Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Svaka im cast.
Sto se tice zamene telefona. Telenor mi je menjao tri puta m7 , da bi mi na kraju dali m8 uz moju doplatu. Doduse jesu svi bili falicni i bio sam u pravu 300%

Musterija je uvek u pravu according to moj deda

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Dobro ja lupam gluposti i izmišljam stvari. Tri puta je burazer menjao telefon jer su imali mane, na kraju su mu čak dozvolili da uzme skuplji uz doplatu!

U redu, u pravu si. Ja sam ovo sve izmislio i garancija kod operatera je prava stvar.
Bia, a ovo za zvucnike sto je Zulu imao problem bi odj.ebali lagano.

Xperia Z2

Poslednja izmena:
Mislim da ne bi jer je bas jasna razlika. Ovo je nesto poput lg-jevski famoznih sajla. Samk se ne pojavljuje toliko cesto, ali jasno je da ima ljudi kojima se desava to. Javicu Gremlinu sutra kad dobije fon i uveri se i on covek da cu sacekati da dobije crni.

I da uvaze, ne bi ti resili istog trenutka svakako. Ja stvarno imam veoma negativna iskustva i ta garancija operatera mi manje vredi od garancije neke radnje ili Gremlina npr.

Xperia Z2

Ja uvek testiran tel pred radnicima. Jer kad ga izneses iz radnje i vratis se sa primedbom tesko ce ti neko nesto zameniti iako po zakonu imas pravo. Meni je *******cija sa zamenom tih m7 ica trajala 6 meseci. Frustrirajuce je. Das lovu a daju ti neki raspali zamenski.

A kako mislis da testiras iPhone npr. kad je vakum pakovanje i ako uocis nesto mora u servis (nece odmah da menjaju)? Imao sam i ja problem sa zamenskim iP6 i nemoguce je objasniti de.bilima sta je problem.

Ja sam pomislio da se neko *****ava samnom. Zamenim m sedice i jave mi da imaju dva m8 tek stigli tek se pojavili. Ja reko sacuvajte mi jedan. Dolazim i pocuen prethodnim iskustvom kazem hocu da ga otvorite i ukljucite. Uradito to baja i da mi tel i naravno tri mrtva piksela na ekranu. Rekoh necu kaze moras da cekas da dodju drugi. I tako dok nisam uzeo ispravan...za iphone ne znam kakva je prica ali mislim da ako ga pogledas pred njim i ocigledno je da nesto ne valja imas pravo drugi da uzmes. Potpuno mi je neverovatno da noras da uzmes neispravan tel jer je on skinuo foliju

Svašta čovek može da pročita na ovom forumu. Bolje da kupiš od Žike, Mike sa garancijom dođeš mi, dođem ti, nego sa pravom garancijom. To što neko ne zna da ostvari svoja prava to je druga stvar.

Da, svi koji su imali problem sa telefonima uzetih kod operatera su d.ebili koji ne znaju da ostvare svoja prava. Svasta se da ovde procitati u poslednje vreme.
A ovo sto sam imao problem sa iP6 nije bilo baas toliko ocigledno ali je bio dosta losiji primerak od prethodnog. No,neka svako uzima kako mu odgovara.

Xperia Z2

Dvije stvari, obije vezane za telefoniranje:
1. ako radim nešto na tel. (nebitno što) i neko pozove, u vrhu se pojavi onaj mali prozor "ko zove, prihvati - odbij poziv" i kad se javim senzor jako često ne odreaguje i onda uhom tačno pritisnem ono dugme "pauza" i onda moram da ponovo pritisnem a za tih par sekundi druga strana najčešće prekine poziv.
2. u toku razgovora, opet najčešće kad neko drugi pozove jer onda tel ostane zaključan, ako pritisnem nešto drugo, phone aplikacija ode u "pozadinu" i automatski se pauzira, tj nit ja koga čujem nit drugi mene. I onda dok otključam, "postavim" phone u aktivno stanje, prođe godina. Jako mi je glupo da se ovo dešava, npr. neko me zove da mu dam nečiji broj i da ne bih ono glupo "pozovi me/pozvaću te za par minuta, da pogledam", na G2 sam mogao da u toku razgovora uđem u imenik, vidim broj i odmah kažem. Doduše, mogao sam i bilo koju drugo aplikaciju, dokument, sve dok je phone na vezi.

