisam očekivao ovo. Kvalitet zvuka u toku razgovora je top, kvalitet koji mogu da uporedim sa note 5, ako ne i bolji, ne smem još da tvrdim jer nisam mnogo razgovarao, ali sam jako zadovoljan, ako neko to ceni i gleda kod telefona onda sam to ja, 5x ne smem da uporedim sa 6p na ovom polju. Ovo je za mene ono što sam očekivao od nexus uređaja, kamera, zvuk, sistem, izrada...

@Ivan Ipak ćeš ti ispasti kako treba [emoji4]
Šalim se malo, ne zameri, ali mislim da si na pravom putu da uvidiš zašto jedan deo nas ovde smatra da Samsung precenjuje svoje telefone. I da te lepo služi prinova [emoji106]

Poslednja izmena:
Ček ček tek ga je uzeo .. već sutra očekujem ne vidim displej dok sam na Adi ,dok slušam muziku slab mi je bas u sluskama itd :)

Polako, tako smo i za BIU mislili da ce posle 2 dana prodati 6P i preci na S7 koji je i planirao u pocetku. Al' 6 meseci kasnije i dalje je Nexusovac :)

@Ivan I
Cestitam, sad bi bio red da se malo duze zadrzis na jednom telefonu. Ako ne bude gruvao preko slusalica kapiram da ima neki mod na xda, da se otkljuca pojacalo i za 3.5mm dzek :D

Sent from my D6503 using Tapatalk

Telefon nije najbolji na tržištu ali za uložene pare se stvarno dobija dosta. Nema ni najbolji ekran, ni bateriju, pa čak ima dosta bolje izrađenih telefona ali kada se sve sabere nigde ne škripi nešto previše. Ima i dalje najbolji softver, kameru, fenomenalne zvučnike. Skoro pa skroz kompletan uređaj... Jedino što je malo skuplji za naše uslove i za neke ljude glomazan...

Polako, tako smo i za BIU mislili da ce posle 2 dana prodati 6P i preci na S7 koji je i planirao u pocetku. Al' 6 meseci kasnije i dalje je Nexusovac :)

@Ivan I
Cestitam, sad bi bio red da se malo duze zadrzis na jednom telefonu. Ako ne bude gruvao preko slusalica kapiram da ima neki mod na xda, da se otkljuca pojacalo i za 3.5mm dzek :D

Sent from my D6503 using Tapatalk
Bia je kupio i s7 ali zeni ;)

Nazad
Vrh Dno