Moze da stane u dzep i meni lepo stoji u saci, ali rad sa jednom rukom je gotovo nemoguc. Nije potpuno nemoguce, ali nije da ne zahteva lomatanjaHvala Night-u, Vojkanu i Danilu na odgovorima
Neckam se kao seoska mlada oko ovog telefona xD
Sve mi odgovara sem velicine, jer ipak dolazim sa 4.7" telefona. Kako vam fon stoji u saci, da li moze da stane u dzep i sl?
moze li na pp gde si i posto porucio i kolika je garanc ??Hvala obojici
Izmedju ostalog, i vasi odgovari su bili jos jedan tas na vagi za, a najveci je bio taj kad sam uporedio Meizu M2 Note od burazera i 6P na phoneareni. Ovaj Meizu opusteno drzim i swipe-ujem celom sirinom ekrana sa palcem (iako mu je 5.5" dijagonala, sirina mu je prakticno ista kao 6P, samo je malo duzi; btw Meizu je cak deblji).
Pala je narudzba definitivno! Trebalo bi da fon stigne za ~12-13 dana, tako me obavestio prodavac.
Narucio sam i ovu Spg futrolu sa Alija sto je ima joca89, mnogo je sexy![]()
Puklo mi glupo kaljeno staklo, pao na tepih i rascvetalo se. Jaka mi zaštita... [emoji4]
Meni juce na s7 nilkin staklo u torbici tel ja se sagnuo da stavim klinca u kolica, torbica sa ramena spade i lupi od kolica ali bukvalno toliko slab udarac da se nije ni culo kad ja tamo ono zastitno staklo u cosku se rascvetalo
@heavy jerk pa tebi će pre da stigne spigen od telefona... [emoji23] Dobro izgleda spigen ali je za milimetar veći nego što bi trebalo i onda se dešava da se telefon pomera unutar zaštite. Ja razmišljam da naručim dbrand i ringke ali odlažem do novih nexus-a ili pixela, kako god se zovu... Mada znam da neću da ih uzimam jer će biti 600e kada se pojave. Puklo mi glupo kaljeno staklo, pao na tepih i rascvetalo se. Jaka mi zaštita... [emoji4]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari