Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Evo koliko ima kada tek uđete u beta program :)

original.jpg

Sent from my Kinez

Pa gde je Allo? :( *** hocu allo posto je Duo naj app svih vremena

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Allo sa novim nexusima ,makar tako ja mislim..
Još niko nije javio da ima Allo u romu.

Sent from my Kinez

Onda su stvarno kerovi, rekli su na leto a leto evo prolazi jos malo

Meni još nema update-a...

Sent from my Nexus 6P

Onda su stvarno kerovi, rekli su na leto a leto evo prolazi jos malo

Nexus 5X here on DP. The update size was 52.4 MB. No noticeable changes. No Allo. And definitely no Nexus only features. Almost felt like the update was a bug fix.

To je to ,kao preview poslednji.
Očekivano da sa novim nexusima tek dođu stvari koje će ih razlikovati od drugih mobova,očekujem tada i novi nav bar i android 7.0.1 :)

Sent from my Kinez

Poslednja izmena:
Jeste probali duo? Kako vam se svidja? meni je vrh zato sam i napaljen na allo

Šta su alo i duo?!?

Sent from my Nexus 6P

Instalirao sam duo.. Mnogoo je dbr kvalitet i videa i audia. Vise ne koristim skype ni viber video pozive. Za sad sam odusevljen. Jer na viber video pozive slika mi bude zrnasta, pa i na skype nije puno bolja, ali ovdje je odlicna, bas sam iznenadjen.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Brzi je fon u odnosu na betu. I to jasno.

Ово је послао 6п!

Duo je aplikacija koja se koristi za video pozive, i koja je fenomenalna.. A ako sam dbr zapamtio allo je aplikacija kao sto je viber i whatsapp.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Tek će da bude dobra kad ubace i audio ...

Sent from my NOTE 4 using Tapatalk

Nema sta da vas upucujemo pravac na play store kucaj Duo instaliraj i kreni da smaras ljude po ceo dan to ja radim :) navukao sam 100 ljudi na Duo do sada i svi su batalili skype i ostale. a kvalitet slike i zvuka na wifi je fenomenalan a na mdata takodje.

Off:kad ste se već dotakli te aplikacije duo, imam je vec par dana, odlicna app

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Allo ima da se skine sa Play Storea. Zašto bi bio deo ROM-a?

Pa i hangouts ima na ps pa je deo roma :)

Biće sigurno deo roma na novim nexusima iako google možda odluči da ga pusti na ps pre prezentacije novih mobova/ nexusa

Sent from my Kinez

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    49.1 KB · Pregleda: 179
  • Capture 2.JPG
    Capture 2.JPG
    33.9 KB · Pregleda: 176
Mozes da se pre registrujes kao za duo, ja sam juce uradio FR i lepo krenuo iznova i sada koristim iskljucivo i samo google aplikacije na telefonu, zato se i radujem novoj msg aplikaciji, mislim da ce ovaj put da ubodu pravu stvar. Inace tel od zadnjeg 7.0 builda i sad ovog finalnog LETIIIII baterija je isto solidna punim ga opet jednom dnevno ali ga i silujem po ceo dan posteno.

gde da kupim tel sa ozbiljnom garancijom u BG, posto su sve nepouzdane,a nema gen. zastupnika i uvoznika ??

Nigde, sve ti je to na rec.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Upravo tako, but so far so good

Ma kao tenk je taj 6P, nema tu kvarova i potrebe za garancijom ;) Nego jedva cekam da prodje par dana da se sumiraju malo utisci o novom nugatu. Bas me zanima da li je ista autonomija bolja

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

A naduvena baterija 6p? Videh dva kom sa tim dok sam tražio 6p, ne znam da li su pržili igrice 40 stepeni leti ili šta? Da li su ovo dva izolovana slučaja?

Ma kao tenk je taj 6P, nema tu kvarova i potrebe za garancijom ;) Nego jedva cekam da prodje par dana da se sumiraju malo utisci o novom nugatu. Bas me zanima da li je ista autonomija bolja

Jeste bolja to ti odmah kazem. Na beti je bila, a koristim je od 2. verzije. Bio sam kratko na M ponovo, ali oseti se razlika u bateriji u korist N-a

Ово је послао 6п!

Jeste baterija bolja koliko nemam pojma ali je bolja. Vise ni ne piljim u bateriju toliko, kad je prazan mora na punjac svidjalo se to meni ili ne :)

Ma sve je to meni jasno ali nije mi isto kad moram tel u 17h da dopunjavam preko powerbanka na poslu ili uspe da izvuce do 20h i uticnice kuci ;)

Ma sve je to meni jasno ali nije mi isto kad moram tel u 17h da dopunjavam preko powerbanka na poslu ili uspe da izvuce do 20h i uticnice kuci ;)

Mora ici na preko 5+ sot-a. Naravno da nije ekran na max i slicno. Da je bolja na N jeste, i to za nekih 10-15%.

Ово је послао 6п!

Super, svaka im cast. Inace sad probah da instaliram duo na nexus tab 2013 i nije podrzan :(

Meni ne stiže update :(

Nazad
Vrh Dno