Ima li neko ovo?

Meni se to ne dešava, sve ovo što si opisao regularno radim. Možda ti proximity sensor nije valjan. Da li imaš neku foliju/staklo ili futrolu?

Ima staklo, ali je na mjestu senzora otvor. Jesi probao ono da dok pričaš s nekim pritisneš imenik ili bilo što, jel se razgovor pauzira?

Meni sve radi ok, često kada razgovaram koristim druge aplikacije, a upalim speaker i sve je ok.

Sent from my Sexus 6P using Tapatalk

Dvije stvari, obije vezane za telefoniranje:
1. ako radim nešto na tel. (nebitno što) i neko pozove, u vrhu se pojavi onaj mali prozor "ko zove, prihvati - odbij poziv" i kad se javim senzor jako često ne odreaguje i onda uhom tačno pritisnem ono dugme "pauza" i onda moram da ponovo pritisnem a za tih par sekundi druga strana najčešće prekine poziv.
2. u toku razgovora, opet najčešće kad neko drugi pozove jer onda tel ostane zaključan, ako pritisnem nešto drugo, phone aplikacija ode u "pozadinu" i automatski se pauzira, tj nit ja koga čujem nit drugi mene. I onda dok otključam, "postavim" phone u aktivno stanje, prođe godina. Jako mi je glupo da se ovo dešava, npr. neko me zove da mu dam nečiji broj i da ne bih ono glupo "pozovi me/pozvaću te za par minuta, da pogledam", na G2 sam mogao da u toku razgovora uđem u imenik, vidim broj i odmah kažem. Doduše, mogao sam i bilo koju drugo aplikaciju, dokument, sve dok je phone na vezi.

Ima li neko ovo?
Ovo pod br.2 se desava na zeninom 5x dok je na mom sve ok. 2 sata Sam cackao po podesavanjima I nista nisam uradio [emoji53]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Preblizu je staklo (to sto je iseceno). Desavalo se i meni na jednom fonu, ne secam se kom.

To mi se desavalo na G2 redovno, sa staklom, sa folijom, bez icega. Resenje nisam nasao, samo sam morao da vodim racuna da na odvajam tefon ni milimetar od obraza

After the buzz

Tokom razgovora sagovornik me čuje duplirano, šta bi moglo da bude da nije do Purenexus ili neko podešavanje, šta mislite o ovom problemu?

Jel si koristio stock? Da li si imao problema ranije?

Pa ne znam danas posle nekoliko obavljenih poziva žale se ljudi kako me loše čuju

Vrati se na stock pa vidi... Ako tu sve ok radi probaj chromu...

E sad me zanima ovo. Pre nego sam instalirao Purenexus uradio sam bekap na stok. Da li mogu u recovery mode da uradim bekap ili moram drugačije. Nikad se nisam vraćao na stok, pa bolje da pitam nego da userem nesto.

Mozes da se vratis na stock preko opcije restore u twrp.
Zato se i radi bekap,za ne daj boze da imas opciju da se vratis :)

Je l' zna neko da li je uopšte bila opcija da se stave različite slike za home i lock screen? Pošto vidim da je nema niđe...

Sent from my Sexus 6P using Tapatalk

Počela chroma da zeza. Zakuca mi telefon i moram da ga resetujem da bi se sve vratilo u normalu. Možda je do low memory killer podešavanja u kernel adiutor, ali nisam siguran. Moraću da proverim.

Vrh Dno