Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Ni meni, still...

Sent from my Nexus 6P

Meni je juče stigao update. Za sada nema nikakvih problema.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Super radi. Stvarno je uživanje koristiti telefon kada radi ovako fluidno.

Ja na 5x ostajem na stock romu i stock kernelu, mnogo vise smooth od svih custom varijanti

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Vama što je stigao update, na čemu ste bili dotad- na 6, 7beta? Ja na 6, fabrički i zasad nema ni glasa od 7.

Ja na 5x ostajem na stock romu i stock kernelu, mnogo vise smooth od svih custom varijanti

Oduvek je tako bilo :)
Čudi me da si to tek sada izvalio.

Još podesi kao Vojkan da kasnije throtluje i milina

Sent from my Kinez

Vama što je stigao update, na čemu ste bili dotad- na 6, 7beta? Ja na 6, fabrički i zasad nema ni glasa od 7.

Bio na 6.0.1 i prijavio se na betu i skinuo ceo update 7

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Oduvek je tako bilo :)
Čudi me da si to tek sada izvalio.

Još podesi kao Vojkan da kasnije throtluje i milina

Sent from my Kinez
Znam da jeste ali su mi pre falile neke opcije. Sada mi fali jedna, ali to nece nikada ubaciti pa mogu da prezivim bez nje.

Ne kontam priče o fluidnosti, telefon mi radi savršeno non stop, reaguje na sve u milisekundi, prosto ne mogu da zamislim brže...

Nema sta da vas upucujemo pravac na play store kucaj Duo instaliraj i kreni da smaras ljude po ceo dan to ja radim :) navukao sam 100 ljudi na Duo do sada i svi su batalili skype i ostale. a kvalitet slike i zvuka na wifi je fenomenalan a na mdata takodje.

off: zaista odlicna aplikacija (definitivno mnogo bolji video i zvuk od vibera), samo upropastava bateriju...za po sata 250mAh mi ode.

Pa sta mislis da je koristis pola sata i da ne potrosi nista.

Odlepljuje mi se dbrand dolazim u iskusenje da ga skinem i furam naked

Na chromi sam, pa me zanima da li moram da vratim stock da bih dobio update

Naravno, ili da cekas da on izbaci rom

Otišao da se prijavim za Android Beta program, odradio enrol device. Skinuh 7.0 (više od 1GB teži), odradio telefon instalaciju, restartovao se i posle ponovnog paljenja mi opet stoji 6.0.1.?!? Sada mi više ništa nije jasno! :D

Sent from my Nexus 6P

Nije ti uspela instalacija iz nekog razloga. Ponovi postupak...

Uspeo! :)

Sent from my Nexus 6P

Je l' je moguće da povežem svoju kreditnu karticu sa telefonom pa da u radnji plaćam preko NFC ili i dalje ništa od toga?

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Pokušao ja da dodam naše kartice i ne može... Kao banka ne podržava... Acc mi je na us store, ne znam sa našim da li uopšte može da se registruje na android pay...

Ma nema ništa od toga još 3,4god sigurno. Pa u koliko zemalja EU postoji google pay ? Pre će Samsung da progura svoje plaćanje preko mob nego google

Sent from my Kinez

Što me nervira na stock android-u što ne radi led sijalica kada se puni. Totalno bzv. I što nema da se uključi postepeno pojačavanje zvuka zvona...

I meni bilo čudno, navikao sam da sija dok se puni. Sad mi svejedno. :)

Što me nervira na stock android-u što ne radi led sijalica kada se puni. Totalno bzv. I što nema da se uključi postepeno pojačavanje zvuka zvona...

Uopšte, to punjenje je urađeno ******ski. Kao i signalizacija u notification baru sa onom munjom ali bez procenata. ***, mate 7 je imao tako genijalnu opciju, kada se fon gasi, da ti 30 sekundi da se nakačiš na punjaš ili šta god, ovde samo ćao.

Nego, jel mogu nekako da poteram update, a da nisam rootovan?

Naravno da možeš, zapravo ne bi smeo da budeš rutovan ako ćeš preko OTA da instaliraš.

Prijavi se za android beta, imaš tamo da klikneš enroll na sajtu, ne znam tačno adresu, guglaj.
Nakon minut, dva ćeš dobiti obaveštenje na telefonu o apdejtu..

Kakva rasprava na note 7 diskusiji o lagu. Posle 6p stvarno jedina stvar koja se namece je sledeci nexus.

Pa naravno, Note 7 samo posle nekog Sljamsunga. Posle Nexusa ide Nexus. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno