Ima TalkBackA Chroma to nema. [emoji19]
@AWAKS, ima li toga na Pure?
Sent from my Sexus 6P using Tapatalk
U redu, u pravu si. Ja sam ovo sve izmislio i garancija kod operatera je prava stvar.Dobro ja lupam gluposti i izmišljam stvari. Tri puta je burazer menjao telefon jer su imali mane, na kraju su mu čak dozvolili da uzme skuplji uz doplatu!
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
+1Svašta čovek može da pročita na ovom forumu. Bolje da kupiš od Žike, Mike sa garancijom dođeš mi, dođem ti, nego sa pravom garancijom. To što neko ne zna da ostvari svoja prava to je druga stvar.
Ovo pod br.2 se desava na zeninom 5x dok je na mom sve ok. 2 sata Sam cackao po podesavanjima I nista nisam uradio [emoji53]Dvije stvari, obije vezane za telefoniranje:
1. ako radim nešto na tel. (nebitno što) i neko pozove, u vrhu se pojavi onaj mali prozor "ko zove, prihvati - odbij poziv" i kad se javim senzor jako često ne odreaguje i onda uhom tačno pritisnem ono dugme "pauza" i onda moram da ponovo pritisnem a za tih par sekundi druga strana najčešće prekine poziv.
2. u toku razgovora, opet najčešće kad neko drugi pozove jer onda tel ostane zaključan, ako pritisnem nešto drugo, phone aplikacija ode u "pozadinu" i automatski se pauzira, tj nit ja koga čujem nit drugi mene. I onda dok otključam, "postavim" phone u aktivno stanje, prođe godina. Jako mi je glupo da se ovo dešava, npr. neko me zove da mu dam nečiji broj i da ne bih ono glupo "pozovi me/pozvaću te za par minuta, da pogledam", na G2 sam mogao da u toku razgovora uđem u imenik, vidim broj i odmah kažem. Doduše, mogao sam i bilo koju drugo aplikaciju, dokument, sve dok je phone na vezi.
Ima li neko ovo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari