Brange idi na android police skini ota zip, i flesuj preko adb-a, 5 minuta poslaNi meni, still...
Sent from my Nexus 6P
Oduvek je tako biloJa na 5x ostajem na stock romu i stock kernelu, mnogo vise smooth od svih custom varijanti
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Bio na 6.0.1 i prijavio se na betu i skinuo ceo update 7Vama što je stigao update, na čemu ste bili dotad- na 6, 7beta? Ja na 6, fabrički i zasad nema ni glasa od 7.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Znam da jeste ali su mi pre falile neke opcije. Sada mi fali jedna, ali to nece nikada ubaciti pa mogu da prezivim bez nje.Oduvek je tako bilo![]()
Čudi me da si to tek sada izvalio.
Još podesi kao Vojkan da kasnije throtluje i milina
Sent from my Kinez
Nema sta da vas upucujemo pravac na play store kucaj Duo instaliraj i kreni da smaras ljude po ceo dan to ja radimnavukao sam 100 ljudi na Duo do sada i svi su batalili skype i ostale. a kvalitet slike i zvuka na wifi je fenomenalan a na mdata takodje.
To jeste,ali vrijedi. I viber video poziv ubija bateriju slicno.off: zaista odlicna aplikacija (definitivno mnogo bolji video i zvuk od vibera), samo upropastava bateriju...za po sata 250mAh mi ode.
Što me nervira na stock android-u što ne radi led sijalica kada se puni. Totalno bzv. I što nema da se uključi postepeno pojačavanje zvuka zvona...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari