Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Ljudi, dobro sam se zagrejao za kupovunu tel. Ali presao bih sa lg g3, samo me je nesto zbunilo, na antutu testu g3 ubio skoro 62000 a 6p gledam oko 60000. jedino sto me koci jos je i garancija na obraz, ali opet tipujem na kvalitet tel. bitna mi je bat i fluidnost, nisam "hevi" korisnik, mada pokadkad baratam sa po 5/6 tabova odjednom. Takodje mi i cena odgovara....

Ne znam za testove, telefon radi praktično tako da ne može brže. Munja.

Totalno nebitna stvar antutu testovi. A i ne baca 60.000 nego preko 78.000...

Khm :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1473086964343.png
    uploadfromtaptalk1473086964343.png
    96.6 KB · Pregleda: 170
Elementalx + editovan thermal-engine, ništa više od toga :)

Sta ti to vredi kad i dalje imas za 50k antututu poJena sporiji fon od S7, prodaj tu ciglu i kupi neku zver sa korejskim UI :)

Sent from my D6503

Nemoj, ima da pogine od eksplozije... Posle nema ko da pomaže... [emoji23] Gledao sam na xda, neko je menjao pastu i kao pomaže kod throttling-a...

Ljudi, da li ste mozda radili factory reset nakon prelaska na Android N? Sa beta verzije sam dosao na oficijalnu i baterija je losija nego na M.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja ovaj telefon nisam juce nasao nigde na oglasima? Koja mu je cena? Planiram da predjem sa N5 na N5x ili N6P...

Oko 400e nov na kp. Ima ga, pogledaj malo bolje :)

Ima li nacina da proverim kabal? Checkr ne radi na N. Dosli mi kabal od 3m i adapter, oba choetech.

Ово је послао 6п!

Poslednja izmena:
Pa radi, ali cisto da vidim da li prolazi checkr :)

Ово је послао 6п!

Choetech kabl je provereno ok :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zato sam ih i uzeo, ali ne bi skodila dodatna provera :)

Ово је послао 6п!

Da ne moze da podnese 3A koje punjac koristi?

Ово је послао 6п!

To je kabl koji će reći telefonu da je sa druge strane slabiji punjač ili računar i da ne vuče 3A, inače će ta sprava sa druge strane kabla da crkne.

Ko ima Dbrand, jeste kupili na akciji pre neki dan, može info na pp da ne gušimo ovde.

hteli smo ali nismo uspeli zbog tehnickih poteskoca

Evo i ja da se uclanim u klub, treba za koji dan da mi stigne 6P.

Moze li neko da baci preporuku za neki case sa Amazona koji nece da nabaci previse gabarita? Bacio sam oko na Spigen Rugged Armor ali ne znam ima li jos kojih drugih (boljih) opcija?

Koje kaljeno staklo preporucujete, posto Mocolo vise nema u ponudi na Amazonu?

Nilkin staklo preporuka, case ne koristim

Nillkin staklo definitivno. Ja sam uzeo i Nillkin Nature case koji je baš tanak i odlično mu leži. Preporuka i za to. :)

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Možda je najbolja solucija ringke, ja ću sigurno naručiti...

Pre nego sto ista narucite javite mi mozda i ja budem hteo nesto pa me cisto obavestite

Thx na odgovorima. Ringke deluje interesantno.

Nazad
Vrh Dno